Stap in de betoverende wereld van Elodie Aubert, een dromer en maker die een charmante Franse boerderij aan het meer heeft omgetoverd tot een oase van warmte en verbeelding. Met een niet aflatende passie voor interieurontwerp, een liefde voor vintage patronen en een eindeloos verlangen naar de inspiratie die de natuur biedt, is Elodie's huis een tijdloze weerspiegeling van haar ziel.

BEKIJK GESELECTEERDE FAVORIETEN

Elodie wordt omringd door serene meren en haar reis in interieurontwerp is geworteld in een levenslange passie voor het creëren van betoverende ruimtes. Haar toevluchtsoord aan het meer straalt een mix uit van warmte, vintage charme en een vleugje mysterie. Geïnspireerd door verschillende invloeden, waaronder de Engelse cottage stijl en betoverende elementen uit fantasiefilms zoals "Alice in Wonderland", is Elodie's huis een bewijs van haar liefde voor het authentieke en betoverende.

Maar het stopt niet bij de esthetiek voor Elodie. Haar passie blaast leven in elke hoek van haar boerderij. Antieke meubels vertellen intrigerende verhalen en haar huis, dat ze deelt met twee honden, Gus en Ebony, en een katachtige vriend, Georges, wordt een toevluchtsoord voor haar familie en huisdieren. Voor Elodie is haar huis niet alleen een plek om te wonen, het is een soulvol canvas waar dromen tot leven komen.

"Mijn huis is een toevluchtsoord, een tijdmachine en een plek om te dromen."

Het hart van Elodie's huis, de keuken, straalt warmte en vrolijkheid uit door haar keuze van behangpapier met vogels. Deze keuze is niet alleen een esthetische voorkeur; het is een knipoog naar de affiniteit van haar dochter met wonderlijke vogels en een uitnodiging om te dagdromen te midden van schilderachtige patronen. Dit thema van vintage authenticiteit, mysterie en de rustgevende omarming van de natuur is terug te vinden in Elodie's collectie. Hier combineert ze naadloos zachte natuurlijke elementen, mystieke bloementuinen en botanische motieven om een sfeer te creëren die het gevoel oproept van een verborgen hut in het bos waar je je veilig en geïnspireerd voelt.

Elodie's inspiratiebronnen zijn net zo divers als de landschappen om haar heen. De natuur, familie en levendige dromen - vaak geboren in de stilte van de nacht - leiden haar creatieve hand. Fantasiefilms voeren haar mee naar vervlogen tijden en beïnvloeden haar keuze van vintage behang, houten lambrisering en antiek meubilair.

“Antiek heeft een unieke charme; ik merk vaak dat ik verhalen verzin over hun vorige eigenaren.”

Voor Elodie neemt moderniteit een ondergeschikte positie in ten opzichte van de tijdloze charme van het verleden. Thuis is haar toevluchtsoord, een toevluchtsoord waar ze troost vindt en haar geest oplaadt. Het is een plek waar ze zich veilig voelt, als een konijn in zijn hol, waar ze haar gedachten de vrije loop laat en dromerige ruimtes creëert.

Ontdek meer van haar betoverende creaties op Instagram en laat je eigen gedachten de vrije loop in de wereld van design en verbeelding. Volg Elodie op Instagram voor meer inspiratie @mafilledavril​.