Pettersen og Findus

Sven Nordqvist's grillige boeken over de oude man Pettson en zijn kat Findus behoren tot de meest geliefde en tijdloze klassiekers. De boeken zijn vertaald in 47 talen en zijn nog steLees meereds populair en geliefd bij kinderen (en volwassenen!) van alle leeftijden over de hele wereld. Geniet steeds opnieuw van nostalgie en nieuwe ontdekkingen met deze muurschilderingcollectie! Alle muurschilderingen zijn gemaakt van gescande originele tekeningen van Sven Nordqvist en hebben een rijkdom aan kleuren en details, net als de boeken. Het maakt niet uit hoe vaak je een van de grappige tekeningen hebt bewonderd, je vindt altijd weer een nieuw speels detail. Wat dacht u van een kip die een jamtaartje eet, een vogel die matten buiten zijn vogelhuisje afschudt of een haan die de rode kleur op zijn kam ververst in een zelfgemaakte machine, compleet met kleur en penseel!

Vonturen met Pettson en Findus

Ga mee met Pettson als hij een pannenkoekentaart maakt voor Findus die jarig is, drie keer per jaar eigenlijk! Ga mee op het spannende avontuur van Pettson en Findus wanneer ze de vos proberen bang te maken die rond de kippen sluipt. Of geniet van het hilarische verhaal over Pettson die groenten zaait en Findus die gehaktballen in de moestuin plant. Er is een hoop kabaal als de moestuin bezoek krijgt van kippen, koeien en een varken. Houd Findus gezelschap als hij gaat verhuizen en Pettson helpt hem met het inrichten van zijn eigen plekje in het bijgebouw. Hier vind je wallpapers met ontwerpen van onder andere Pannkakstårtan, Rävjakten, Kackel i grönsakslandet, Pettson tältar och När Findus är liten och försvann. Welkom in de wonderlijke fantasiewereld van Pettson en Findus!

Speelse kinderkamer Pettson en Findus

Met de unieke muurschilderingen van Pettson en Findus creëer je eenvoudig een speels gevoel in de kinderkamer. Laat uw kind ontdekken dat elk moment een avontuur kan zijn en dat je lief moet zijn voor iedereen, kippen en vossen, katten en oude mannen. De kindermuurschildering past in alle kinderkamers en stimuleert spelen, creativiteit en leren. Laat je inspireren door onze selectie van originele tekeningen uit de boeken en kies het behang dat het beste bij jouw thuis past. Welk behang u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u en uw kind een warm en hoopvol gevoel zullen krijgen bij het aanschouwen van uw nieuwe kindermuurschildering! Sven Nordqvist's wonderlijke wereld van beelden is tijdloos en een kleurenpalet van de Zweedse weelderige maar zachte natuur. Groenachtig gele gazons, groene zomerse struiken en rode huisjes met witte biesjes bepalen de stijl. Combineer met licht houten meubilair en de kinderkamer wordt een gastvrije oase!
Productinformatie
  • 1-15 van 15 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.