Astronauten

Om stoutmoedig te gaan waar geen mens ooit is gegaan! Hoewel deze populaire uitdrukking haar oorsprong vindt in een beroemd tv-programma, kan ze met recht worden toegepast op de uitstLees meerekende selectie Astronautenposters van Photowall. Of je nu kiest voor een decoratie van verre melkwegstelsels en onbekende werelden of een motief dat je door de ogen van Astronauten laat kijken terwijl ze een reuzensprong voor de mensheid maken, onze selectie Astronautenposters zal je het heelal laten zien als nooit tevoren. Niet alleen zijn deze items verbluffend in visuele schoonheid, maar ze kunnen uw kinderen ook laten zien dat de wereld vol mogelijkheden is. Het wonder van de ruimte heeft iets dat de grenzen van onze verbeelding kan verleggen en onze horizon kan verbreden. Deze pioniers en ontdekkingsreizigers hebben de droom van menig kind waargemaakt door zich in de ruimte te wagen. Het is niet meer dan rechtvaardig dat wij hulde brengen aan hen met Astronautenposters.

Achtergrondinformatie bij Astronauten posters

Het is geen groot geheim dat Astronaut zijn een enorme inzet is. Kandidaten, die meestal in de 30 of 40 worden geselecteerd, verlaten gewoonlijk een prestigieuze carrière voor een kans om Astronaut te worden, en beginnen weer onderaan de spreekwoordelijke ladder. Hun opleiding betekent lange werkdagen, veel reizen en geen enkele garantie dat ze ooit de ruimte in zullen gaan. De baan vereist niet alleen iemand in topvorm, maar ook de enorme technische vaardigheden om moeilijke klussen in een ruimteschip of op een ruimtestation ver van huis aan te kunnen. Je zult begrijpen waarom wanneer je onze brede waaier van Astronauten posters ziet. De basisvereisten zijn alleen al een bachelordiploma in engineering, biologische wetenschappen, natuurwetenschappen, computerwetenschappen of wiskunde, gevolgd door ten minste drie jaar beroepservaring, wat overeenkomt met een minimum van 1.000 uren gezagvoerderschap in een straalvliegtuig. Er zijn ook andere vaardigheden die een troef kunnen zijn om geselecteerd te worden, zoals diepzeeduiken, ervaring in de wildernis en vaardigheid met andere talen. Misschien kan de Astronautenposter de inspiratiebron zijn voor uw kinderen om voor zo'n prestigieuze en uitdagende carrière te kiezen.

Walking the talk

Wanneer Astronauten de ruimte in gaan, moeten ze een omgeving zoals de Aarde met zich meenemen om te overleven. Ruimteshuttles en ruimtestations zijn gevuld met dezelfde soort lucht als op zeeniveau, en afgezien van de effecten van microzwaartekracht leven en ademen bemanningsleden vrij normaal. Als zij echter ooit de grenzen van een ruimteschip moeten verlaten, moeten zij deelnemen aan de zeer gespecialiseerde activiteit die bekend staat als ruimtewandelen. Op de posters van Astronauten kun je daar mooie voorbeelden van zien. Ondanks het feit dat ruimtestations en space shuttles miljardenprojecten zijn, zijn ze niet perfect. Als er iets gerepareerd, verwijderd of toegevoegd moet worden en robotica volstaat niet, moeten speciaal opgeleide Astronauten ruimtewandelingen maken om het probleem met menselijke finesse op te lossen. Astronaut met de Aarde op de Achtergrond is hier een prachtig voorbeeld van, een Astronauten poster die echt de essentie van deze activiteiten weergeeft.

Variaties van Astronauten posters voor kinderen

Photowall biedt kinderen niet alleen visuele stimulansen in de vorm van deze frisse en vermakelijke Astronauten posters, maar biedt hen ook genoeg om uit te kiezen. Er zijn foto's van de ruimte die zo echt en authentiek zijn dat je bijna het gevoel krijgt dat je zweeft. Astronauten posters heeft ook kunstwerken die de schoonheid van de ruimte weerspiegelen, maar ook hoe kinderen zich tot het beeld kunnen verhouden. Last but not least kan ons assortiment Astronauten posters ook dienen als educatief hulpmiddel om de kinderen meer te leren over de kosmos en onze rol in het verkennen ervan. Misschien plant u zelfs het zaadje voor een toekomstige astronaut door uw kind of kinderen Astronauten posters te geven die hen nieuwsgierig en hongerig naar meer zullen maken. De veelheid aan opties is niet alleen visueel bevredigend, maar is ook zo gevarieerd dat het kan passen bij alle andere interieurdecoraties die u voor de kamer van uw kind hebt aangebracht of in petto hebt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's