Bladeren

Bladeren worden wetenschappelijk gedefinieerd als het integrale zijaanhangsel van de stengel van de vasculaire plant. Zij steken gewoonlijk boven de grond uit en zijn het belangrijkstLees meere deel van de plant dat het zonlicht opvangt en de fotosynthese voortbrengt. Het weefsel dat verantwoordelijk is voor de absorptie van het zonlicht wordt het mesofyl genoemd en bevindt zich meestal aan de bovenkant van het blad. Maar sommige bladeren, zoals de eucalyptus, hebben hun mesofyl aan beide zijden. Photowall brengt hulde aan dit nuttige en mooie wonder der natuur met zijn eigen lijn van Photowall bladeren muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen bladeren in alle vormen en maten, hangend aan elke denkbare soort plant. Hang een paar van deze bladeren muurschilderingen in je woonkamer en verander de ruimte in een virtuele tuin of serre. Voel de frisheid en de overvloed van de natuur met deze geweldige bladeren muurschilderingen om je heen. Uw familie en vrienden zullen het waarderen dat u uw huis vult met deze muurschilderingen van bladeren, en zullen steeds meer fantasierijke manieren vinden om in uw woonkamer te vertoeven. U kunt deze muurschilderingen ook in uw recreatieruimten plaatsen om de sfeer van rust verder te versterken en de funfactor in deze ruimte te verhogen. Deze muurschilderingen met bladeren zullen een hit zijn in uw huis.

Bladeren muurschilderingen

Maar bladeren zijn niet alleen een onmisbaar aanhangsel van een plant of een boom. Ze kunnen ook dienen als symbool van groei en nieuw leven. Evenzo kan het vallen van bladeren in de herfst het einde der dingen symboliseren en ons vervullen met weemoed en nostalgische gevoelens. Zelfs dichters, minstrelen en scribenten hebben zich tot hun grootste werk laten inspireren door het beeld van bladeren die van een boom vallen. Photowall geeft je iets om over na te denken met "Jungle Friends", "Greenery Drape", en "Tropical" in zijn verbazingwekkende collectie van bladeren muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de meest voorkomende scenario's waarin we bladeren in de natuur kunnen zien. Hang een paar van deze bladeren muurschilderingen in uw loungeruimte om de ruimte een arboreal en natuurlijke lucht te geven. De kleur groen helpt je te ontspannen en kan al je zorgen van de dag wegnemen. Ga zitten met een glas limonade op uw favoriete chaise lounge en laat u gewoon verliezen in de rustige en vredige schoonheid van deze bladeren muurschilderingen. Zet wat muziek op om de fantasie van een verblijf in de diepe bossen compleet te maken.

Natuurlijk in bladeren muurschilderingen

Veel dieren in de natuur zijn afhankelijk van bladeren voor bescherming en voedsel. Een rups eet bladeren totdat hij in staat is om in zijn pop te kruipen en los te breken om een prachtige vlinder te worden. Dieren die camouflage gebruiken als een vorm van verdediging zullen vaak de vorm van een blad aannemen om zich te verbergen voor hun natuurlijke roofdieren. Als het blad groot genoeg is, schuilen zelfs mensen eronder tijdens regenperioden. In het leger is een van de vaardigheden die soldaten leren om in het bos te overleven, het verzamelen van water dat zich op verschillende bladeren heeft verzameld, zodat ze genoeg te drinken hebben. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Jungle Animals-Olive", "Tropical Birds", en "Fairy Garden" in zijn prachtige collectie van bladeren muurschilderingen. Deze afbeeldingen laten niet alleen de bladeren zien, maar ook de dieren die ervan afhankelijk zijn om te overleven. Plaats een paar van deze prachtige muurschilderingen boven op je bed, in je slaapkamer, en waan je in slaap in het hart van de jungle, omringd door gebladerte en weelderige vegetatie. Deze muurschilderingen met bladeren zullen u de beste nachtrust bezorgen die u ooit in lange tijd hebt gehad.

Weelderig en vruchtbaar

De grote klassieke componist, Ludwig Von Beethoven, was doof en stom bij zijn geboorte. Daarom is het zo'n wonder dat hij, ondanks deze beperkingen, in staat was om enkele van de mooiste symfonieën en melodische stukken in de muziek te creëren. Er wordt gezegd dat hij urenlang in het bos zat te kijken naar de beweging van de bladeren die van de bomen vielen. Hun beweging is wat hem inspireerde tot het creëren van de meesterwerken waar we vandaag van genieten. Photowall wil ook u inspireren met "Hangende Palm Bladeren-Beige-Groen", "Bamboe Groen", en "Tropische Bladeren en Bloemen" in haar fijne lijn van bladeren muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de meer robuuste en overvloedige facetten van dit edele deel van de plant. Plaats deze bladeren muurschilderingen strategisch in uw gangen om de ruimte een gevoel van fris bos na de regen te geven. U zult het karwei om van kamer naar kamer te gaan tot een oefening maken in het aanschouwen van schoonheid na schoonheid. Laat deze prachtige bladeren muurschilderingen Moeder Natuur brengen in de muren van uw fijne stedelijke woning. Versheid en overvloed zal leven in uw huis met deze bladeren muurschilderingen.
Productinformatie