Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  Photowall - 10 Years in Style

  Photowall begon 10 jaar geleden met het drukken van behang voor alle denkbare stijlen, persoonlijkheden en omgevingen. Ter ere van dit 10-jarig jubileum hebben wij een collectie samengesteld met de meest favoriete klantmotieven door de jaren heen, waarbij wij de motieven uiteraard wel hier en daar wat hebben vernieuwd.
  Cosmic Abstraction

  Wij komen elke dag allerlei unieke stijlen tegen. In de huizen waar wij wonen, op de kleding die wij dragen en op de plekken die wij bezoeken. De jubileumcollectie van Photowall is een ode aan de persoonlijke stijl en de wens om je eigen weg te gaan. Het is een behangcollectie waarin alles mogelijk is, met klassiekers als Sunbeam Through TreesBright Brooklyn Bridge en World Map Detailed, maar dan in een geheel nieuw jasje.

  “Veel mensen ervaren een fotobehang als fantasieloos en ouderwets en ze laten zich misschien zelfs wel afschrikken. Met onze jubileumcollectie willen wij onze klassiekers op een nieuwe manier laten zien en ze nieuw leven inblazen. Wij willen laten zien dat een fotobehang best jouw stijl kan zijn. Met wat fantasie en een behang zijn er geen grenzen. Het gaat erom te durven”, zegt Nora Felin, hoofd marketing bij Photowall.

  Voor de jubileumcollectie is ook een nieuw motief uitgewerkt door de illustratrice Cecilia Carlstedt. Het motief Cosmic Abstraction met een subtiel roze hemel en groene en grijze planeten staat symbool voor de toekomst.

  “Toen wij in 2006 vertelden dat wij een traditioneel product als behang op internet wilden gaan aanbieden, trokken velen hun wenkbrauwen op, maar mijn broer Charlie en ik gaven niet op. Wij wilden het bestaande op een nieuwe manier uitdagen, maar dan volledig digitaal. Dat willen wij nog steeds en volgens mij doen wij dat met het motief van Cecilia – uitdagen. Het is opvallend, persoonlijk en vernieuwend, iets wat volgens ons de toekomst en alle mogelijkheden van de digitale techniek symboliseert,” vertelt Niklas Johansson, oprichter en vice-directeur van Photowall.

  De vier motieven van de jubileumcollectie zijn exclusief verkrijgbaar bij Photowall en worden als fotobehang op maat besteld. Sunbeam Through TreesBright Brooklyn Bridge en World Map Detailed kosten EUR 33 per vierkante meter en het motief Cosmic Abstraction van Cecilia Carlstedtkost EUR 35 per vierkante meter.

  Voor alle foto's in de collectie is de styling verzorgd door Joanna Lavén en de fotografie door Idha Lindhag.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Photowall - 10 Years in Style

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.