Goddelijke kersenbloesems - Behang - Woonkamer

66

motieven

Kersenbloesem

Bloemen in het interieur geven altijd vrolijkheid en warmte aan de ruimte. Er zijn veel manieren om bloemen toe te voegen aan uw huis of ruimte en Photowall heeft de oplossing voor u.Lees meer Een van de prachtige en interessante muurdecoraties die beschikbaar zijn, zijn de Cherry Blossom muurschilderingen. Verbazingwekkende muurschilderingen die uw interieur zeker uitnodigend en geweldig zullen maken.

Creëer een geweldig interieur met Cherry Blossom muurschilderingen

Het toevoegen van bloemen aan het interieur is al lang gedaan om een aantrekkelijke en prachtige kamers te creëren. Bloemen staan bekend om hun grote impact op de totale uitstraling van het interieur van een huis of ruimte. Bloemen staan erom bekend dat ze eenvoudig en subtiel zijn in het maken van mooie interieurs. Ze voegen echter charme en warmte toe aan een kamer, en hun aanwezigheid kan de kamer charmant, vrolijk en uitnodigend maken. Photowall heeft een breed scala van muur muurschildering ontwerpen die zeker zal maken het interieur van uw ruimte ziet er geweldig uit. Een van de prachtige muurschilderingen van Photowall zijn de Cherry Blossom muurschilderingen. Cherry Blossoms zijn verbazingwekkende bloemen ontwerpen die de totale uitstraling van de kamer zal veranderen. Maak een florale verklaring met deze verbazingwekkende muur muurschilderingen en maak uw kamer helder en luchtig. Kersenbloesem muurschilderingen kan ook een dramatische brandpunt te creëren om uw ruimte die zeker zal worden aanbeden door uw familie en vrienden. Vandaag de dag, met een kersenbloesem motief is een van de meest populaire ontwerpen in muurschilderingen. Kersenbloesem muurschilderingen kan gewoon een thema in de kamer, alsmede de juiste stemming en sfeer die veel mensen interessant zullen vinden.

Kersenbloesem heeft mensen altijd verbaasd

Oorspronkelijk is kersenbloesem de bloem van de Japanse kers, sakura genaamd. Tegenwoordig is ze verspreid over de gematigde streken van het noordelijk halfrond, waaronder Japan, Nepal, India, Taiwan, Korea, China, West-Siberië, Iran en Afghanistan. Kersenbloesem wordt beschouwd als de nationale bloem van Japan. De bloem is voornamelijk gekweekt voor sierdoeleinden. Het bekijken van de kersenbloesem maakt op een aantal plaatsen ook deel uit van de traditie. Dit wordt "Hanami" genoemd en het is een eeuwenoude gewoonte om te picknicken onder de bloeiende sakura. Historisch gezien gaat de traditie terug tot de Nara-periode van 710 - 794, waarin de mensen dol waren op ume-bloesems. Tijdens de Heian periode, 794 - 1158, fascineerden kersenbloesems echter meer mensen. De mensen vierden toen feest onder de sakuraboom, dronken sake en gebruikten de lunch.
Productinformatie
  • 1-66 van 66 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.