Tijgers

De tijger is misschien wel het meest geduchte roofdier in de jungles van Azië en India. Met zijn gele en zwarte strepen gaat hij naadloos op in de bamboebomen van deze streken, waardoLees meeror hij praktisch onzichtbaar is voor het blote oog. Dit opmerkelijke schepsel is het onderwerp geweest van vele liederen en mythen, niet alleen in zijn geboortestreken maar ook over de hele wereld. Photowall betuigt zijn respect aan dit verbazingwekkende dier in zijn mooie collectie van tijger posters. Deze prachtige beelden tonen deze vruchtbare jager thuis in zijn natuurlijke omgeving. Geef een gevoel van mysterie en kracht aan uw woonruimte met deze prachtige tijgerposters. Breng ze aan op de muren van uw woonkamer om de ruimte een gevoel van ontzagwekkende kracht en elektriciteit te geven. Laat deze prachtige tijger posters u eraan herinneren dat de natuur tegelijkertijd zowel extreem mooi als extreem gevaarlijk kan zijn. Plaats strategisch een paar van deze tijgerposters in de slaap- en speelhoekjes van uw kinderen om ze kennis te laten maken met de wonderen van de natuur. Deze tijgerposters kunnen meer zijn dan alleen versiering, ze kunnen ook dienen als leermomenten.

Vreeswekkend in tijger posters

De Engelse auteur A.A. Milne schreef een van de meest gedenkwaardige verhalenboeken voor kinderen met de titel Winnie de Poeh. Een van de meest iconische personages is de beminnelijke tijger genaamd Teigetje. Photowall zet zijn hoed af voor dit ontzagwekkende beest met "Eye of the Tiger", "Looking at Me Looking at You", en "Bengaalse Tijger" in zijn uitgebreide collectie van tijger posters. Deze pakkende beelden geven je het gevoel van de magnetische aanwezigheid en de dreiging van deze angstaanjagende beesten. Alleen al het bekijken van deze beelden geeft je een idee van wat voor vruchtbare en dodelijke jagers deze tijgers zijn. Deze tijgerposters zullen prachtig staan in uw privé-studie of uw minibibliotheek, zodat u zich een van de onverschrokken ontdekkingsreizigers van de grote jungles van de wereld voelt. Ga in je loungeruimte zitten en staar naar deze krachtige tijgerposters om je moed en kracht te geven voor de lasten van de komende dag. Ze inspireren je niet alleen, maar geven je ook een gevoel van kracht en moed. Laat de tijger je totem zijn wanneer je de beproevingen van deze wereld doorkruist. Roep hun kracht op met deze prachtige tijger posters.

Mysterieus in tijgers posters

In Rudyard Kipling's onsterfelijke roman, The Jungle Book, wordt de belangrijkste antagonist gespeeld door een dreigende tijger genaamd Shere Khan. Er wordt gezegd dat Kipling vele jaren in India doorbracht om de interessante gewoonten van dit grote dier, zijn gracieuze bewegingen en berekenende ogen, te bestuderen. Maar in het echte leven vallen tijgers niet aan tenzij ze eerst worden verwond, en het is alleen vanwege de overlevering en legende die hen omringen dat ze een van de meest gevreesde dieren ter wereld zijn geworden. Photowall eert een groot roofdier met "Tiger in Water", "Hidden Images", en "Tiger In The Jungle" in haar verbazingwekkende lijn van tijger posters. Maar daar houdt het niet op. Wij bieden u nog meer met "Tijger in een tropische storm, Henri Rousseau", "Tijger en welpen", en "Super Mystic Jungle Animal" in onze collectie van tijger posters. Alleen al hun aanblik kan je een idee geven van de verschrikkelijke en ontzagwekkende felheid die deze dieren bezitten. Nodig uw vrienden uit die naar Azië en India gereisd hebben, voor een namiddag met thee en koekjes, en laat hen u vermaken met hun verhalen over reizen en avonturen in deze delen van de wereld.

Mystiek en woest

Enkele van de meest iconische personages in de moderne populaire cultuur worden uitgebeeld door tijgers. In de animatiefilm Kung Fu Panda is de tijger een van de machtigste Kung Fu-meesters in heel China. In de lijn ontbijtgranen is de mascotte van een populair cornflakebedrijf Tony de tijger. In de Disneyfilm Aladdin is het lievelingsdier van prinses Jasmine een tijger die Rajah heet. En in de literatuur is de andere helft van een populair duo, Calvin en Hobbes, een tijger. Deze personages getuigen van de populariteit en de verheven status die wij aan dit prachtige dier hebben toegekend. In Las Vegas is het wereldberoemde circusduo Siegfried en Roy beroemd om hun gave om tijgers te temmen en ze kunstjes te laten doen die het publiek plezieren en vermaken. Deze in het oog springende tijgerposters brengen de spanning en sensatie van dit dier in uw huis. Plaats ze in kolommen om er een mooi kunstwerk van te maken. Hang ze aan de muur naast uw eettafel en verbaas u over de stimulerende en boeiende dinergesprekken die ze zullen opwekken. Er zal nooit een moment van verveling of somberheid zijn met deze tijgerposters in uw huis.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's