Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Gras in Strand Zand - Behang - Keuken

858

motieven

Zeeën & oceanen

Verken de diepte van de zee en oceanen met ons spectaculair fotobehang. Omring jezelf met je favoriete kleurrijke visfiguren, zoals Hamerhaai, Mako en Tijger. Zwem tussen ontelbare scLees meerholen vissen en laat je verrassen door hun diepe, levendige kleuren. Laat je meevoeren op de rug van een onechte karetschildpad voor een diepe duik naar de zeebodem. De oceaan is een bijzondere en cryptische plek, vol geheimen en avonturen. Dankzij ons behang word je zelf een diepzeeduiker en kan je de wonderlijke schatten van het water zelf ontdekken.

Onderwater fotobehang

Voor de fans van vissport op zee hebben we een uitgebreide collectie van onderwaterkunst. Ons assortiment van onderwater fotobehang zal het verlangen van zelfs de meest begerige vissers beroeren. Van marlijnen in de diepzee tot zeilvissen in tropisch water, dit magisch fotobehang biedt het juiste decor voor je kamer. Stel jezelf al snorkelend voor in een exotische oceaan of terwijl je aan het scubaduiken bent in een rustig tropisch paradijs. Probeer je nu eens voor te stellen hoe het zou zijn om elke dag bij je thuis of op kantoor dat spectaculaire onderwaterbeeld te kunnen observeren. Van schildpadden en dolfijnen tot haaien en walvissen, ons fotobehang is het perfecte kunstwerk om je elke dag in de oceaan te wanen.

Koraalrif fotobehang

Er is zoveel te zien diep in de zee, in de oceaan of op een koraalrif. Onder water duiken, omringd door talrijke zeedieren, kan spannend zijn. Met behang breng je de opmerkelijke onderwaterwereld van het dierenrijk tot leven op een muur op kantoor of bij je thuis. Er is zoveel leven in de oceanen dat niets het beter kan voorstellen dan behangpapier. Fotobehang brengt scholen van exotische vissen op kleurrijke koralen tot leven, met op de achtergrond vrolijk paraderende neteldieren en stekelhuidigen. Je ontdekt bijzondere weekdieren, zoals mosselen en garnalen, maar ook intrigerende stekelhuidigen, zoals zee-egels en zeesterren. Een terreur van kwallen glijdt langs de koralen en een occasionele kudde zeeschildpadden graaft zich in de zeebodem in. Het grote zeeleven kan ook tot leven komen op een mooi, groot behang dat op de perfecte plaats in de kamer geplaatst wordt. Geniet met het koraalrif totobehang van een school tandbaarzen, clownvissen en vlindervissen. Het behang beeldt een grote selectie aan vissen af, van de rood gestreepte spitssnuitkoraalklimmer tot de felgele vlindervis. Palingen en murenes worden afgebeeld terwijl ze op slangachtige wijze zwemmen en inktvissen terwijl ze op en neer glijden, op zoek naar eten. Dus stel je een prachtig koraalrif fotobehang voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor dat altijd een glimlach op je gezicht zal toveren. Ons koraalrif fotobehang zal je woonruimte een pittoreske transformatie geven met een collectie van opvallende foto’s van zeedieren. Oceaan fotobehang past ook perfect in de kinderkamer of in een kinderopvang: het verhoogt de kalmte in de kamers met aantrekkelijke afbeeldingen van prachtige onderwaterdieren.

Onderwater fotobehang met tropische vissen

Observeer hoe ontzagwekkende zeedieren tot leven komen op je muren met indrukwekkende afbeeldingen van onderwater fotobehang. Elk behang bevat opmerkelijke en levensechte afbeeldingen van vissen en andere prachtige levensvormen die onder water leven. Ons fotobehang zal je ruimte voorzien van duurzaamheid, ogenschijnlijke rust en de kracht van oceanen en het ecosysteem dat zij herbergen. Het behang is inspirerend en transformeert je muren in een venster op de opvallendste wonderen der natuur in de zee. Photowall onderwater fotobehang bevat indrukwekkende foto’s en illustraties van het leven onder water die in verschillende delen van de wereld werden genomen. Het ene fotobehang beeldt een school zeeëngelen uit die in de zeestromen op zoek zijn naar eten. Het andere illustreert een school dolfijnen die uit het water springt en nog een ander fotobehang toont blauwe marlijnen die zich te goed doen aan goudmakreel. Er zijn tientallen soorten fotobehang met tropische vissen beschikbaar. Elk daarvan toont verschillende soorten exotische vissen en andere inwoners van de tropische waters.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.