Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

Bloeiende Kersen Bloemen - Behang - Woonkamer

62

motieven

Kersenbloesem

Bloemen in het interieur voegen altijd blijdschap en warmte toe aan de kamer. Er zijn veel manieren om bloemen toe te voegen aan je huis of ruimte en Photowall heeft de oplossing voorLees meer jou. Een van de prachtige en interessante beschikbare muurdecoraties is fotobehang met kersenbloesem. Geweldige fotobehang dat je interieur zeker uitnodigend en geweldig zal maken.

Creëer een geweldig interieur dankzij fotobehang met kersenbloesem

Bloemen toevoegen aan het interieur wordt al lang gedaan om een aantrekkelijke en prachtige kamer te creëren. Bloemen staan erom bekend grote invloed te hebben op het totale uiterlijk van het interieur van een huis of ruimte. Bloemen staan bekend als eenvoudig en subtiel in het maken van prachtige interieurs. Ze voegen echter charme en warmte toe aan een kamer en hun aanwezigheid kan de kamer charmant, vrolijk en uitnodigend maken. Photowall heeft een breed scala aan fotobehangdesigns die het interieur van je ruimte er zeker goed uit laten zien. Een van de prachtige soorten fotobehang van Photowall is het fotobehang met kersenbloesem. Kersenbloesems zijn een geweldig bloemdesign dat het totale uiterlijk van de kamer zal veranderen. Creëer een bloemenstatement met dit geweldige fotobehang en maak je kamer licht en luchtig. Fotobehang met kersenbloesem kunnen ook een dramatische blikvanger van je ruimte creëren dat zeker zal worden bewonderd door je familie en vrienden. Tegenwoordig is het hebben van een kersenbloesemmotief een van de meest populaire designs in fotobehang. Het fotobehang met kersenbloesem kan eenvoudig een thema in de kamer creëren en de juiste sfeer instellen die veel mensen interessant zullen vinden.

Kersenbloesem heeft mensen altijd verbaasd

Oorspronkelijk is kersenbloesem de bloem van de Japanse kers, sakura genaamd. Tegenwoordig worden ze gedistribueerd naar gematigde streken van het noordelijk halfrond, waaronder Japan, Nepal, India, Taiwan, Korea, China, West-Siberië, Iran en Afghanistan. Kersenbloesem wordt beschouwd als de nationale bloem van Japan. De bloem is voornamelijk gekweekt voor sierdoeleinden. Kersenbloesem kijken is ook op een aantal plaatsen onderdeel van de traditie. Dit wordt "Hanami" genoemd en het is een eeuwenoude gewoonte om te picknicken onder de bloeiende sakura. Historisch gezien gaat de traditie terug tot de Nara-periode van 710 - 794, waarin mensen van ume-bloesems hielden. Tijdens de Heian-periode, 794 - 1158, fascineerden kersenbloesems echter meer mensen. Mensen vierden toen onder de sakura-boom, dronken sake en lunchten.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.