Mysterie & detective

Met de mystery & detective posters van Photowall brengt u niet alleen een visueel aantrekkelijk motief in uw ruimte, maar ook die gewilde intrige en dat gevoel van spanning. De riLees meerjke details, prachtige kleurencombinaties en fascinerende thema's die in deze categorie aanwezig zijn, garanderen u een maximale visuele impact en belangstelling. Over het algemeen beschouwd als een sub-type van de misdaad en gangster films, of film noir, of suspense of thriller films die zich richten op een onopgeloste misdaad, mysterie & detective films richten zich meestal op een centraal personage. In de meeste gevallen is dit de hard-boiled detective die verschillende personages en scenario's tegenkomt in zijn of haar achtervolging van de misdadiger of de oplossing van een misdaad. Met de mystery & detective posters van Photowall wordt uw interieur een leuke speurtocht naar aanwijzingen, terwijl iedereen die uw nieuwe aandachtspunt ziet, visueel wordt geprikkeld. U kunt er ook altijd voor kiezen om deze items aan te passen zodat ze passen bij of contrasteren met uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's enzovoort.

Meer achtergrond over mysterie & detective posters

Suspense wordt vaak toegevoegd aan dit soort flick als de hoofdpersoon worstelt binnen het meestal puzzel-achtige verhaal waar hij of zij alle motieven onderzoekt, alleen om de ene essentiële aanwijzing of of fout te ontdekken die de identiteit van de dader onthult. Een van de beroemdste voorbeelden hiervan in fictie is de detective bij uitstek, Sherlock Holmes. Hij wordt beschouwd als 's werelds eerste privé-detective en is afgeleid van de literaire werken van Sir Arthur Conan Doyle. Uiteindelijk is hij het fictieve personage geworden dat het vaakst op het scherm verschijnt. Tot op heden is Sherlock sinds 1900 in meer dan 200 films te zien geweest en werd hij door meer dan 70 acteurs gespeeld! Mystery & detective posters van Photowall brengen hulde aan deze legende in de vorm van motieven zoals Avonturen van Sherlock Holmes. Deze prachtige afbeelding toont de Britse acteur Basil Rathbone die tijdens de Tweede Wereldoorlog in 14 films te zien was van ongeveer 1939 tot 1946. Deze klassieker kan nu een prachtige aanvulling zijn op de inrichting van uw huis of kantoor.

Bekende voorbeelden

Er zijn tal van hoogwaardige voorbeelden van mystery & detective posters waarop de meest prominente voorvechters van het genre te zien zijn. Carol Reed's "The Third Man", bijvoorbeeld, met zijn atmosferische cinematografie en uitstekende prestaties van een meerderheid van de primaire cast is een vaak aangehaalde favoriet van dit type film. Het glorieuze decor van het naoorlogse Wenen lijkt nog steeds een geschikt decor voor de glas half leeg mentaliteit die praktisch de hele film noir vult. U kunt deze iconische klassieker verkrijgen in mysterie & detective posters zoals Third Man. Items zoals deze zullen een geheel nieuwe sfeer in uw kamer brengen, ongeacht of deze nu residentieel of zakelijk van aard is. Hoewel gemoderniseerde interpretaties van film noir grafischer werden naarmate de tijd verstreek, en de beperkingen van wat wel en niet kon worden getoond op film steeds minder werden, is het nog steeds het gevoel van intrige dat de kijkers boeit. Chinatown is misschien niet zo gewelddadig als de films die zouden volgen, maar dat was ook zeker niet nodig. Mystery & detective posters zoals Chinatown - Jack Nicholson toont de iconische acteur in een van zijn kenmerkende rollen.

De meester in mysterie & detective posters

Een van de meest legendarische filmmakers aller tijden, en bekend als "The Master of Suspense", Alfred Hitchcock heeft in veel opzichten het hele genre opnieuw uitgevonden en gerevolutioneerd tijdens zijn hoogtijdagen. Hoewel hij klassiekers als Psycho en The Birds maakte, noemen velen Rear Window als de film die al deze klassiekers overstijgt. Hoewel het plot simplistisch lijkt in de moderne tijd, is dit een hoofdbestanddeel van het genre geworden. Met mystery & detective posters zoals Rear Window kun je een eerbetoon brengen aan dit absolute juweeltje van een film. Je kunt zelfs een glimp opvangen van de meester zelf in Alfred Hitchcock in the Birds. Deze mysterie & detective poster is uitgevoerd in klassiek zwart-wit, iets wat elke ruimte kan verlevendigen, of dit nu de woonkamer van uw woning is of de pauzeruimte in uw kantoor.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.