Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Alle artikelen
Bij de behangcollectie van Scandinavian Surface staat de natuur centraal

Bij de behangcollectie van Scandinavian Surface staat de natuur centraal

Met trots presenteren we Nordic Moods, een collectie van de Noorse ontwerpersgroep Scandinavian Surface. De groep is al meerdere keren in de prijzen gevallen en wordt dan ook geroemd om zijn elegante stijl vol fraaie silhouetten die zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuur. Die stijl voert ook de boventoon bij de kersverse samenwerking met Photowall.Donkere structuurwanden, betoverende bomenen geometrische elegantie. Dat de ontwerpsters van Scandinavian Surface groot liefhebber van alle natuur zijn, is als je de collectie Nordic Moods hebt gezien niet bepaald een verrassing."Wij putten onze inspiratie uit de Scandinavische natuur en dat zie je terug in onze ontwerpen. De kleuren, vormen en structuren fascineren ons. Daarnaast laten we ons tijdens het ontwerpproces ook beïnvloeden door kunst, architectuur en geometrie. Dankzij dat alles krijgt ons behang een unieke uitstraling", vertelt Ann-Tove Engenes.De motieven uit de behangcollectie Nordic Moods zweven tussen surrealisme en natuurgetrouwheid in. Het kleurenpalet is rechtstreeks aan dat van de natuur ontleend en bevat felle, elegante en donkere tinten. Invloeden uit de weef-, mozaïek-, foto- en textielkunst worden gecombineerd met structuren van beton, hout en metaal. Dat levert de betoverende uitstraling op waarmee het designkwartet uit Bergen naam heeft weten te maken.Nordic Moods is exclusief verkrijgbaar bij ​​​​Photowall​​. Je kunt het ​behang​ voor € XX per vierkante meter op maat bij ons bestellen.Interieur en foto's door Sofia Jansson/Mokkasin.

De exclusieve samenwerking van Photowall en Acne JR

De exclusieve samenwerking van Photowall en Acne JR

Met trots presenteren we de Trompe l'œil-collectie, die we samen met het Zweedse ontwerpersduo Acne JR hebben ontworpen. Je ziet in de collectie de bijzonder herkenbare stijl van Acne JR terug. Het duo heeft bekende motieven op speelse wijze in een nieuwe vormgeving verwerkt.Romige wolken, scherpe, abstracte bakstenen muren en de charmante teddybeer Chester: dat is het resultaat van de behangsamenwerking van Photowall en Acne JR. De nadruk ligt op innovatie en een lieflijke, grafische weergave van muziek.Mats Johansson en Sofia Ekvall, het ontwerpersduo achter Acne JR, zijn voor deze collectie vanuit een speels en kinds perspectief te werk gegaan. Zoals altijd staat bij Acne JR functionaliteit bovenaan, of het nu gaat om speelgoed of behang."Daarnaast ligt voor ons de nadruk op verschillende bouwmateriaalsoorten en de kamer als fysieke plek. We proberen het behangpapier bijvoorbeeld als bouwblokken te beschouwen om zo via een creatief proces tot een uniek resultaat te komen. Verder houden we van het klassieke trompe-l'œil-effect. Het Tegel-motief is daar een voorbeeld van. Het is het herkenbaarste motief van de hele collectie en het motief dat het visuele effect van een echte bakstenen muur het dichtst benadert", vertelt Sofia Ekvall.De Trompe-l'œil-collectie is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en omvat vijf motieven met verschillende kleurvarianten: Bambu, Tegel, Kubik, Cumulus en Chester. Interieur door Susanna Vento, foto's van Unto Rautio.

Exclusief behangproject van Photowall en Acne Jr

Exclusief behangproject van Photowall en Acne Jr

Wollige wolken, bakstenen muren in een strakke grafische vormgeving en het charmante beertje Chester. Als Photowall en Acne Jr samen behang gaan ontwerpen, ontstaat er een soort grafische muziek vol van vernieuwing en charme.Het designduo achter Acne Jr, Mats Johansson en Sofia Ekvall, is voor de vormgeving van de collectie te werk gegaan vanuit een speelse, kinderlijke invalshoek, maar wel met functionaliteit als sleutelwoord. Dat is altijd het uitgangspunt voor de producten van Acne Jr, of het nu om speelgoed gaat of om behang.– We zijn eerst gaan kijken naar verschillende bouwmaterialen en naar de kamer als fysieke plek. Het basisidee was dat we wilden kijken of we de stroken behang konden gebruiken als bouwstenen en of we op basis daarvan een unieke totaalomgeving konden creëren vanuit onze eigen fantasie. We hebben ook veel gekeken naar het klassieke 'Trompe l’œil’ - het baksteenmotief Tegel is daar een voorbeeld van. Dat is, volgens Sofia Ekvall, het meest iconische motief in de collectie en het duidelijkste voorbeeld van het spelen met de wand als fysiek object.Trompe l'œil is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en bestaat uit de vijf verschillende motieven Bambu, Tegel, Kubik, Cumulus en Chester, stuk voor stuk verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. De motieven zijn verkrijgbaar voor EUR 44 per vierkante meter. Op de afbeelding zie je het motief Chester. De styling voor de interieurfoto's is verzorgd door Susanna Vento en de fotografie door Unto Rautio.

