Schelpen

Een behangpapier dat de ontspannen sfeer uitstraalt van de oceaan die ons roept en ons eraan herinnert uit te rusten tijdens de meest stressvolle dagen. Wat is er perfecter dan schelpLees meeren als muurschildering? Goed dat Photowall u een ruime keuze te bieden heeft. Het valt niet te ontkennen dat de oceaan altijd dat ontspannende gevoel geeft dat we allemaal nodig hebben. Dat is een van de redenen waarom stranden altijd de top toeristische bestemming zijn in elk land. Wat is het beste dat ons aan de oceaan doet denken? Dat is juist! Schelpen. Wie zou er niet graag schelpenmuurschilderingen op je woonkamer hebben om meer zomerse vibes toe te voegen of om gewoon iets interessants en ontspannends toe te voegen om naar te kijken. We kunnen misschien niet vaak naar het strand, maar we kunnen zeker brengen de oceaan vibes thuis met deze prachtige muurschilderingen.

Kleurenspectrum en Verscheidenheid van Vormen

Iedereen zou zeker houden van de aanblik van een regenboog, want het is niet altijd dat we er een te zien krijgen. Natuurlijk is een regenboog ook aantrekkelijk vanwege zijn prachtige kleuren. Enkel als regenbogen, hebben de shells ook verschillende aan te bieden kleuren, maar in tegenstelling tot regenbogen, zijn de Shells niet beperkt tot slechts 7 kleuren alleen, of het meest algemeen - bekend als ROYGBIV. De shells hebben zwart, roze, perzik, wit, en andere kleurencombinaties. Misschien wilt u iets van strepen? Shells zal u niet teleurstellen! De kleuren van shells zijn meestal wegens het werk van pigmenten dat in het calciumcarbonaat wordt opgenomen. Sommigen leggen uit dat schelpen verschillen in kleur omdat sommige onder de diepe oceaan leven, en andere onder het brede zonlicht. Schelpen zijn nogal mysterieus, nietwaar? Behalve dat ze verschillende kleuren hebben, komen schelpen ook in verschillende vormen voor. Er zijn cirkels, spiralen, hartvormig, halvemaanvormig, waaiervormig, puntig, en andere. De vorm en grootte van schelpen variëren aanzienlijk, afhankelijk van hun omgeving. Net als bij schelpen is het belangrijk om de sfeer in de kamer aan te passen aan het seizoen, of om de kamer er gewoon verbluffender uit te laten zien dan normaal. Schelp muurschilderingen zijn een perfecte pasvorm voor uw woonkamers. Ze maken uw woonkamers niet alleen aangenaam om in te vertoeven, maar ze voegen ook een vredige vibe toe die oceanen ook geven. Het is een troost voor de ogen om verschillende vormen en kleuren van schelpen in één beeld te zien, want het speelt met onze ogen terwijl het ons ontspannen houdt. Waarom zou je er maar één kiezen als je veel verschillende soorten in één muurschildering kunt zien?

Een veelzijdig decor

Zonder uw ruimte klein te maken, verjongt het ook de geest. Zeeschelpen zijn misschien klein, maar zelfs in muurschilderingen spelen ze een grote rol als ze worden gebruikt. Afgezien van het maken van onze woonkamer leuk om te verblijven, het is niet alleen geschikt voor een enkel seizoen alleen. Schelp muurschilderingen zijn veelzijdig in termen van kamer plaatsingen. U kunt het perfect op de muren van uw woonkamer, maar u kunt ze ook verwerken in de badkamer of doucheruimte ook. De ambiance die de muurschilderingen bieden, geeft ons een vibe om nog meer van onze badkamer tijd te genieten. Douchen of gewoon wat badkamer rituelen doen met schelpen van verschillende kleuren op uw muur zal ervoor zorgen dat u wilt om in de badkamer een beetje langer.
Productinformatie
  • 1-16 van 16 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5–8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.