Vintage kleding

Als je nostalgisch en stijlvol bent, kijk dan eens naar Photowall's selectie van prachtige vintage kleding muurschilderingen. De term "vintage" wordt in dit geval gebruikt om kleding Lees meeraan te duiden die tussen 20 en 100 jaar oud is en ook duidelijk representatief is voor het tijdperk waarin het werd geproduceerd. Het is dan ook meer dan billijk te stellen dat om echt vintage te worden genoemd, het stuk een sterke weerspiegeling moet zijn van stijlen en trends uit dat tijdperk, net zoals bij onze cluster van vintage kleding muurschilderingen. Deze motieven kunnen de perfecte versiering zijn in elk type kamer of ruimte, of het nu residentieel, recreatief of zelfs commercieel is. Deze chique en mooie vintage kleding muurschilderingen kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met uw algemene ontwerp plan en kleurenschema's. Gebruik vintage kleding muurschilderingen op te fleuren en revitaliseren de ruimte die u hebt gekozen voor revamping.

Begrijpen van vintage kleding muurschilderingen

Het is belangrijk om te begrijpen dat de definitie van vintage veranderlijk is, aangezien elk decennium nieuwe items voortbrengt die uiteindelijk in deze classificatie passen. Als je nog technischer wilt worden, bedenk dan dat alle vintage uiteindelijk antiek wordt. Kleding van 100 jaar of ouder wordt bijvoorbeeld al als antiek geclassificeerd. Dit is ook terug te zien in vintage kleding muurschilderingen, waar nog geen antiek te vinden is. Toch zijn er voorbeelden van klassieke stijl, wat betekent dat een stuk door de tijd heen stijlvol blijft. Met andere woorden, het weerspiegelt niet het tijdperk waarin het is gemaakt, maar overstijgt alle tijdperken, met kleine stijlaanpassingen. Voorbeelden van klassieke stijlen zijn de little black dress, trenchcoats, witte overhemden met knoopsluiting en blazers. Een little black dress uit de jaren tachtig zou bijvoorbeeld klassiek zijn, niet vintage, terwijl een blazer met significante schoudervullingen uit die tijd vintage zou zijn. Vintage kleding muurschilderingen zoals "Spaanse dame, Gordon Conway" zijn een geweldige vertoning van dit begrip.

Werken van meesters

Vintage kleding muurschilderingen zijn ook de bron van een aantal ongelooflijke kunstwerken, sterk beïnvloed door de levensstijl en cultuur van het tijdperk waarin ze werden geproduceerd. De kunstenaar die de legendarische affiches van de Moulin Rouge ontwierp, was bijvoorbeeld een aristocraat, dwerg en feestbeest die zelfs een cocktail uitvond die de Aardschok wordt genoemd en half absint en half cognac is. Experts zeggen dat Henri de Toulouse Lautrec's schilderijen, tekeningen en posters zijn als insecten gevangen in barnsteen, het behoud van de werveling van energie, de mix van klassen en culturen, en de hoogte-en dieptepunten van het stadsleven in de 19e-eeuwse Parijs. Vintage kleding muurschilderingen door Photowall kan afgeven dezelfde kracht en roepen een soortgelijke geest, waardoor uw ruimte een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de ogen op uw decor. Stel je een muurschildering zoals "Vrouwen op het toilet, Henri Toulouse Lautrec" voor in je woning en stel je voor hoe het de kamer zal laten opvallen. Vintage kleding muurschilderingen zoals deze zijn het perfecte middel om uw interieur op te fleuren, terwijl ook het lenen van het wat broodnodige textuur en karakter.

Meer vintage kleding muurschilderingen

Als u op zoek bent naar iets dat meer in de lijn ligt van iconen uit het verleden, kunt u niet de fout ingaan met motieven zoals "Home Town Story". Deze vintage kleding muurschildering zal onmiddellijk het middelpunt van elke ruimte worden, ongeacht of het je huis of je kantoor is, omdat het de enige echte Marilyn Monroe toont. Naast het tonen van de ultieme bom uit die periode, is deze vintage kleding muurschildering uitgevoerd in klassiek zwart-wit, wat de nostalgie factor nog meer verhoogt. "Swimsuit Issue of the Year" is een andere vintage kleding muurschildering met deze Hollywood legende in haar bloeitijd.
Productinformatie
  • 1-10 van 10 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.