Geometrie

Geometrische patronen zijn te vinden in bijna elk aspect van het interieurontwerp, of het nu cirkels, vierkanten, driehoeken, rechthoeken of andere vormen zijn. Interieurontwerpers geLees meerbruiken vaak geometrische ontwerpen om een gedurfd statement te maken of een in het oog springend focuspunt bij het ontwerpen van een kamer. Zoals u zult zien in Photowall's top-notch line-up van geometrische muurschilderingen, kunnen deze vormen worden gebruikt om een gevoel van beweging in de ruimte te ontwikkelen, om het oog te leiden naar een onderwerp, of om textuur of diepte in de kamer te creëren. Een ding is zeker, geometrische muurschilderingen kunnen een behoorlijke impact hebben. Een goed geplaatste, gedetailleerde en prachtig gekleurde geometrische muurschildering verandert een anders monochrome ruimte in iets fascinerends en gedenkwaardigs. Al deze motieven kunnen worden aangepast in overeenstemming met uw algemene ontwerpplannen, verschillende kleurenschema's en algemene esthetiek.

De levendigheid van geometrische muurschilderingen

Naast het feit dat geometrische vormen een groot deel uitmaken van ons dagelijks leven, onbewust of niet, werken ze ook in nauwe relatie met kleuren op sommige niveaus. Verschillende tinten en schakeringen kunnen ons mentaal en zelfs fysiek beïnvloeden, emoties oproepen of onze hormoonspiegels verhogen. Met Photowall's sublieme selectie van geometrische muurschilderingen kunt u deze beide eigenschappen combineren om een geweldige sfeer te creëren in de kamer die u wilt inrichten. Voor een intieme of comfortabele look in huis, probeer iets als "Geometric White". De zachte tinten van dit stuk passen, voor de verandering, zelfs goed in de badkamer. Als u uw werkruimte wilt vernieuwen, kan een geometrische muurschildering zoals "Lost Diamonds - Light Green" uw enthousiasme en gedrevenheid nieuw leven inblazen. Als u op zoek bent naar iets nog meer energieke, check out "Lost Diamonds - Koper". Deze bijzondere geometrische muur muurschildering kan transformeren zowel residentiële en zakelijke interieurs in iets met meer passie en warmte.

Bouwstenen

Rechthoeken en vierkanten zijn het bewijs dat rechtlijnige vormen sterkere emoties opwekken, zoals kracht, lineariteit en betrouwbaarheid. Omdat vierkanten en rechthoeken een gevoel van stabiliteit en balans opwekken, zijn deze geometrische muurschilderingen goede keuzes voor kantoorruimtes. Stel je iets voor als "Miami Deco 5", een zeer opvallend stuk dat veel vierkanten en rechthoeken heeft, maar dan weergegeven in bijna een architectonische tekening. Het ziet er niet alleen cool en trendy uit, maar het versterkt nog steeds de eerder besproken kenmerken van kracht en stevigheid. Dit kan een geweldig postmodern decor opleveren, maar is ook zeer flexibel in de zin dat het zou kunnen werken met een aantal retro stukken. Geometrische muurschilderingen zoals deze zijn een veelzijdig element in Photowall's prachtige selectie van motieven uit de oppervlakken & texturen tier.

Geometrische muurschilderingen en hun gebruik

Naast het geven van pit aan je kamer, kunnen geometrische muurschilderingen ook een bepaalde stemming creëren. Heb je ooit gemerkt hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zich bevinden, kunnen een soort emotie of op zijn minst een reactie oproepen. Men moet echter voorzichtig zijn bij het profiteren van dit fenomeen bij het gebruik van geometrische muurschilderingen. Te veel vormen of te veel van één vorm kan een energieke vibe en een soort frenetieke scherpte uitstralen, maar kan ook vage gevoelens van ergernis oproepen. Het effect van geometrische muurschilderingen is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen hebben al lang geleden erkend dat geometrische vormen een plaats hebben, of zullen zoeken, in onze mentale en emotionele landschappen. Daarom worden ze veel gebruikt in persoonlijkheidstests, een andere interessante weetje om te overwegen bij het selecteren van je geometrische muurschilderingen. Om het eenvoudig te houden, de vormen die je in je interieur aanbrengt, in de vorm van geometrische muurschilderingen, moeten stemmingen creëren die je wilt en verlangt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's