Leeuwen

Ondanks hun woeste reputatie, zijn leeuwen eigenlijk heel familiale dieren en echt sociaal binnen hun eigen gemeenschappen. Dit is ook de reden waarom leeuwenposters van Photowall in Lees meerzoveel verschillende ruimtes en omgevingen kunnen worden gebruikt. Wist u dat leeuwenprides kunnen oplopen van 3 tot wel 40 dieren? In een bepaalde troep jagen deze grote katten op prooien, brengen ze welpen groot en verdedigen ze samen hun territorium. De meeste van deze prachtige interacties zijn te zien in ons assortiment leeuwen posters. U zult in staat zijn om levensechte foto's te bekijken die echt de schoonheid en de majesteit van deze dieren laat zien. Leeuwen posters laten ook zien hoe en waarom deze geweldige katten al eeuwenlang het onderwerp van kunst zijn. Wat voor interieur u ook ontwerpt of inricht, met deze ongelooflijke leeuwen posters zit u altijd goed. De verscheidenheid aan leeuwen posters zal u een handje helpen om uw kamers memorabel te maken en op te laten vallen tussen de rest.

Leeuwen posters met symbolische waarde

Zoals u waarschijnlijk al minstens één keer in uw leven bent tegengekomen, zijn leeuwen symbolen van macht, kracht, moed en nog veel meer. Kunstenaars hebben de essentie van dit prachtige beest al eeuwenlang vastgelegd! Prachtige charismatische werken zoals "Tete de Lionne - Theodore Gericault" kunnen u echt laten zien waarom ze zo'n geliefd onderwerp zijn in de wereld van de kunst. Leeuwen zijn ook een belangrijk element in de heraldiek, zoals het oude bronzen beeldje van een gevleugelde leeuw in Venetië. In dezelfde stad bewaakt een prachtige sluimerende leeuw het monument voor de beeldhouwer Canova in de kerk van Santa Maria Gloriosa dei Frari. Leeuwen posters van Photowall laten u zien waarom dit koninklijke dier een prominente rol speelt in de christelijke symboliek en vaak voorkomt op middeleeuwse wapenschilden of nationale vlaggen. In het christelijke gebruik kan de leeuw symbool staan voor Jezus, deels vanwege de reputatie van de leeuw als "koning", maar ook vanwege het oude geloof dat leeuwenwelpjes dood geboren werden en na drie dagen tot leven werden gewekt door het gebrul van hun vader. Leeuwenposters zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een weldoener voor de ziel.

Interessante feiten

Hoewel mannetjesleeuwen alle aandacht krijgen met hun majestueuze manen en felle gebrul, zijn het eigenlijk de vrouwtjes die het meeste werk doen als het gaat om jagen en voedselvoorziening. Leeuwinnen jagen vaak in groepen van twee of drie, en gebruiken teamwork om hun prooi te besluipen, te omsingelen en te doden. De leeuwenposter "The Drama Unfolds" is hier een prachtig voorbeeld van. Hoewel ze niet de meest succesvolle jagers zijn, scoren ze meestal maar één prooi uit verschillende pogingen. Na de slachting eten de mannetjes meestal eerst, de leeuwinnen daarna en de welpen krijgen wat overblijft. De mannetjes beschermen ondertussen zowel de troep als het territorium van de troep tegen rivaliserende troepen en andere roofdieren. Leeuwenposters zoals "Old Boy" brengen dit prachtig in beeld. Met dit soort leeuwenposters geef je je interieur niet alleen schoonheid en gratie, maar laat je het ook groter lijken. Dit specifieke voorbeeld wordt nog krachtiger en impactvoller door de zwart-wit tinten die erin zijn verwerkt. Leeuwen posters zoals deze kunnen het verschil maken tussen een eenvoudig interieur en een buitengewone ruimte waar iedereen over zal praten.

Leeuwen posters voor kinderen

Leeuwen paren om de twee jaar en vrouwtjes leeuwen baren een nest van 2 tot 3 welpen na een zwangerschap van vier maanden. Vrouwtjes van dezelfde troep hebben de neiging om rond dezelfde tijd te bevallen, waardoor meerdere nesten samen grootgebracht kunnen worden, wat het idee van een gemeenschap nog versterkt. Mannelijke leeuwen nemen niet rechtstreeks deel aan het ouderschap, maar zij beschermen de welpen van de troep tegen gevaar. Dit is te zien op leeuwen posters zoals "Dad and Kids". Dit absoluut verbluffende tafereel kan net zo goed thuis in de woonkamer staan, als in de directiekamer op kantoor. Afgezien van de schattige welpen, die ook wel "whelps" of "lionets" worden genoemd, zullen deze leeuwenposters zeker ook uw eigen kroost bekoren. Kinderen van alle leeftijden zullen van leeuwen posters houden, vooral met items zoals "Playtime" of "Lion Cubs Sitting". Deze sympathieke leeuwen posters kunnen de perfecte versiering zijn in de slaapkamer van uw kind, in zijn speelhok of zelfs in zijn studeerkamer. U kunt ook gaan voor iets meer kunstzinnige met items zoals "Leeuw met een vogel" en "Koningen van de Serengeti".
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.