Toscane

Een van de meest welkome dingen in interieurdecoratie is het binnenhalen van een stukje buitenleven. U kunt nu wat bekend staat als de "Tuin van Italië" in uw eigen ruimte brengen. OmLees meerarm de schoonheid van eindeloze heuvels en prachtige architectuur omlijst door unieke landschappen met Photowall's hoge kwaliteit line-up van Toscane muurschilderingen. Wat ooit het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee was gedurende vele eeuwen kan nu worden gebruikt als het centrale thema van uw muurversieringen. Gelegen in het centrum van de Middellandse Zee, in praktisch het hart van Italië, zal de charme van deze Italiaanse regio doorschijnen in ons assortiment van Toscane muurschilderingen. Of het nu voor uw huis, kantoor of ontspanningsruimte is, het opvallend heuvelachtige landschap blijft imponeren. Achtergronden bezaaid met pijnbomen, olijfbomen, wijngaarden en cipressen, hebben voortdurend schilders en fotografen gekweld met hun steeds veranderende kleuren, waardoor de muurschilderingen van Toscane het perfecte verfraaiingsmiddel zijn.

Luister terug met de muurschilderingen van Toscane

In Toscane ontstonden de eerste vormen van democratie en de kunstcorporaties, waardoor het een bijzonder voorbeeld van culturele, sociale en economische autonomie is geworden. Onder de steden van de regio, heeft de gemeente Florence sterk bijgedragen aan de Italiaanse Renaissance, dankzij vele belangrijke kunstenaars en mannen van de letteren. Het gevoel en de diepte van de geschiedenis zijn nog steeds voelbaar in Toscaanse muurschilderingen zoals "Abbey Ruins". Een leuk weetje is dat toen de Italianen in afwachting waren van de verhuizing van de hoofdstad naar Rome, wat in 1870 gebeurde, Florence de Italiaanse regering 5 jaar lang te gast had en zo het centrum van de Italiaanse cultuur en politiek werd. Het is ook belangrijk te weten dat het Toscaanse dialect de basis werd voor de moderne Italiaanse taal, en dat Florence de eerste stad was die trottoirs aanlegde, een voorbeeld voor grote steden over de hele wereld. Behoud dit prachtige historische gevoel met Toscaanse muurschilderingen, die het prachtige middelpunt kunnen zijn in uw woon-, bedrijfs- of ontspanningsruimte.

Belangrijke plekken

Tijdens de Middeleeuwen was Florence een van de belangrijkste steden ter wereld en bracht legendes voort als Da Vinci en Michelangelo! Tot op de dag van vandaag is Florence een bloeiende stad met een duizelingwekkende hoeveelheid bezienswaardigheden. Het is veilig om te zeggen dat elke hoek van deze stad vol zit met interessante plaatsen van historische betekenis, waarvan u er een aantal kunt zien in de artistiek weergegeven Toscaanse muurschildering genaamd "Florence Skyline". Een ander zeer bekend en populair gebied van Toscane is Val D'Orcia, die kan worden gevonden in het oostelijke deel van het platteland en beschikt over een aantal absoluut prachtige landschappen en idyllische landschap. In Toscane muurschilderingen vindt u prachtige motieven zoals "Toscane in de lente 's ochtends" of "Zonsondergang Toscane Landschap", die dit bijzondere deel van de regio vertegenwoordigen. Deze ongelooflijke muurschilderingen van Toscane zullen uw ruimte onmiddellijk veranderen in iets gedenkwaardigs en moois.

Allure van Toscane muurschilderingen

Hoewel dit gebied zeer beroemd is om zijn wijnen, met als bekendste de Chianti, heeft Toscane een enorme historische impact gehad. De andere belangrijke culturele steden, naast Florence, zoals Siena, Lucca en Grosseto hebben ook hun stempel gedrukt, niet alleen op Italië, maar ook op Europa en de hele wereld. Dit deel van Italië heeft nooit zijn charme en belang verloren als de eeuwige verlangende plaats voor zovele mensen, zelfs voor vele vorsten, keizers en koningen uit vervlogen tijden. Behoud dit verlangen en deze aantrekkingskracht met ons assortiment van prachtige Toscaanse muurschilderingen. Met zijn rustige lanen, cipressen en crèmekleurige villa's blijven de bezienswaardigheden van Toscane betoveren. Als het hart en de ziel van de Renaissance, was het een ongelooflijk belangrijk cultureel centrum, en bijgevolg een belangrijke invloed op de commerciële en artistieke ontwikkeling van Europa. U kunt dit belang zien in de muurschilderingen van Toscane, zoals "Tuscany Street", een prachtig kunstwerk dat de charme van deze prachtige locatie overbrengt.
Productinformatie
  • 1-17 van 17 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.