Dompel jezelf onder in de levendige wereld van Stacey Blake, de beroemde ontwerper en oprichter achter Design Addict Mom. Met een autodidactische achtergrond en meer dan tien jaar ervaring, komt haar unieke visie en passie voor design tot uiting in elke onderneming. Stacey, gevestigd in North Carolina met haar man en drie kinderen, ziet het leven door een kleurrijke lens en inspireert anderen om hardop te leven en een levendig leven te omarmen.

ONTDEK GESELECTEERDE FAVORIETEN

Stacey gelooft dat je ruimte een authentieke weerspiegeling moet zijn van wie je bent. Met haar Jamaicaanse afkomst diep geworteld, doordrenkt ze haar eigen huis met de levendige geest van haar cultuur. Stacey haalt ook inspiratie uit de diverse kleurencombinaties van de natuur en weeft boeiende ruimtes die de schoonheid van zelfexpressie vieren.

Haar ontwerpfilosofie draait om harmonie en balans. Bij het selecteren van behang houdt Stacey rekening met de schaal van het ontwerp in relatie tot de grootte van de ruimte, waardoor grootschalig behang boeiende aandachtspunten worden die kamers in een kunstwerk veranderen. Van gedurfde statementmeubels tot unieke decoraccenten, haar magnetische interieur roept een gevoel van verwondering en grenzeloze creativiteit op.

"Mijn doel is om anderen te inspireren om kleurrijk te leven!"

Stacey's huis is zowel een toevluchtsoord als een veilige haven voor haar familie. De levendige sfeer van haar huis bezorgt haar enorme vreugde en vult elke hoek met aanstekelijke energie. Een van Stacey's meest gekoesterde bezittingen is haar geliefde vioolbladvijgenplant, Glory  (@glorythefig). Al meer dan een decennium, heeft Glory prachtig gebloeid onder Stacey's koesterende zorg en heeft zelfs de aandacht getrokken online en in de glossy pagina's van tijdschriften.

"Mijn huis is gedurfd en kleurrijk met een verzameling van de dingen waar we van houden."

Ervaar de vreugde en warmte die een huis vol kleur uitstraalt, zoals Stacey's samengestelde collectie behang van Photowall vormt het decor voor je eigen kleurrijke reis. Ontdek een unieke selectie muurkunst door dynamische motieven, levendige kleurenpaletten en hints van eigenzinnigheid te combineren.

Volg Stacey op Instagram voor meer inspiratie @designaddictmom