Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Mona Lisa, Leonardo da Vinci - Behang - Keuken

10

motieven

Leonardo da Vinci

Leonardo Da Vinci wordt beschouwd als het belangrijkste voorbeeld van het "universele genie". Een persoon met grenzeloze nieuwsgierigheid en "koortsachtig inventieve verbeeldingskrachLees meert", en beschouwd als een van de meest divers getalenteerde individuen die ooit heeft geleefd. Bekend om zijn ingenieuze bijdragen in de wereld van kunst en wetenschap, zijn de werken van Da Vinci gewoon legendarisch. Je kunt een of meer van zijn werken in huis of op kantoor hebben met Leonardo Da Vinci-fotobehang. Net als de kunstenaar zijn de ontwerpen geweldig, inspirerend en op de een of andere manier mysterieus.

Tijdloze muren met fotobehang van Leonardo Da Vinci

Er zijn duizend-en-één manieren om je huis er geweldig uit te laten zien, zoals ze zeggen. Dat is echter een feit. Bij het inrichten van jouw huis of ruimte zul je versteld staan van de verschillende ideeën en inspiraties die je kunt gebruiken en toepassen. Photowall heeft het beste fotobehang dat ervoor zorgt dat saaie muren er geweldig uitzien. Creëer een tijdloze muur met het werk van een van de meesters. Fotobehang van Leonardo Da Vinci behoort tot de collectie van Photowall die jouw interieur een klassieke en tijdloze uitstraling kan geven. De ontwerpen zijn tijdloos en kunnen lange tijd deel uitmaken van jouw interieur. Als je op zoek bent naar een interieur met een tijdloze uitstraling, een die er oud uitziet maar nog steeds fris aanvoelt zoals in het verleden. De afbeeldingen en de kleuren van het fotobehang worden als klassiek beschouwd en zijn gemaakt om lang mee te gaan, in stijl en kleur. Het klassieke uiterlijk van jouw huis of ruimte gaat lang mee en Da Vinci zal je kunnen helpen jouw decoratiedoel te bereiken. Het fotobehang komt niet voort uit trends. Het zijn eenvoudig maar verfijnd. Het is subtiel en past goed in zowel de ruimte als de omgeving. Het goede aan de Leonardo Da Vinci-fotobehang is dat het kan worden gecombineerd met de andere designelementen en er een passend geheel van maakt. Je kunt antieke meubelstukken toevoegen en het fotobehang als achtergrond gebruiken. Je kunt de ontwerpen ook combineren met eigentijdse meubeldesigns of andere moderne decoratieve items en ze zullen er nog steeds geweldig uitzien in jouw huis.

Over Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci was een Italiaanse uomo universale: uit de Renaissance die enorm geïnteresseerd was in uitvinden, schilderen, beeldhouwen, architectuur, wetenschap, muziek, wiskunde, techniek, literatuur, anatomie, geologie, astronomie, plantkunde, schrijven, geschiedenis en cartografie. Bekend als een van de grootste schilders aller tijden en soms gecrediteerd voor de uitvindingen van verschillende items. Hij belichaamde het humanistische ideaal van de Renaissance. Beschouwd als het "universele genie", had Da Vinci een grote interesse in veel dingen. Er werd gedacht dat zijn geest en persoonlijkheid bovenmenselijk waren, terwijl hij mysterieus en afstandelijk was. Zijn kijk op de wereld was eerder logisch dan mysterieus en de empirische methoden die hij gebruikte waren nogal onorthodox voor zijn tijd. Leonardo Da Vinci werd opgeleid in het atelier van de beroemde Florentijnse schilder Andrea del Verrocchio. Da Vinci bracht zijn vroege beroepsleven door in dienst van Ludovico il Moro in Milaan. Vervolgens werkte hij in Rome, Bologna en Venetië en bracht hij zijn laatste jaren in Frankrijk door in het huis dat hem door Frans I van Frankrijk was geschonken. Onder zijn beroemde werken zijn de Mona Lisa, Het laatste avondmaal en de Mens van Vitruvius. Allemaal zijn ze op grote schaal gereproduceerd en gebruikt op items zoals schoolboeken, T-shirts en andere souvenirartikelen.
Productinformatie
10 motieven
  • 1-10 van 10 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.