Astronomische evenementen

Terwijl er bijna elke maand tal van verbazingwekkende en verbluffende astronomische verschijnselen in het verschiet liggen, kunnen de meest prominente en beroemde astronomische evenemLees meerenten nu een vaste plaats krijgen in uw huis, kantoor of een andere ruimte die u wilt opknappen. Astronomische evenementen posters van Photowall zijn rijk aan details, gevuld met prachtige natuurlijke kleuren en gegarandeerd een maximum aan visueel gewicht, interesse en impact. Deze motieven bieden een aantal bijzondere geneugten, niet alleen voor hemel-kijkers, maar ook voor de nieuwelingen en degenen die gewoon graag iets prachtigs in hun woon-, bedrijfs- of recreatieve ruimte te hebben. De kracht en fascinatie van deze astronomische evenementen posters is voelbaar en zal uw kamer veranderen in een buitengewone locatie voor u, uw familie, uw vrienden, of wie dan ook de ogen op uw interieur richt.

De aantrekkingskracht van astronomische evenementen posters

Sinds het begin van de menselijke geschiedenis hebben de mensen naar de hemel gekeken voor de aanwezigheid van de zon, de sterren of de maan, waarbij verschillende culturen deze hemellichamen met verschillende connotaties interpreteerden. Zij hebben gefungeerd als verbinding tussen beschavingen en hun goden, maar ook als werkende kalender. Deze oeroude obsessie maakt al deel uit van de aard van de mens, en daarom zijn astronomische evenementen posters het ideale middel om die allure en de schoonheid van de hemel boven ons vast te leggen. Of je nu wel of niet geïnspireerd bent om meer te leren over de wonderen van de hemel, het zonnestelsel en alle wetenschap daarachter, astronomische evenementen posters zijn het middelpunt waarnaar je op zoek was. Van levensechte foto's die u het gevoel geven dat u daadwerkelijk getuige bent van deze fenomenen, tot kunstwerken die een meer artistiek licht laten schijnen op deze wonderen van de natuurlijke wereld, Photowall heeft het allemaal voor u. We hebben voor uw gemak en ter inzage het beroemde noorderlicht opgenomen, ook wel noorderlicht of noorderlicht genoemd, evenals zons-, maan- en totale verduisteringen. Waar u deze motieven ook ophangt, u zult het spreekwoordelijke gesprek van de dag zijn met deze prachtige beelden.

Alle ogen naar de hemel

Het noorderlicht, ook wel aurora borealis genoemd, ontstaat wanneer kleine deeltjes van de zon op de atmosfeer van de aarde terechtkomen. Deze deeltjes geven een deel van hun energie af aan atomen en moleculen van gassen in de bovenste atmosfeer, maar de atomen en moleculen kunnen de energie niet vasthouden. Ze geven de energie snel af in de vorm van een ander soort energie, die de lichtkleuren worden die wij het noorderlicht noemen. Je kunt het zien in astronomische evenementenposters zoals Aurora Borealis boven Burntside Lake, een prachtige wanddecoratie die elk huis of kantoor zal opfleuren. Deze lichten komen het meest voor rond de Noordpool en de Zuidpool omdat de binnenkomende deeltjes een elektrische lading hebben. In wezen fungeert de atmosfeer als een gigantisch neonlichtbord. Het noorderlicht boven de kust van Troms, Noorwegen is een andere absoluut verbluffende astronomische gebeurtenissenposter die illustreert hoe adembenemend het kan zijn om zoiets te zien.

Eclips in astronomische affiches

Een eclips is in principe wanneer een hemellichaam voor een ander hemellichaam schuift. Er zijn slechts twee soorten eclipsen: zons- en maansverduisteringen. Zonsverduisteringen treden op wanneer de maan zich direct tussen de aarde en de zon beweegt, waarbij de zon geheel of gedeeltelijk verdwijnt gedurende een bepaalde tijd. De toepasselijke titel Zonsverduistering is een astronomische evenementenposter die dit fenomeen bijna precies weergeeft zoals je het in de echte wereld zou waarnemen. Een maansverduistering vindt plaats wanneer de maan de schaduw van de aarde kruist, waardoor de maan voor een bepaalde tijd aan de hemel verdwijnt. Tijdens een totale maansverduistering verschijnt de verduisterde maan weer voor een korte tijd en ziet er roodbruin uit. Dit komt doordat een deel van het zonlicht dat de aarde bereikt, door onze atmosfeer wordt teruggekaatst. Je kunt het hele proces zien op de astronomische gebeurtenissenposter genaamd Maansverduistering.
Productinformatie
  • 1-39 van 39 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.