Misdaad

Misdaad heeft de mensheid altijd gefascineerd, zelfs voordat er film en andere media waren. Door de eeuwen heen zijn er verhalen verteld over personages die betrokken waren bij criminLees meerele handelingen, niet alleen van het Lees meer kwaadaardige type, maar ook van de goedaardige, zoals bijvoorbeeld de iconische Robin Hood. Photowall heeft een enorme collectie misdaadposters die die fascinatie kunnen weerspiegelen en er meer betekenis aan kunnen geven, waardoor uw kamer visueel en metaforisch iets interessanters wordt. Misdaadfilms omvatten of kruisen vele niveaus, en kunnen ten minste deze verschillende soorten films omvatten, de gangsterfilm, de detectivefilm, de misdaadkomedie, de suspense-thriller, en de politie procedurele film. De allure van de protagonisten, of antagonisten zo u wilt, komt voort uit onze eigen psyche. Met misdaadposters kun je je bewondering voor dit soort amusement laten zien, terwijl je ook een andere kant van jezelf laat zien, maar dan in een positief licht. Je kunt deze items ook aanpassen aan je algehele esthetiek, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De aantrekkingskracht van misdaadposters

De hoofdpersonen in dit specifieke filmgenre vertonen vaak een overweldigend ambitieus verlangen naar succes en erkenning, maar daaronder gaat vaak een gevoeligheid en zachtheid schuil. Dit is niet alleen om de kijkers te verleiden, maar is ook filmisch zinvol. Gangsterfilms in het bijzonder zijn vaak morele verhalen, waarin de centrale figuur afkomstig is uit een arm, vaak immigrantengezin, dat ten prooi valt aan misdaad in de jacht op rijkdom, status en materiële bezittingen, omdat alle andere "normale" wegen naar de top niet voor hen beschikbaar zijn. Hoewel de meesten van hen gedoemd zijn te mislukken en onvermijdelijk ten onder te gaan, worden criminelen soms afgeschilderd als slachtoffers van omstandigheden, waardoor we met hen kunnen meeleven. In misdaadposters vind je levensechte foto's die je recht in het gezicht raken met hun rijke details en ingewikkelde gelaatstrekken. Er zijn ook kunstwerken, echt waar, die dit genre een geheel nieuwe dimensie kunnen geven en uw decoratie veel betekenis.

Smerissen en rovers

Er is bijna niemand die in zijn of haar jeugd geen agent of overvaller heeft gespeeld. Het tegen elkaar uitspelen van de goeden en de slechten is een vast onderdeel van het opgroeien. De lijnen tussen de twee worden grijzer naarmate we ouder worden, maar onze fascinatie voor deze dichotomie van de mensheid is blijvend. Misdaadposters kunnen dienen als een vriendelijke herinnering aan toen de dingen eenvoudiger waren, maar ook als een inspiratie om trouw te blijven aan je idealen. Misdaadfilms maakten in de jaren zeventig een enorme opgang in Amerika, en uiteindelijk in de hele wereld. Sommige van de beste films aller tijden in dit genre kwamen tot bloei in dat specifieke tijdperk. Hoewel er eerder in de eeuw al politiefilms waren, was er in die periode een heropleving of nieuwe golf van gerevitaliseerde, op noir geïnspireerde politiefilms. Deze vernieuwde anti-held agenten waren meestal ruwe burgerwachten, of zij die buiten de grenzen van de traditionele wetsdienaren werkten. Het bekendste en meest directe voorbeeld is de enige echte buitenbeentje Detective "Dirty" Harry Callahan in 1971. "Dirty' Harry, bekend om zijn extra grote Magnum, was geïrriteerd geraakt door de corrupte en onbekwame politie van San Francisco toen hij de strijd aanbond met een psychotische ontvoerder en seriemoordenaar bekend als Scorpio. Koop een misdaadposter zoals Dirty Harry, misschien wel een van de meest iconische scènes in de jaren 70, zo niet van alle tijden.

Het toppunt van misdaadposters

In die tijd was er ook sprake van een nieuwe kijk op gangsterfilms binnen de nieuwe golf van misdaadfilms, met name gangstersaga's. Twee van de meest succesvolle 'maffia'-gangsterfilms ooit verschenen in de jaren 1970 met Francis Ford Coppola's regie van Mario Puzo's bestseller The Godfather (1972) en The Godfather Part II (1974). Tot op de dag van vandaag worden deze films beschouwd als de beste aller tijden. Je kunt je waardering en liefde ervoor tonen met misdaadposters in de vorm van Godfather - Al Pacino en Marlon Brando. Beide films waren epische saga's over een gewelddadige, verraderlijke en hechte misdaadfamilie uit Sicilië die zich in New York had gevestigd en even machtig was geworden als de regering en grote bedrijven. Misdaadposters als deze zullen uw ruimte onmiddellijk veranderen in iets visueel aantrekkelijks en gedenkwaardigs.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's