Gelegen op een charmante boerderij in Texas, zijn Ashley Chapman en haar familie omringd door meer dan 70 dieren, waaronder kippen, geiten en drie honden uit de Grote Pyreneeën. Toen het stadsmeisje liefhebber van het platteland werd, leidde Ashley's passie voor esthetiek en natuurlijk lichtontwerp haar ertoe haar droom na te jagen om een aangepaste moderne boerderij te bouwen,  een project met een grootse visie een liefde voor Moeder Aarde.

ONTDEK GESELECTEERDE FAVORIETEN

Met voldoende ruimte en creatieve vrijheid ontwierp ze een volledig op maat gemaakt huis met een prachtige grote kamer van 32 voet met kathedraalplafond, compleet met twee wanden die geheel van ramen zijn gemaakt voor optimaal natuurlijk licht. En natuurlijk een luxe kippenhok voor hun geliefde kippen.

Ashley heeft veel moeite gedaan zodat haar huis eruit ziet als een weerspiegeling van haar en haar familie, hun persoonlijkheden en interesses. Haar favoriete stuk van het huis is een Arteriors Tilda-kroonluchter die de inspiratie werd voor veel van de texturen en kleuren die ze in het hele huis implementeerden. U vindt de vintage geïnspireerde kroonluchter in hun slaapkamer, waar het perfect hun moderne stijl belichaamt, terwijl het toevoegen van de perfecte vleugje elegantie.

"Het is zeker een beetje avant-garde om behang aan een kippenhok toe te voegen"

Zelfs het luxe kippenhok van de familie is ontworpen als een verlengstuk van hun huis. Het is opgebouwd uit dezelfde materialen en volgt een vergelijkbaar thema, compleet met mooie afwerkingen, organische texturen en mooie verlichtingsarmaturen.

Natuur, kunst, licht, minimalisme en eenvoud waren Ashley's belangrijkste inspiratiebronnen tijdens het ontwerpproces. Haar affiniteit voor neutrale tonen met af en toe een felle kleur, samen met haar liefde voor het opnemen van natuurlijke elementen, versterkte haar verbinding met de schoonheid van de aarde. Een diep gevoel van ontzag en verwondering over iets dat groter is dan jezelf.

“Ons huis maakt me gelukkig en rustig. Om eerlijk te zijn, soms voelt het alsof we op vakantie zijn.”

Haar inspiratie wordt goed weerspiegeld in haar Photowall-collectie, een liefdevolle mix van aardse en neutrale tinten vermengd met kalme organische patronen, levendige abstracte stukken en veel natuurelementen.

Volg Ashley's boerenleven op Instagram: @irisacresfarm