Oude meesters

Schilderijen van oude meesters bieden een glimp van de discipline en toewijding waarmee een klassiek kunstwerk tot stand is gekomen. Door middel van muurschilderingen kunt u een aantaLees meerl van de grootste schilderijen van Lees meer de grootste namen in uw eigen huis nabootsen. Geniet van een overzicht van al uw favoriete kunstenaars door middel van een collectie muurschilderingen. Misschien is een speciale muurschildering van een scène uit de jaren 1800 een herinnering aan een andere tijd, of dames die door een tuin wandelen met een prachtig uitzicht op de natuur. Een muurschildering met zelfportretten van de kunstenaar kan ook interessant zijn voor gasten en huiseigenaren die een voorliefde delen voor schilderijen van de Oude Meesters.

Tijdloos interieur met muurschilderingen van Oude Meesters

Oude Meesters verwijzen naar de meest erkende Europese kunstenaars, werkzaam tussen de Renaissance en 1800. De titel omvat kunstenaars die vallen binnen de Gotische kunst, de Vroege, Hoge en Noordelijke Renaissance, Maniërisme, Barok, de Nederlandse "Gouden Eeuw", Rococo, Neoclassicisme, en Romantiek. Oude Meesters verwijst naar enkele beroemde kunstenaars in de westerse kunstgeschiedenis zoals Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rembrandt, en Jacques - Louis David. Het hebben van hun werken in uw huis is als het vereeuwigen van de kunstenaar. Niet alleen zullen ze er geweldig uitzien aan uw muren, maar ze hebben is alsof je deel uitmaakt van de geschiedenis die een revolutie en invloed heeft gehad op de kunst van vandaag. De werken van de Oude Meesters zijn niet zomaar eenvoudige kunstwerken. Ze vertegenwoordigen emoties, het leven, en waarschijnlijk enkele geheimen. Met kunstenaars uit verschillende perioden, zult u zeker deel uitmaken van de ontwikkeling van de kunst in de wereld. Met de muurschilderingen toegevoegd aan uw huis, zult u in staat zijn om een aantrekkelijk interieur te creëren en zal zeker de juiste sfeer en stemming die geschikt zijn voor de kamer. De slaapkamer of de woonkamer, bijvoorbeeld. We zijn ons er allemaal van bewust dat deze kamers meerdere functies hebben. Dus het toevoegen van de muur muurschildering aan uw huis kan een verbazingwekkende maar historische kamer verschijning te creëren. Bovendien kunnen de muurschilderingen van de Oude Meesters u helpen om de juiste sfeer in uw kamer te brengen en de muren zullen zeker gewaardeerd worden door uw familie en vrienden.

De wereld van de Oude Meesters

In de kunstgeschiedenis verwijst "Oude Meesters" naar elke schilder die voor 1800 in Europa werkte, of naar een schilderij van zo'n kunstenaar. Om als Oude Meester te worden gekwalificeerd is misschien niet zo duidelijk gedefinieerd. Alle bekende kunstenaars uit de volgende perioden kunnen echter Oude Meesters worden genoemd: Proto - Renaissance, Vroege Renaissance, Noordelijke Renaissance, Hoge Renaissance, VEnetiaanse Renaissance, Maniërisme, Barok, Hollands Realisme, Rococo, Neoclassicisme, Romantiek. De werken van de Oude Meesters worden tentoongesteld in de meeste van de beste kunstmusea zoals het Hermitage Museum in St. Petersburg, het Louvre Museum in Parijs, het Pinakothek Museum in München, het Prado Museum in Madrid, de Tate Gallery in Londen, de Uffizi Gallery in Florence, en het Vaticaan Museum in Rome.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5–8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.