Achtergronden

Wanneer je het over kunst hebt, is de achtergrond in wezen iets dat de voorgrond of het hoofdonderwerp in onze aandacht houdt. Het is geen massief object of lapje kleur, maar eerder dLees meere ruimte die je centrale thema omringt. Toch betekent dit niet dat een muurschildering op de achtergrond geen eigen karakter kan hebben. De winnende strategie is het combineren van een prachtige achtergronden muurschildering met andere decoratieve elementen om visuele harmonie, evenwicht en karakter te creëren. Photowall's high-class line-up van achtergronden muurschilderingen zijn er in verschillende vormen, tinten en tinten, maar allemaal hetzelfde in die zin dat ze uniek zijn in ontwerp en ook kunnen worden aangepast in overeenstemming met uw smaak en interieur plannen.

Achtergronden muurschilderingen impact

Met de moderne technologie van vandaag, hebben we tal van visuele trucjes om diepte te imiteren, een mogelijke verzameling van vele objecten, en tal van kleuren om onszelf te vermaken. Nu, terwijl in andere gevallen de voorgrond prioriteit is, met onze assemblage van top-grade achtergronden muurschilderingen, hoeven we niet de focus te leggen op de voorgrond, we kunnen gewoon matchen, mixen en contrasteren met andere visuele elementen in de kamer van uw keuze. Er is zo'n grote verscheidenheid dat je heel hard ingedrukt zou zijn om niet de ideale achtergronden muurschildering voor uw huis, kantoor of recreatieve ruimte te vinden. Om u een concreet voorbeeld te geven, laten we eens kijken naar het item genaamd "Miami Emerald". Op het eerste gezicht ziet het er eenvoudig en onbedorven uit, maar hoe meer je naar deze achtergronden muurschildering kijkt, hoe meer je erin opgaat. De weelderige tinten en het algemene kleurenschema trekken je naar binnen en geven je het gevoel dat je in de oceaan zelf bent.

De ruimtes in de gaten houden

Bij het bespreken en kiezen van een muurschildering op de achtergrond, moet je ook altijd rekening houden met de positieve en negatieve ruimte. Positieve ruimte is heel eenvoudig het ding dat je schildert, terwijl negatieve ruimte de ruimte is tussen dat object en de rest van de scène. Dit betekent echter niet dat achtergrond altijd negatieve ruimte is, of dat negatieve ruimte altijd de achtergrond is. Het gebruik van een muurschildering op de achtergrond kan ook het proces van positieve en negatieve ruimte op zijn kop zetten, aangezien de prachtige ontwerpen in ons assortiment de achtergrond zelf sterk benadrukken. Dit kan de mogelijkheid met zich meebrengen dat de achtergrond onbedoeld, of zelfs bewust, het onderwerp zelf wordt, afhankelijk van uw algehele ontwerp of herinrichtingsplan.

De selectie van uw achtergronden muurschilderingen

Om een goedgeplaatste en in het oog springende achtergrond muurschildering te maken, moet u vooral de volgende elementen in overweging nemen. Allereerst is er het perspectief, de kunsttechniek om op een tweedimensionaal vlak de illusie van driedimensionaliteit, diepte en ruimte, te wekken. Perspectief maakt dat een muurschildering op de achtergrond vorm en afstand heeft en er realistisch uitziet. Neem bijvoorbeeld het motief "Gebroken gepleisterde bakstenen muur". Hier zie je restanten van een muur met een textuur die zo levensecht is dat je bijna het gevoel krijgt er tegenaan te lopen.

Een golf van energie

Intensiteit heeft te maken met de combinatie, of het ontbreken daarvan, van sterke kleuren. Aangezien in schilderijen het dichtstbijzijnde voorwerp donkerder van toon en meer verzadigd van tint zal zijn, zijn de kleuren van achtergronden muurschilderingen zeer belangrijk bij de keuze ervan op grond van de esthetiek. Naarmate de afstand toeneemt, hebben deze kleuren echter de neiging te vervagen en neemt dus de kleurintensiteit af. Dit maakt de energie van een zorgvuldig gekozen achtergronden muurschildering zeer cruciaal. Bekijk het prachtige item genaamd "Waterverf Landschap VIII - Blauw en Bruin", waar twee zeer botsende kleuren zijn gecombineerd in een briljante achtergronden muurschildering in staat om er goed uit te zien in elke ruimte die het is geselecteerd om op te fleuren.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.