Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Avery Tillmon - Amerikaanse vlag - Behang - Kinderkamer

42

motieven

Vlaggen

Als je op zoek bent naar het nieuwste op het gebied van fotobehang dat je het gevoel geeft dat je echt ergens thuis hoort, kijk dan eens naar onze uitgebreide collectie vlaggen. Hier Lees meerkun je kiezen uit motiverende ontwerpen behangpapier, die een vleug van hoognodige kleur zullen geven aan een saaie ruimte in je huis. Of je nu op zoek bent naar fotobehang voor je keuken, je eetkamer of zelfs voor een slaapkamer, als je iets wilt hebben om over te praten, dan is vlaggenbehang zeker iets voor jou.

Behangpapier Groot-Brittannië

Wil je de populaire stijl van ‘bake off’ aan je keuken geven? Of wil je vaderlandslievend fotobehang voor je zitkamer? De krachtige uitstraling van het rood, wit en blauwe ontwerp van de Union Flag komt op veel van ons fotobehang terug op een stijlvolle manier die goed staat in de meeste traditioneel ingerichte of modern gedecoreerde huizen. Misschien heb je liever behangpapier met een geschilderde Union Flag op een bakstenen muur, of een retro vlag die je het gevoel geeft van de Swinging Sixties? Je kunt kiezen uit een groot aantal Britse vlaggen van hoge kwaliteit. Sommige hebben een detail van voedingsmiddelen, andere zijn gefocust op de geschiedenis van de rock. Het maakt niet uit op welk cultureel icoon je de aandacht wilt vestigen, ze zullen je huis de uitstraling geven van jouw vaderlandsliefde.

Over de hele wereld

Het is belangrijk om op te weten dat het aanbod van fotobehang met vlaggen niet alleen gericht is op de UK. We hebben bijvoorbeeld ook ontwerpen die je meenemen naar Europa of Noord Amerika. Zoals bijvoorbeeld onze Amerikaanse vlaggen. We bieden je een ruim assortiment van behangpapier met het klassieke ontwerp van de met sterren bezaaide banier, die op zich al een klassieker is op het gebied van ontwerp. Beleef het gevoel van “the home of the free” in je eigen huis met fotobehang dat een oppervlak van 32 m2 kan bedekken, zelfs in standaard premium formaat. En als de sterren en strepen niet tot je verbeelding spreken, wat dacht je dan van een stijlvolle Amerikaanse vlag, uitgevoerd op het klassieke nummerbord dat je overal in Amerika ziet, in de vorm van het land? Hoe je je huis ook wilt decoreren met ons fotobehang met vlaggen, we hebben het passende ontwerp voor je, of kunnen, als je dat liever wilt, er één voor jou maken.
Productinformatie
  • 1-42 van 42 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.