Animatie

Animatieposters zijn een van de populairste categorieën, vooral bij kinderen. Tekenfilms en tekenfilms spelen een grote rol in de opvoeding van kinderen en in de meeste van onze kindeLees meerrjaren. Ze zijn een van de eerste vrienden die we krijgen, personages waar we van leren en tegen opkijken, maar ook een bijna eindeloze bron van vermaak voor elk kind. Animatieposters kunnen de perfecte versiering zijn in de slaapkamer, studeerruimte of speelruimte van elk kind. Deze vriendelijke en schattige motieven kunnen worden aangepast aan uw algemene inrichtingsplan en kleurenschema. Gebruik animatieposters om de kamer die u hebt uitgekozen op te knappen en nieuw leven in te blazen. Er is inderdaad genoeg om uit te kiezen.

Het centrum van animatieposters

Photowall dringt altijd aan op verscheidenheid in elke categorie, ongeacht het onderwerp. Bij de animatieposters is er een ruime keuze aan personages en figuren, met als meest opvallende motieven Studio Ghibli, het animatiehuis dat in 1985 werd opgericht door Hayao Miyazaki en Isao Takahata. Zo is er Castle in the Sky, uit de gelijknamige film, die een eigenzinnige vibe heeft en met zijn Japanse letters een vleugje exotisme uitstraalt. De meer bekende en huidige animatieposters komen echter in de vorm van deze twee films, My Neighbor Totoro en Grave Of The Fireflies. Terwijl de eerste helder, teder en vrolijk is, is de tweede somber en hard. Hoewel ze werelden van elkaar verschillen in toon en stijl, hebben deze twee geanimeerde meesterwerken meer gemeen dan op het eerste gezicht lijkt. Beide worden verteld vanuit het perspectief van jonge kinderen, en beide gaan over de turbulente geschiedenis van Japan tijdens en na de verwoestende Tweede Wereldoorlog. Met animatieposters als My Neighbor Totoro of Grave of the Fireflies breng je niet alleen enorme schoonheid in je ruimte, maar ook nostalgie en een geweldig gespreksonderwerp. En niet te vergeten, je geek en cinefiel credits zullen door het dak schieten.

De Fab Four

Een van de grootste bands die de wereld ooit heeft gezien, maakte niet alleen pakkende en belangrijke platen, maar waagde zich zelfs aan het genre van de animatiefilm. The Beatles waren helemaal fris en anders toen ze voor het eerst populair werden, vooral in de Verenigde Staten van Amerika. Ze experimenteerden voortdurend en liepen voorop met moderne opnametechnieken, zoals het achterstevoren afspelen van een tape op het nummer "Rain" om een interessanter effect te krijgen. The Beatles waren ook zo'n beetje de pioniers van de muziekvideo met hun op televisie uitgezonden "Hello Goodbye". Hoewel ze de hippiebeweging niet hebben uitgevonden, werden ze wel de symbolen en iconen van de beweging. Je kunt je bewondering voor deze legendes laten zien met animatieposters als Yellow Submarine: The Beatles, een heerlijk artsy en eigenzinnige weergave van hun uitstapje naar tekenfilms. Dit kleurrijke en zeer levendige stuk kan opvallen in de ruimte, of dit nu residentieel, zakelijk of recreatief is.

Andere spelers in animatieposters

De meesten van ons weten wie Popeye is, omdat hij een nietje is geworden in bijna elke kindertijd. Hoewel hij in de eerste plaats een zeer populair stripfiguur was, is het als filmstripster dat de meeste mensen hem kennen en zich van hem herinneren. Popeye's eerste filmrol was in een Paramount Betty Boop tekenfilm uit 1933, genaamd Popeye the Sailor. Deze tekenfilms waren zo populair dat in 1937 de stad Crystal City, Texas, een officieel "Popeye" standbeeld oprichtte. Dit was de eerste keer in de wereldgeschiedenis dat een stad een standbeeld oprichtte ter ere van een tekenfilmfiguur! Animatie posters brengen hulde aan deze iconische figuur met stukken zoals Popeye the Sailor, waar hij zijn handelsmerk pijp en de spinazie die hem van energie voorziet toont. Animatieposters kunnen een prachtige terugblik zijn op je eigen kindertijd, terwijl ze voor je kinderen de poort zijn om te delen in je weemoed.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's