Reptielen

Een werkelijk boeiend onderwerp en een eindeloze bron van belangstelling voor de mens zijn reptielen. Hoewel ze in de moderne tijd een slechte behandeling hebben gekregen omdat ze lanLees meerg niet meer zo talrijk en divers zijn als 100 of 200 miljoen jaar geleden, zijn het nog steeds uiterst fascinerende dieren. Breng deze verbazingwekkende wezens in uw ruimte door reptielenposters aan te schaffen van de beste kwaliteit, de meest unieke ontwerpen, prachtige kleuren en een gegarandeerde hit in elk interieurontwerp. Hoewel sommige mensen griezelen van de scherpe tanden, gevorkte tongen of geschubde huid van reptielen, kunnen deze specifieke eigenschappen ook zijn wat ons tot hen aantrekt. Onze reptielen posters weerspiegelen ook deze betovering dat we een echt oeroude diersoort hebben. Bekijk onze uitstekende collectie en kies uw favoriete reptielen posters die allemaal kunnen worden aangepast aan uw smaak en esthetiek.

Reptielen posters en de geschiedenis

Reptielen zijn de oudste diersoorten op aarde! Schildpadden, bijvoorbeeld, zijn al meer dan 200 miljoen jaar op de planeet, in dezelfde vorm als we ze vandaag de dag zien, iets dat je gewoon verbaast hoe meer je erover nadenkt. Om deze reden en nog veel meer verdienen reptielen respect van ons mensen, iets wat u kunt leveren aan uw residentiële, commerciële of recreatieve ruimte door het verkrijgen van uw handen op reptielen posters die dat respect en bewondering voor een zeer speciaal soort dier weerspiegelen. Reptielen zoals leguanen en krokodillen zijn ook aanwezig in reptielen posters, waardoor er ruimte is voor tal van opties en diversiteit. "The Iguana Dream - Aubergine and Candy" is een bijna psychedelisch motief dat er cool en funky uitziet. "American Crocodile" is realistischer maar net zo stijlvol en impactvol, een prachtig voorbeeld van reptielen posters.

Symbolische waarde

Bijna alle reptielen zijn op de een of andere manier vertegenwoordigd in de wereld van de kunst, maar de meest prominente is waarschijnlijk de slang. De slang, of serpent zoals hij soms ook wordt genoemd, speelt een krachtige symbolische rol in zo veel verschillende culturen. In de Egyptische geschiedenis bijvoorbeeld sierde de Nijlcobra de kroon van de farao en werd hij vereerd als een van de goden. Je vindt afbeeldingen van deze intrigerende wezens in een groot aantal motieven in onze categorie reptielenposters. Drie medische symbolen waarbij slangen betrokken zijn, worden vandaag de dag nog steeds gebruikt, zoals de Kom van Hygieia die apotheek symboliseert, en de Caduceus en Staf van Asclepius, die op hun beurt symbolen van geneeskunde zijn. Breng iets van deze wijsheid in uw huis of zelfs uw kantoor, door reptielenposters van een slang aan te schaffen, zoals het stuk getiteld "Peringuey's Adder", een prachtig en ceruleenkleurig kunstwerk dat een ideaal contrast vormt met het elegante maar mysterieuze ontwerp. Het lijkt wel iets uit een legende, een reptielenposter voor de eeuwigheid, zeg maar.

Meer voorbeelden van reptielen posters

Je kunt de soorten reptielen die vandaag de dag leven op bijna één hand tellen. Schildpadden, die gekenmerkt worden door hun langzame stofwisseling en beschermende schild, zijn een van de meest geliefde dieren over de hele wereld. Slangen en hagedissen behoren tot de groep van de squamaten, die hun huid afwerpen en wijd openstaande kaken hebben. Dan zijn er nog de krokodilachtigen, die de naaste levende verwanten zijn van uitgestorven dinosauriërs. U kunt uw vingers leggen op deze boeiende wezens door reptielenposters aan te schaffen die uw omgeving dat cruciale tintje, een lucht van mysterie en de exotische schoonheid zullen geven die het soms nodig heeft om nieuw leven ingeblazen te worden. "Dark Leaves II" is zo'n motief, waarbij het niet alleen een kunstwerk van schoonheid is, maar ook een puzzel of enigma biedt in die zin dat het ontwerp je stimuleert om na te denken en de reptielen posters die je hebt gekozen te onderzoeken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's