Vintage typografie

Typografie wordt gekenmerkt als de specifieke vaardigheid om letters aan te brengen om iets geschreven leesbaar en coherent te maken voor het oog. Dit werk omvat het kiezen van letterLees meertypes, afmetingen, lengtes en spatiëring om het gewenste effect van het lettertype te bereiken. Dit vergt de vaardigheden van letterzetters, grafisch ontwerpers, art directors, mangakunstenaars, striptekenaars, graffitikunstenaars, en vele anderen met vergelijkbare vaardigheden. Tegenwoordig kunt u uw Word-bestand gewoon instellen op het type, lettertype of formaat dat u wilt. Maar vóór de komst van computers werd typografie beschouwd als een waardevolle en gespecialiseerde vaardigheid. Photowall herinnert zich de dagen van weleer met zijn mooie collectie vintage typografische muurschilderingen. Deze afbeeldingen uit de tijd dat letters nog door mensenhanden werden gerangschikt, geven je huis een vleugje ouderwetse verfijning en nostalgie. Plaats deze vintage typografie muurschilderingen in geselecteerde gebieden van uw woning en laat ze je het gevoel van een tijd waarin kranten waren de enige bron van informatie en kunstenaarschap kwam door grote inspanning in plaats van de aanraking van een knop. Deze vintage typografie muurschilderingen zouden er perfect uitzien in uw prive-studie of mini-bibliotheek. Het zal je een uitstraling van eruditie en wijsheid geven om deze vintage typografie muurschilderingen om je heen te hebben.

Voud in vintage typografie muurschilderingen

Vroeger moesten romans, posters, nieuwsbrieven, aankondigingen en andere vormen van geschreven publicaties met de hand worden getypt. De moeite en zorg die het kostte om zelfs maar een van deze publicaties te maken is geen beeld dat iemand uit ons technologische tijdperk zelfs maar kan doorgronden. In veel sectoren van deze industrie is typografie al een verloren kunst geworden. Photowall helpt u herinneren aan het werk van velen die ons voorgingen met "Muzieknoten Deel 2", "Vintage Zeilknopen", en "Oud Zout Whiskey" in haar ruime collectie vintage typografie muurschilderingen. Laat deze beelden in de slaap- en speelkamer van je kinderen zitten en vertel ze over een tijd voordat Microsoft Word en Photoshop de belangrijkste gereedschappen waren om een geschreven publicatie te verfraaien. Maak van deze vintage typografie muurschilderingen een herinnering aan hen dat alle dingen die de moeite waard zijn om te hebben ook de moeite waard zijn om voor te werken. Toon deze mooie vintage typografie muurschilderingen in uw woonkamer en zit met uw dierbaren in bewondering over de hoeveelheid werk die nodig was om ze tot bloei te brengen. Deze vintage typografie muurschilderingen zullen uw huis gegarandeerd opfleuren.

Memorabel in vintage typografie muurschilderingen

Hoewel het tijdperk van handmatige typografie voorbij is, zijn er nog steeds mensen die deze kunstvorm tot op de dag van vandaag beoefenen. Huwelijksuitnodigingen, posters, filmprints, aankondigingen, en dergelijke, worden vele malen duurder als ze volgens deze oude methode zijn gemaakt. De hoeveelheid werk en vakmanschap die erin wordt gestoken, verhoogt de prijs voor de consument. Er zijn nog steeds velen die de eer willen hebben om te kunnen zeggen dat hun huwelijksuitnodigingen handgemaakte typografiestukken waren. Photowall erkent dit belangrijke feit met "Vintage New York Empire State", "Vintage New York Flat Iron", en "London City Words II" in haar fijne lijn van vintage typografie muurschilderingen. Deze facsimile's van het echte werk zien er zo echt en authentiek uit dat het zal lijken alsof een meester letterzetter ze speciaal voor u heeft gemaakt. Plaats ze op uw privé-werkplek in uw woning en neem de look aan van een krantenredacteur uit de jaren 1930. Nodig je vrienden en collega's uit voor koffie en koekjes terwijl je ze laat staren naar en bewonderen van je mooie collectie van deze prachtige vintage typografie muurschilderingen.

Duurzaam en innemend

Deze vintage typografie muurschilderingen komen in een brede selectie van ontwerpen en kleuren voor de bibliofiele kenner om uit te kiezen. Ze zijn gemaakt van materialen die veilig zijn om in uw huis te hebben, en veilig om in de buurt van uw kinderen te zijn. Wees de afgunst van uw collega's wanneer ze uw werkruimtes versierd zien met deze spectaculaire vintage typografie muurschilderingen. Er is, nog meer, om van te houden met "Five Boroughs Painted Cafe", "Simple Message And", en "Cabin Fever I" in onze fijne lijn van vintage typografie muurschilderingen. Voel je als een van de pioniers van het uitgevers tijdperk met een paar van deze prints gerangschikt rond uw studie. Stel je voor dat je een jonge Ernest Hemingway bent, starend naar de indrukwekkende ruimte van een leeg vel papier, klaar om zijn volgende literaire meesterwerk te produceren. Het klassieke gevoel dat deze vintage typografie muurschilderingen geven kan niet worden overschat. Ze zijn meer dan gewone versieringen in uw huis, het zijn objets d'art. Laat deze prints u terugvoeren naar een tijd waarin hard werken en vakmanschap de belangrijkste valuta waren voor vooruitgang en erkenning in deze wereld. Laat u en uw familie delen in deze prachtige sentimenten,
Productinformatie
  • 1-87 van 87 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.