Vintage meubels

Laten we eerst eens bespreken wat vintage meubelen precies zijn. Over het algemeen is men het erover eens dat vintage meubelen alles zijn dat ten minste 20 jaar oud is. Binnen deze caLees meertegorie worden nieuwere en gerestaureerde stukken, vooral die uit de jaren 50 tot 80, over het algemeen als retro beschouwd. Deze categorie van vintage muurschilderingen is een eerbetoon aan wat als echt vintage kan worden beschouwd. Houd er wel rekening mee dat het feit dat een meubelstuk oud is, het nog niet vintage maakt in de technische zin van het woord, hoewel de meeste mensen de term oud en vintage door elkaar gebruiken. Om de titel vintage te verdienen, moet het meubelstuk ook een voorbeeld zijn van wat een bepaalde stijl van die periode definieerde. Net als onze muurschilderingen met vintage meubels, vertonen ze gewoon de beste kenmerken van dat tijdperk. Je kunt een unieke look creëren in de door jou gekozen ruimte, of dat nu een woonruimte is zoals de woonkamer thuis, of een meer commercieel interieur zoals de pauzeruimte op kantoor.

De magie van boeken in vintage muurschilderingen

Of je nu een lezer bent of zelfs een auteur, bibliotheken zijn zowel een schatkamer als een toevluchtsoord. De rust en stilte op deze plekken zijn kalmerend en de eindeloze rekken met boeken zijn een lust voor het oog. Bekijk ons aanbod aan vintage muurschilderingen om enkele prachtige voorbeelden te zien. Bibliotheken hebben gewoon iets aangeboren intrigerends over zich, omdat ze zoveel kennis en verhalen herbergen. Tegenwoordig is het internet een instant onderzoeksinstrument, maar soms geeft het doorspitten van echte pagina's een meer lonende ervaring. Creëer deze charme met vintage muurschilderingen van bibliotheken. De charme van items zoals "Oude Bibliotheek" kan zo'n enorm voordeel zijn bij het gebruik ervan als uw interieurdecoratie. Deze muurschildering van vintage meubels is er ook in het klassieke zwart-wit, waardoor het onderwerp nog meer karakter krijgt.

Voor de kinderen

Ook al zien deze vintage muurschilderingen er oud uit, de kleintjes zullen het ook kunnen waarderen. Nostalgie en vintage zijn in, vooral wanneer ze worden gecombineerd met de juiste decoratieve elementen. Kinderen zullen verrukt zijn over de prachtige kleurencombinaties die te zien zijn. Deze muurschilderingen met vintage meubels zijn vriendelijk en kindvriendelijk, wat goed van pas komt bij het verfraaien van de muren in kamers die op gezinnen zijn gericht. "Meeting in a Yellow Bureau" bijvoorbeeld combineert de schoonheid van een vintage lade met het altijd populaire element natuur. In dit specifieke geval zijn het schattige katten die de kinderen meer dan gelukkig zullen maken. Dit soort muurschilderingen van vintage meubilair kan er geweldig uitzien in elke ruimte, maar vooral in kinderslaapkamers, studeerruimtes of speelhokken. "Bear and Teddy" is een andere geweldige keuze als het gaat om het upgraden van het interieur van de ruimtes die uw kinderen frequenteren. Gebruik vintage meubels muurschilderingen om de jongeren te laten genieten van de tijd binnenshuis door te brengen wanneer het weer niet zo goed is.

Meer vintage muurschilderingen

Geef toe, als je aan vintage denkt, komen er soms middeleeuwse gebouwen en zo in je hoofd op. Vintage muurschilderingen hebben precies dit soort bezienswaardigheden. Neem een kijkje op "Ornate Cliffe Castle" voor het meest concrete voorbeeld van deze. Deze vintage muurschildering belicht Cliffe Castle, dat oorspronkelijk het huis was van de Victoriaanse miljonair en textielfabrikant, Henry Isaac Butterfield. Het gebouw, dat in de jaren 1880 werd voltooid, werd gefinancierd door het industriële imperium van de familie Butterfield, dat wollen textielfabrieken omvatte en een scheepvaartmaatschappij die Britse goederen naar Europa, Amerika en China bracht. Het voltooide huis was een pronkstuk van internationale kunst en Franse decoratie, zoals u kunt zien in de muurschilderingen van vintage meubels. Als je deze schoonheid ziet, kun je er donder op zeggen dat hier veel luisterrijke sociale evenementen hebben plaatsgevonden.
Productinformatie
  • 1-6 van 6 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.