Schotland

Photowall's hoge kwaliteit, rijk in detail en overvloedig in opties categorie van Schotland muurschilderingen kan bieden voor u de ideale decoratie van uw huis, kantoor of recreatieveLees meer ruimte. Een van de meest interessante, en tegelijkertijd patriottische, landen in de wereld kan een prachtig centraal thema zijn in uw interieurontwerp. Schotland heeft in de loop van zijn bestaan een buitengewone groei en verandering doorgemaakt, aangezien het een plaats is die vele malen is binnengevallen en zich heeft gevestigd, en daardoor machtige bijdragen heeft geleverd aan de cultuur en de samenleving. De geschiedenis van Schotland is fascinerend en complex. Er zijn Romeinse soldaten, Vikingen, nobele clans, machtige heersende monarchen en zelfs verlichte filosofen! Met muurschilderingen van Schotland brengt u niet alleen schoonheid in uw interieur, maar draagt u ook cultureel gewicht in de schaal. Elk van deze Schotland muurschilderingen kan ook worden aangepast aan uw wensen, afgestemd op uw andere decoratieve elementen en passend bij uw kleurenschema.

Een stukje popcultuur in de muurschilderingen van Schotland

Fans van Harry Potter, gecreëerd door J.K. Rowling, herinneren zich waarschijnlijk de scène waarin een stoomtrein de kinderen naar Zweinstein brengt door een spectaculair landschap en over een nogal dramatisch viaduct rijdt. Dit viaduct heet Glenfinnan en maakt deel uit van de West Highland Railway Line. Prachtige uitzichten vormen ook de achtergrond van spoorwegovergangen over de Forth- en Tay-bruggen die waterwegen overspannen aan de oostkust van Schotland, waarvan u er een aantal in de muurschilderingen van Schotland zult zien. Inderdaad, Schotland muurschilderingen zoals "Trein op Schotland Highlands" zijn het bewijs van hoe de Schotten zijn erin geslaagd om hun omgevingen wilde en natuurlijke schoonheid te combineren met hun eigen innovatie om ons het beste van beide werelden. "Dageraad bij Forth Road Bridge, Schotland" is een andere muurschildering van Schotland die dit gevoel bevestigt.

Oversteken

Misschien hebt u een affiniteit gevoeld of zult u een affiniteit voelen zodra u de Schotse eilanden ziet. Dat komt waarschijnlijk omdat vele ooit deel uitmaakten van het Oud-Noorse koninkrijk, dat pas na eeuwen van Scandinavische overheersing Schots werd. De Western Isles veranderden in de 13e eeuw van eigenaar, gevolgd door Orkney en Shetland zo'n 200 jaar later, maar de banden zijn nog steeds sterk! Muurschilderingen in Schotland kunnen dat idee weerspiegelen en zelfs versterken door de pure natuurlijke schoonheid die op deze eilanden te vinden is. Veel plaatsnamen en eilandvlaggen grijpen terug op hun Scandinavische wortels. "Levenwick Bay, Shetland" is een muurschildering in Schotland die de link tussen deze twee regio's belichaamt.

De muurschilderingen van Schotland en hun niveaus

Om uw muurdecoratie selectie gemakkelijker en meer samenhangend te maken, heeft Photowall handig twee kleinere subcategorieën gerangschikt, namelijk Edinburgh en Glasgow, twee van de belangrijkste steden in Schotland. Elk niveau heeft zijn eigen charme en een gezonde hoeveelheid opties in termen van motieven. Mensen verwarren ook vaak Glasgow als de Schotse hoofdstad terwijl het in feite Edinburgh is. Schotland muurschilderingen hebben tal van grote keuzes als het gaat om deze bijzondere metropool. Nu moet je weten dat het niet wordt uitgesproken als Ed-in-burg of Ed-in-bor-row. De Schotten spreken het uit als Ed-in-burr-a of misschien Edin-bra. Dit is slechts een ander leuk feit voor u om voor te staan wanneer u bezoekers of collega's hebt die uw Schotland muurschilderingen in uw woning of werkplaats complimenteren. Een goed voorbeeld van een Schotland muurschildering met de prachtige stad Edinburgh is "Edinburgh's Princes Street Genomen bij Middag". Deze beroemde straat komt tot leven in uw ruimte met zijn dramatische set-up en de impact van het klassieke zwart-wit kleurenschema. Wat Glasgow betreft, misschien wilt u nog meer de kunstzinnige kant op met muurschilderingen van Schotland zoals "Glasgow Scotland Rust Skyline", een prachtig voorbeeld van een combinatie van stijl en inhoud.
Productinformatie
  • 1-72 van 72 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.