Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Behangcollectie voor kinderkamers door Maison

  Photowall presenteert een nieuwe designersamenwerking met Maison en lanceert een exclusieve behangcollectie voor kinderkamers. The Little Folk collectie is geïnspireerd op de natuur en de rijkdom van het Zuid-Afrikaanse landschap. Alle vijf de ontwerpen zijn zorgvuldig met de hand geïllustreerd met veel oog voor detail en een sprookjesachtige fantasie – bedoeld om in elke kamer rust, harmonie en een klein beetje magie te creëren, voor alle leeftijden.
  Forest

  Groene, weelderige wouden, dromerige bossen en fantasierijke berglandschappen. Het behang van Maison spreekt tot de verbeelding en laat je verdwalen in de landschappen. Alle ontwerpen bevatten veel details, zodat je elke keer weer iets nieuws ontdekt.

  Ik kreeg inspiratie voor deze collectie toen ik klassieke kinderboeken aan mijn eigen kinderen voorlas. De prachtige afbeeldingen en tekeningen in de boeken van tijdloze verhalen ontroerden me, in het bijzonder de illustraties van Beatrix Potter, die een inspiratiebron was tijdens het ontwerpproces, zegt Kim Frankental, oprichtster en creatief directeur van Maison.

  De collectie bevat verfijnde ontwerpen die met het kind meegroeien wanneer het ouder wordt. The Little Folk spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of smaak.

  The Little Folk collectie is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit vijf behangontwerpen: Forest, Woodlands, Trees (verkrijgbaar in twee kleurstellingen, roze en blauw), Birdhouse Fantasy Mountains en Village Fantasy Mountains.

  Birdhouse Fantasy Mountains
  Woodlands

  Over Maison

  Maison is een in Johannesburg gevestigde multidisciplinaire ontwerpstudio en bestaat uit een team van kunstenaars, ontwerpers en illustratoren. Met inspiratie uit het prachtige Zuid-Afrikaanse landschap, creëert Maison gedetailleerde ontwerpen met veel bloemen, bomen, landschappen en natuur. Het motto van het bedrijf is: ”Het gaat erom jezelf te verliezen in details, om schoonheid en functionaliteit, om het vinden van inspiratie in het alledaagse en om het maken van geweldige ideeën en prachtige producten.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Maison - The Little Folk.

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:

  Bij de behangcollectie van Scandinavian Surface staat de natuur centraal

  by Photowall NL

  Met trots presenteren we Nordic Moods, een collectie van de Noorse ontwerpersgroep Scandinavian Surface. De groep is al meerdere keren in de prijzen gevallen en wordt dan ook geroemd om zijn elegante stijl vol fraaie silhouetten die zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur. Die stijl voert ook de boventoon bij de kersverse samenwerking met Photowall.

  Exclusief behangproject van Photowall en Acne Jr

  by Photowall NL

  Photowall presenteert met trots Trompe l'œil, een behangcollectie ontworpen door het Zweedse Acne Jr. De collectie speelt met bekende patronen in een nieuwe grafische uitvoering, steeds met de vormtaal zoals we die kennen van Acne Jr.

  Fraai behang in de kleuren van de herfst

  by Photowall NL

  De herfst maakt zijn opwachting en binnenkort verliezen de meeste bomen hun prachtige bladeren. Het nieuwe seizoen brengt nieuwe trends en kleuren met zich mee, niet alleen qua inrichting, maar ook qua behang. Deze herfst en winter staan donkere details en kleurschakeringen centraal. Het wit dat zo lang binnenshuis de boventoon heeft gevoerd, moet nu plaatsmaken voor donkere kleuren en herfstachtige pasteltinten. Het nieuwe, ietwat gedempte kleurenpalet is afgeleid van de natuur en valt prachtig samen met materiaalgebruik waarin hout, beton en marmer de hoofdrol spelen.

  Wallpaper stories - winnende motieven van Illustratörcentrum

  by Photowall NL

  De winnaars van de eerder dit jaar gehouden designwedstrijd voor behang van Photowall en Illustratörcentrum zijn bekend. De gerenommeerde juryleden voor de wedstrijd hebben vijf boeiende motieven uitgezocht die samen Wallpaper Stories gaan vormen, een innovatieve en boeiende collectie waarbij alle motieven een verhaal vertellen.

  Bij de behangcollectie van Team Hawaii staat de natuur centraal

  by Photowall NL

  Photowall en het Zweedse designduo Team Hawaii presenteren met trots Nature calling; een ode aan de natuur in de vorm van behang. In de vijf motieven zijn onder andere wilde dieren, grote paddenstoelen en wervelende vogels samengebracht.

  De natuur staat centraal in de behangcollectie van Scandinavian Surface

  by Photowall NL

  Photowall presenteert met trots Nordic Moods; een collectie van de hand van het Noorse Scandinavian Surface. Deze designgroep is al meerdere keren in de prijzen gevallen en staat bekend om zijn sobere, elegante stijl met fraaie silhouetten uit de Scandinavische natuur. Dit komt ook terug in de nieuwste samenwerking met Photowall.

  Photowall - 10 Years in Style

  by Photowall NL

  Photowall begon 10 jaar geleden met het drukken van behang voor alle denkbare stijlen, persoonlijkheden en omgevingen. Ter ere van dit 10-jarig jubileum hebben wij een collectie samengesteld met de meest favoriete klantmotieven door de jaren heen, waarbij wij de motieven uiteraard wel hier en daar wat hebben vernieuwd.

  Fruta Proibida - schitterende patronen in een uitbarsting van kleuren

  by Photowall NL

  De designsamenwerking tussen Photowall en de Zweedse vormgeefster Iwa Herdensjö heeft een aantal weelderige motieven opgeleverd waar de kleuren vanaf spatten. Voor de collectie heeft ze zich laten inspireren door de natuur en flirt ze met de sfeer van mediterrane streken en de jaren zeventig.

  Een tegel- of scheurlook aan de muur: behang met bijzondere texturen

  by Photowall NL

  Met behang krijg je veel meer dan mooie patronen aan de muur, helemaal als je het als een materiaalsoort beschouwt waarmee je een ruimte echt tot iets unieks omtovert. En dat is precies wat we bij Photowall doen. Wij bieden je de perfecte gelegenheid om thuis precies de juiste sfeer te creëren.

  Nieuwe kleuren van het designduo Nothing Can Go Wrng

  by Photowall NL

  Photowall breidt zijn assortiment uit met behangmotieven van het designduo Nothing Can Go Wrng. Een heerlijke combinatie van klassieke vormen en modern design in volledig nieuwe kleurstellingen. Het is Less Is A Bore 2.0.


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.