Papegaaien

Voeg een vleugje kleur toe en zeg vaarwel tegen saaie dagen met onze selectie van papegaaien posters. Maak uw interieur leuk en levendig met deze prachtige vogels die u onmiddellijk tLees meereleporteren naar uw eigen tropisch paradijs. Rijke details en weelderige kleuren zijn terug te vinden in elk motief van de papegaaien posters reeks. Elke papegaaien poster heeft een unieke stijl die de schoonheid van deze prachtige vogel laat zien. Kies uit een selectie van prachtige papegaaien posters, allemaal in opvallende kleuren en met een geweldige beeldtaal. Van tortelduifjes tot kaketoes, de schitterende tinten zullen uw omgeving opfleuren met exotische papegaaien posters. Zoals gebruikelijk kunnen al deze stukken worden aangepast aan uw esthetiek, algemene decoratie, kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

De populariteit van papegaaien posters

Een van de redenen waarom papegaaien goede huisdieren zijn, is omdat ze geluiden kunnen imiteren, iets waar ze het meest bekend om staan. In tegenstelling tot andere vogels die hun roep kennen zonder onderwezen te zijn, kennen papegaaien door te leren en leren door imitatie. Je kunt dit ook gebruiken als een geweldig startpunt bij het maken van een praatje over je papegaaien posters, omdat het bewijst hoe interessant en karaktervol deze vogels zijn. Interessant is dat papegaaien ook de roep van andere dieren imiteren, wat dient als verdediging tegen roofdieren. Als er bijvoorbeeld een slang nadert, kunnen ze de roep van een havik imiteren en zo de slang wegjagen. In huis kunnen papegaaien het geluid imiteren van een rinkelende telefoon, een zoemende stofzuiger, de deurbel en nog veel meer. Natuurlijk kunnen ze ook menselijke spraak imiteren. Stelt u zich eens voor hoe het is om een eersteklas papegaaienposter van Photowall te hebben terwijl u een papegaai als huisdier heeft. "Kaketoe Paradijs - Antraciet en Aquatic", bijvoorbeeld, zou zeker een reactie uitlokken, niet alleen van een vogel, maar vooral van uw familie, vrienden en bezoekers. Dit motief in papegaaienposters is zeer opvallend en aantrekkelijk, en benadrukt dit verbazingwekkende gevogelte in al zijn glorie, met heerlijk contrasterende kleuren die een kamer onmiddellijk doen opvallen.

De hoofdact

Het is altijd nuttig en interessant om meer te weten over het thema dat in uw interieurontwerp aan bod komt. Papegaaien zijn kleurrijke vogels die over de hele wereld voorkomen. De papegaaien die inheems zijn in Zuid-Amerika, Midden-Amerika en Mexico worden Nieuwe Wereld papegaaien genoemd, terwijl de papegaaien in Azië, Afrika en Australië Oude Wereld papegaaien zijn. Er zijn meer dan 300 soorten in de wereld vandaag, hoewel helaas, sommige van hen worden bedreigd, iets wat ook een factor in uw keuze van een papegaaien poster kan zijn. Omdat het zeer intrigerende en boeiende beelden zijn, kan een goedgeplaatste papegaaienposter in huis of op kantoor de belangstelling wekken en een gesprek op gang brengen, iets wat zeer belangrijk is voor de bewustwording en dus voor het behoud van deze wonderbaarlijke charmante vogels. "Tropical Harmony" is hier een prachtig voorbeeld van en toont de papegaai in zijn volle schoonheid, omringd door andere charmante beestjes. De prachtige kleuren van deze papegaaienposter komen overal goed tot hun recht waar u maar wilt.

Geschiedenis in papegaaien posters

Papegaaien werden voor het eerst als huisdier gehouden door de oude Egyptenaren en daarna door Indianen en Chinezen. Ze werden naar Europa gebracht om als exotisch souvenir voor de rijken en de adel te dienen. Beroemde mensen die papegaaien als huisdier hebben gehad, zijn onder meer Aristoteles, Koning Hendrik VIII, Marco Polo, Marie Antoinette, Koningin Victoria, Teddy Roosevelt en nog vele anderen. U kunt zich bij deze exclusieve groep aansluiten door een hoogwaardige papegaaienposter voor uw eigen vier muren aan te schaffen. "Indigo Parrot 1" kan het middelpunt zijn en zou zeker ook in de smaak gevallen zijn bij de hierboven genoemde historische figuren en een stijlvolle toets in huis of op kantoor brengen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's