​De wereld rond met Mini Empire

​De wereld rond met Mini Empire

Wilde dieren op de Afrikaanse savanne, liefelijke huisjes uitgevoerd in patroontechnieken en geïnspireerd door ambachtelijk erfgoed uit Scandinavië en charmante waterdieren van de Galapagoseilanden... Bij de nieuwe behangcollectie van Mini Empire komen de verhalen vanzelf. Met de fantasierijke motieven dwalen de gedachten af naar sprookjesachtige plaatsen waar alles mogelijk is.- Ik word geïnspireerd door nieuwe plaatsen en onverwachte gebeurtenissen. Meestal komt de inspiratie als ik op reis ben. Maar dat hoeft niet per se fysiek te zijn; ik kan ook met boeken of films de reis naar andere werelden maken. En voor mij is dát waar de creativiteit begint. Bij het werk voor deze collectie zijn mijn reizen naar Tanzania en Borneo bepalend geweest, zegt Jenny von Döbeln.Behang als format is niets nieuws voor Jenny von Döbeln. Zij maakte eerder al verschillende populaire behangmotieven voor Photowall met haar stijl die steeds karakteristiek en gedetailleerd is en altijd hetzelfde speelse gevoel in zich draagt.- Ik werk heel graag met behang, omdat dat een ruimte een heel ander gevoel kan geven. Het werken met behang werd bovendien een echte eye-opener voor me. Ik realiseerde me dat ik mijn illustraties kon gebruiken als patronen en dat ik verhalen kon opbouwen rond mijn karakters, aldus Jenny von Döbeln.Around the world bevat drie motieven, elk in verschillende kleurnuances, en wordt exclusief verkocht bij Photowall voor 41 € per vierkante meter. De styling en fotografie voor de interieurfoto's zijn verzorgd door Sofia Jansson/Mokkasin.

Fabel - behangcollectie van Ingela P. Arrhenius

Fabel - behangcollectie van Ingela P. Arrhenius

Een tevreden kat in de draaimolen van een pretpark, een olifant die een wandeling door de stad maakt en een giraffe die vol enthousiasme de grote wijde wereld intrekt. De motieven van de Fabel-collectie zitten boordevol details waar je elke avond opnieuw een verhaaltje voor het slapen gaan mee kunt verzinnen. Een aspect waar de maker van de collectie, Ingela P. Arrhenius, zorgvuldig naar heeft gekeken. Haar persoonlijke favoriet is het motief Town, geïnspireerd door prentenboeken waar ze als kind zelf van genoot.- Als kind was ik dol op stadsmotieven in prentenboeken, juist omdat daar zoveel in te ontdekken viel. Bij Town zie ik een basiswand voor me in een kleurrijke en speelse kinderkamer, legt Ingela P. Arrhenius uit.De unieke stijl van Ingela wordt gekenmerkt door kleurrijke patronen in een retrojasje waar mensen overal ter wereld van genieten. De collectie voor Photowall kent acht motieven, elk verkrijgbaar in twee verschillende kleurencombinaties en met allerlei verhaaltjes.- De motieven in mijn collectie variëren sterk; een bos, een stad, een pretpark en nog veel meer. De stijl is echter wel steeds vergelijkbaar. Eigenlijk wilde ik gewoon met een heleboel verschillende favoriete motieven werken waar ik als volwassene van houd, maar die het toch vooral goed moeten doen in een kinderkamer. Het was echt enorm boeiend om met behang bezig te zijn, om in het groot te denken, zegt Ingela P. Arrhenius.Fabel is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en is op maat te bestellen voor EUR 40 per vierkante meter. De styling en fotografie voor de interieurfoto's zijn verzorgd door Sofia Jansson/Mokkasin.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.