Knaagdieren

Als u een geweldige en grillige aanvulling op een muur van uw keuze wilt, kunnen schattige beestjes zoals knaagdieren het antwoord zijn. Of dit nu in uw huis, kantoorruimte of ontspanLees meerningsruimte is, onze motieven zullen de kamers opvrolijken. Photowall's uitstekende assemblage van knaagdieren posters zijn voortreffelijk in detail, ontwerp, kleuren en natuurlijk, kwaliteit. Deze knaagdierenposters kunnen ook zeer nuttig zijn bij het inrichten van de kinderkamer, studieruimte of speelruimte, want wij hebben zeer kindvriendelijke en sympathieke motieven. De allerkleinsten zullen gegarandeerd blij zijn met de knaagdieren posters, omdat ze enkele van de meest populaire wilde dieren bevatten die de kinderen kennen. Al deze afbeeldingen kunnen natuurlijk worden aangevraagd voor uw eigen en specifieke wijzigingen en aanpassingen. Stem uw knaagdieren posters af op de kleur, het plan en het algemene schema van uw interieur.

Eekhoorns in knaagdieren posters

Als je al aan eekhoorns denkt voor je interieurdecoratie, is de beschrijving van deze dieren vrij algemeen, ongeacht waar jij, of zij, wonen. Eekhoorns hebben een lange, borstelige, staart, grote donkere ogen, kleine oren en zijn over het algemeen bruin, zwart of grijs. Dit maakt ze een ideaal wezen voor een knaagdierenposter in je kamer. Deze beestjes hebben grote tanden en klimmen snel in bomen dankzij hun kleine handjes getipt met scherpe klauwen waarmee ze graag voedsel, zoals eikels, in bomen verstoppen of in de grond begraven voor de winter als reservevoedsel. Omdat eekhoorns een populair dier zijn voor kinderen, kan hun schattige aard ideaal gebruikt worden als knaagdierenposter. Uw jongen of meisje zal een stuk als "Eekhoorn Telling" uit de knaagdieren posters sectie zeker waarderen, een helder en vrolijk kunstwerk met een schattige eekhoorn als het middelpunt van een aangenaam kleurenschema.

Schepsels van de nacht

Of uw huis nu omringd is door bomen of wolkenkrabbers, wasberen maken waarschijnlijk deel uit van uw lokale dierenpopulatie als u op het noordelijk halfrond woont. Ze behoren tot de wezens met het grootste aanpassingsvermogen ter wereld en leven zowel in landelijke als stedelijke gebieden in verschillende klimaten. Hoewel er wereldwijd zeven wasbeerachtigen zijn, is de meest herkenbare de Procyon lotor of gewone wasbeer, die je veel zult zien op knaagdierenposters. Dankzij de zwarte tekening die over hun ogen valt, worden wasberen al eeuwenlang in verhalen getypeerd als de achterbakse dief of bedrieger. Hun beroemde zwarte maskers doen meer dan hen eruit laten zien als schattige vogelvrij verklaarden, ook al doen knaagdierenposters als "Racoon Black And White" je misschien anders denken. Deze gelaatstrek helpt hen ook om goed te zien, want de donkere kleur absorbeert het binnenkomende licht en vermindert de schittering die anders in hun ogen zou weerkaatsen en hun zicht zou belemmeren. Als je een meer artistieke weergave van deze fanfavorieten wilt, probeer dan de knaagdierenposter "Line Raccoon". Prachtig en stijlvol getekend, kan deze knaagdieren poster elke kamer verlichten met charme en flair.

Meer knaagdieren posters

Egels zijn het meest bekend om hun stekelige stekels, die ze overal hebben behalve op hun gezicht, poten en buiken. Deze stekels zijn prominent aanwezig in sommige van deze knaagdier posters. Dit is echter geen modieus accessoire, maar eerder een verdedigingsmechanisme, want deze schattige beestjes zijn voor hun verdediging afhankelijk van hun stekels. Door zich op te krullen tot een strakke bal en hun kop, staart en poten in te stoppen, beschermen ze kwetsbare delen van hun lichaam. Meestal zijn het nachtdieren, maar soms zijn ze overdag actief, vooral als het regent, zoals op de knaagdierposter "Egel in herfstbladeren". "Nieuwsgierige Egel" is een ander prachtig voorbeeld van knaagdieren posters die deze dieren in het perfecte licht vangen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's