Bomen

Niets maakt een ruimte zo open als een muurschildering van een boom. Of het nu een bos is gehuld in een deken van sneeuw, of een treurwilg geridderd door een zwaard van zonlicht, er iLees meers een gevoel van ontzag en eerbied dat een boom omhult. Nodig de verzorger van de natuur uit in je huis met een behang dat de essentie van zijn simplistische schoonheid weergeeft. Nodig de gever van adem, het huis van de vogels en de maker van licht uit in uw midden, zodat misschien ook u de kracht van vrijgevigheid kunt omarmen.

Voel de frisheid met Bomen muurschilderingen

Decoratie met planten en bloemen is in de mode. Deze zijn een belangrijke essentie geworden in het interieur van veel huizen en instellingen. Bomen en planten zijn altijd al een belangrijk sierelement geweest in woningen, bedrijfspanden of in kantoren. Voel en ervaar de winter, lente, zomer en herfst met deze geweldige muurschilderingen van Photowall. Bomen met felle kleuren kunnen worden gebruikt als focuspunten en kunnen in elk seizoen de aandacht trekken. De muur muurschilderingen kunnen spatten en streepjes van kleur toe te voegen aan een monotone omgeving. We denken bijvoorbeeld dat planten en bomen louter groen zijn. Maar de realiteit is dat er vele schakeringen van groen inexistence. De bladeren kunnen variëren van diepgroen tot olijfgroen. Met de toevoeging van een paar decoratieve items, kunnen ze rente toe te voegen op een meer levendige manieren. Bomen muurschilderingen toe te voegen aan het totale ontwerp en helpen creëren van de algehele look en voer van de ruimte. Bijvoorbeeld, palmbomen geven een tropisch gevoel aan hotels en restaurants. Ze geven ook de juiste touch aan een eigentijdse, minimalistische kantoorinrichting.

Het goede van bomen en interieurdecoratie

Bomen bieden een schat aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn van degenen die werken, wonen en de gebouwde binnenomgeving bezoeken. Door de jaren heen hebben experts bewezen dat bomen en planten ons beter doen voelen. Ze hebben het vermogen om schadelijke stoffen uit de lucht te halen. Bomen blijken ook de hoeveelheid koolmonoxide in de binnenlucht te verminderen. Bovendien beïnvloeden bomen het algemene gevoel van welzijn. Ze dragen bij tot gevoelens van plezier, kalmte en verlichting van vermoeidheid en creëren een herstellende omgeving. Visueel contact met de natuur vermindert de vermoeidheid die gepaard gaat met intense concentratie. Ze kunnen ook de productiviteit verbeteren, wat gunstig is op de werkplek. Bomen muurschilderingen en planten vervullen vele behoeften in het interieurontwerp en de functie van een gebouw. Ze kosten minder dan dure kunstwerken, en veel minder dan de bouwkosten van het bouwen van nieuwe muren of het verlagen van het plafond. De muur muurschilderingen dragen zo veel meer bij, het verbeteren van onze gezondheid, het verlagen van onze stress, en het verbeteren van de functie van onze hersenen.
Productinformatie