Konijnen

Konijnen, of bokken en hazen, zoals ze ook worden genoemd, zijn zeer interessante dieren en een van de meest populaire huisdieren in de hele wereld. Met dit in gedachten heeft PhotowaLees meerll een categorie van konijnen posters samengesteld voor u om te gebruiken als uw interieur decoratie. Ondanks hun populariteit, zijn er veel misvattingen en dingen die we over het algemeen niet weten over deze dieren. Wist je bijvoorbeeld dat een alleenstaand konijn een eenzaam konijn is? Konijnen zijn sociale wezens en zijn het gelukkigst in het gezelschap van hun soortgenoten. Gebruik konijnen posters om die negatieve vibes in uw domein te verwijderen. Haal deze pluizige en lieve wezens in huis door je ruimte op te sieren met konijnen posters! Wij hebben konijnen posters met daarop jonge konijntjes, die ze kit noemen, wat een afkorting is voor kitten. Elke peuter of kleuter zou dolblij zijn met deze konijnenposters in zijn slaapkamer, studeerkamer of speelruimte.

Leuke weetjes met konijnen posters

Naast het uitrusten van uw muren met stijl, charme en karakter, kunnen konijnen posters ook educatieve hulpmiddelen zijn. Een van hun meest bekende fysieke kenmerken zijn de tanden. Maar wist je dat de tanden van een konijn nooit stoppen met groeien? In plaats daarvan slijten ze geleidelijk af naarmate het konijn kauwt op grassen, wilde bloemen en groenten. Een ander kenmerk dat je veel ziet bij konijnenposters zijn hun lange oren. Konijnen kunnen hun oren, die tot 10 centimeter lang kunnen worden, 180 graden draaien, zodat ze goed kunnen uitkijken naar roofdieren. Aan de andere kant, wanneer konijnen hun oren vastpakken en ze over hun gezicht naar beneden halen om ze te wassen, ben je officieel getuige van een van de schattigste dierlijke gedragingen die er bestaan! Bovendien, als je genoeg tijd doorbrengt in de buurt van konijnen, kun je het geluk hebben getuige te zijn van een konijn dat springt als het blij is en een draai maakt in de lucht. Deze schattige beweging heeft een al even charmante naam, die binky heet.

Bekende konijnen

Bij het woord konijn denken de meeste mensen meteen aan de paashaas, maar er zijn ook andere konijnen die hun stempel hebben gedrukt op de populaire cultuur. Een van de bekendste konijnen ter wereld is het tekenfilmfiguurtje Bugs Bunny van Warner Brothers. Hij wordt vaak gezien terwijl hij op een wortel kauwt, wat ironisch is omdat wortels niet tot het natuurlijke dieet van een konijn behoren en konijnen maagklachten kunnen krijgen als ze er te veel van eten. Dit zijn het soort dingen die je leert en vervolgens kunt delen als mensen vragen stellen over je konijnen posters. Een andere favoriet onder de kinderen is Thumper, uit Bambi, die niet alleen bekend staat om zijn goede humeur, maar ook om zijn kenmerkende stampvoet. U kunt de charme van deze personages overbrengen op een aantal prachtige konijnenposters. Je kinderen, en zelfs de volwassenen, zullen je dankbaar zijn dat je met deze konijnen posters warmte en stijl in je interieur brengt.

Konijnen posters als symbolen

Deze dieren maken deel uit van vele culturen en beschavingen als het gaat om zaken als folklore en zelfs religie. De achterliggende gedachte is dat konijnen verbonden zijn met het idee van wedergeboorte, wat waarschijnlijk te maken heeft met het feit dat ze zich enorm voortplanten. Dit maakt konijnen tot posters die ideaal zijn voor familieruimten zoals de woonkamer thuis. Andere kwaliteiten van konijnen en hazen komen ook in verschillende folklore naar voren, waaronder hun ondeugende kant, waarbij ze de rol van sluwe bedriegers spelen in de inheemse Amerikaanse en Centraal Afrikaanse mythologieën. "Animal Mug" is hier een goed voorbeeld van, een prachtige konijnenposter met een vleugje ondeugendheid. Dit eenvoudige maar stijlvolle ontwerp ziet er zowel thuis als op kantoor fantastisch uit.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's