Astronomie & heelal

Er is geen grotere of spannendere plaats dan de ruimte en onze grote verscheidenheid van verschillende ruimte-thema achtergronden onthult de vele ongelooflijke sterrenstelsels, consteLees meerllaties en planeten net buiten ons zicht. Binnen dit ene thema - de ruimte - zijn er eindeloze variaties! Het brengt je naar de oneindigheid en verder! Op zoek naar iets meer historisch? Waarom kies je niet voor ons Maanvoertuig behang, en herdenk je 'een grote sprong voor de mensheid'? En als je meer van samenzweringstheorieën houdt, dan is onze UFO muurschildering vast iets voor jou.

Galaxies

De ruimte is ongelooflijk mooi - maar de wonderen zijn zo ver weg dat we vaak vergeten dat ze er zijn. Haal enkele van de meest fantastische sterrenstelsels en constellaties in het heelal in huis met onze collectie wallpapers met een sterrenstelsel-thema, waaronder het Andromedastelsel, de stellaire veldnevels en de Orionnevel. Wie heeft er een telescoop nodig als je het hele ding in ongelooflijk detail langs je muur hebt hangen?

Planeten

We hebben op school allemaal de volgorde van de planeten geleerd - en we hebben er allemaal over gediscussieerd of Pluto nu wel of niet moest worden meegeteld. Maar daar hoeft het niet bij te blijven: onze muurschilderingen Zonnestelsel - Ontdekken en Zonnestelsel - Oranje zijn het perfecte leermiddel om je precies te laten weten hoe groot elke planeet is ten opzichte van de andere en hoe ze onder andere om de zon draaien. Leuker dan dit wordt leren niet... en het kan allemaal vanuit je luie stoel! Als je het graag dichter bij huis houdt, kijk dan eens naar onze wallpapers van de planeet Aarde. Met Blue Dot, Blue Planet en Light on Earth, om er maar een paar te noemen, zul je onze planeet op een hele nieuwe manier zien! Wie wist dat de aarde zo gevarieerd en zo mooi was? Behang uw woonkamer met deze muurschilderingen, en u zult alle gasten een wow-factor geven.

Sterren

We herinneren ons allemaal nog die leraar die ons uit onze droom hielp door ons te vertellen dat sterren niet meer zijn dan brandende gasbollen. Maar dat betekent niet dat ze niet ongelooflijk boeiend zijn! Bekijk onze Starry Sky of Starry Space wallpapers voor een blik op de nachtelijke hemel zoals je die nog nooit eerder hebt gezien: zeer gedetailleerd gefotografeerd, waarbij de lange belichtingstijd van de opname betekent dat elke ster die er is, is vastgelegd. Het is veel meer dan je met het blote oog zou kunnen zien - en nu kun je jezelf een reis naar de kou besparen door van deze uitzichten te genieten vanuit het comfort van je favoriete kamer. Gasreuzen zijn het, maar sterren zijn altijd verbonden geweest met inspiratie, rust en meditatie. Voor een muurschildering die onze relatie met de hemellichamen perfect weergeeft, kijk eens naar ons Nirvana behang. Deze rustige canvasprint in rustgevend blauw en crèmekleuren zorgt ervoor dat u die innerlijke rust vindt.

Waar moet je ruimtebehang heen?

Het spreekt voor zich dat elk kind dolblij zou zijn met een ruimtebehang: er is voor elk wat wils, of ze nu houden van de felle kleuren van Space Odyssey, Solar System en Amazing Space, de mooie gedempte tinten van Stone Arch en de Melkweg, Near Space en Deep Space Nebula, of de rustgevende zwart-wit kleuren van Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy en Stellar Field Nebulae - om er maar een paar te noemen! En we zijn er voor alle leeftijden. Kijk eens naar Space Age Buddy voor een eenvoudige maar opwindende raketprint die vooral jongere kinderen zal aanspreken. Voor jongens en meisjes die op weg zijn naar het oneindige en verder, is er de opvallende Toy Story - Space muurschildering, met het fantastische bekende personage in een opvallende geheel nieuwe setting. Wetenschappers in de dop zullen dol zijn op de gedetailleerde foto's in ons ruimtevaartassortiment, terwijl historici in de dop kunnen kiezen voor herinneringen aan onvergetelijke gebeurtenissen zoals de landing op de maan, met One Big Leap en Space Shuttle, onder andere. Maar laat de kinderen niet al het plezier hebben! Deze muurschilderingen zijn ideaal om een speelkamer extra allure te geven, en zouden zeker een gespreksonderwerp zijn als statementmuur in uw woonkamer. Geef een slaapkamer voor volwassenen een ruimtethema met deze muurschilderingen en je hebt de perfecte achtergrond voor als je 's avonds in slaap valt. Durf te kiezen voor een behangpapier dat even interessant is als afwijkend van de norm; je zult er geen spijt van krijgen. Deze ontwerpen zijn misschien vergezocht, maar ze zullen een wereld - of universum - van verschil maken in elke kamer in huis!
Productinformatie
  • 1-43 van 43 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.