Maak kennis met Sonely Mateo - digitaal ontwerper en interieurliefhebber, gepassioneerd door het creëren van mooie dingen uit het niets. Haar reis van een nieuwsgierig kind tot doe-het-zelver is uitgegroeid tot een bloeiende carrière in interieurdesign. Familie voedt haar inspiratie en haar ontwerpfilosofie draait om tijdloosheid. Bij Sonely thuis staat uithoudingsvermogen centraal en straalt het warmte, comfort en liefde uit. Ga met ons mee en ontdek Sonely's unieke benadering van design, waarbij elke kamer een tijdloos verhaal van schoonheid en rust wordt. 

BEKIJK GESELECTEERDE FAVORIETEN

Sonely's designreis begon lang voor haar Instagram-dagen en maakte gezellige toevluchtsoorden vanuit de woonkamer van haar moeder tot aan het begin van doe-het-zelf-appartementmake-overs. Vandaag deelt ze haar opmerkelijke verhaal en transformeert ze haar liefde en passie voor interieurdesign in een bevredigende carrière. Haar designfilosofie draait om tijdloosheid, waarbij elke ruimte duurzame warmte, comfort en liefde uitstraalt. De evoluerende stijl van Sonely omvat nu elementen van neutrale paletten, organische texturen en een vleugje vintage charme. In de collectie die ze voor Photowall heeft uitgekozen, vind je echo's van deze onderscheidende stijl.

"Ik hou van neutraal. Ik hou van serene en warme ruimtes. Mijn huis is precies dat, een definitie van mij."

Het huis van Sonely is een toevluchtsoord van gezelligheid en weerspiegelt haar serene en kalmerende persoonlijkheid. Elke kamer ontvouwt een uniek verhaal, een canvas geschilderd met delicate tinten die een diep gevoel van troost oproepen. In Sonely's wereld speelt familie een integrale rol, niet alleen als muze, maar als het hart van haar huis. Haar doel is om ruimtes te creëren waar iedereen zich gekoesterd en op zijn gemak voelt en ervoor te zorgen dat elk moment dat thuis wordt doorgebracht in het geheugen wordt opgesloten.

Als het gaat om het selecteren van behang, is Sonely's mantra tijdloos. Ze zoekt ontwerpen die de tand des tijds doorstaan en ruimtes een gevoel van rust en warmte geven. Als je door haar huis loopt, voel je een diep gevoel van vrede.

“In mijn huis vertelt elke kamer een verhaal, gevuld met liefde en gekoesterde herinneringen.”

Het huis van Sonely is waar gekoesterde familieherinneringen worden gemaakt en haar creativiteit straalt in elke hoek en creëert een uitnodigende sfeer. Verken haar wereld en de samengestelde Photowall-collectie die ze aanbiedt, een kans om je eigen verhaal van zachte schoonheid en sereniteit te maken.

Stap Sonely's rijk van design binnen en ontdek meer inspiratie op haar Instagram @sonelymateo.