Herten

Ook al is het hert een vrij gewoon dier, toch zijn er wereldwijd meer dan 60 verschillende soorten herten. Deze vriendelijke wezens zijn aanwezig op alle continenten, behalve AntarctiLees meerca, en kunnen leven in een breed scala van habitats, variërend van bergachtige gebieden tot warme en natte regenwouden. U kunt deze overlevingsgeest en vastberadenheid laten zien door uw ruimte op te sieren met een van de uitstekende selecties van Photowall van muurschilderingen met herten. Deze motieven zijn vooral aantrekkelijk voor het jongere publiek, namelijk de kinderen. Met kindvriendelijke ontwerpen, zachte en aangename kleuren, unieke ontwerpen en de mogelijkheid om deze items aan te passen aan uw esthetiek en interieurontwerp, bent u gebonden om de juiste herten muurschildering te vinden in onze zorgvuldig geselecteerde herten muurschilderingen tier.

De belangrijkste band herten muurschilderingen

De relatie tussen moeder en kind is iets puurs en altijd aanwezig in het leven van ons mensen. Dit geldt ook voor veel dieren, waarbij de band tussen een hinde en haar jong een prominente plaats inneemt, vooral vanwege de weergave ervan in een zeer populaire animatiefilm. Sommige van de muurschilderingen met herten in deze collectie zijn een erfenis van dat medium, met items zoals "Deer in Woods", "Deer World Lines - Light Blue" en "Deer World Lines - pink" die de delicate maar betekenisvolle verwantschap in verschillende kleuren laten zien. De muurschildering zal niet alleen uw kind of kinderen in verrukking brengen, maar ook de harten van uw familie, vrienden of gasten aanspreken. Een hertenmuurschildering die zo kindvriendelijk en sympathiek is, zal zeker amuseren en de aandacht trekken, waarbij de zeer droomachtige compositie u bijna terugvoert naar uw eigen kindertijd.

Voor de kinderen

"Hert in paars bos" is een nog meer voor de hand liggende keuze voor een kinderkamer, studieruimte of speelruimte. De prachtige violette tinten, tonen en schakeringen zitten opgesloten om uw kind of kinderen te bekoren. Het toont een jonge bok of hinde staande in een bos, omgeven door bomen en bloemen, evenals een caleidoscoop van vlinders. Deze muurschildering met herten is echt magisch en betoverend, een perfect cadeau voor hem of haar. Hetzelfde geldt voor "Young Deer - Gooseframe - Pink Green" en "Young Deer - Gooseframe Lightblue", twee prachtige herten muurschilderingen die vreugde zullen brengen en de kinderen aan het lachen zullen maken. Als u iets realistischer wilt, is "Red Deer Stag" misschien wel iets voor uw interieur. Dit is het mooie van het geven van muurschilderingen met herten aan uw kinderen, want ze kunnen kiezen uit betekenisvolle kunstwerken en prachtige fotografie.

Specten in hertenmuurschilderingen

Om u een snel overzicht te geven van de familiedynamiek in herten muurschilderingen, laten we de terminologie op een rijtje zetten. Een mannelijk hert wordt een bok genoemd, maar sommige grotere mannetjes worden hertenstaartjes genoemd. Een vrouwelijk hert wordt een hinde of hinde genoemd. Een jong hert wordt een reekalf genoemd, zoals u kunt zien in de herten muurschildering "Fawn Roe Deer", bijvoorbeeld. Bokken en hinden zijn van elkaar te onderscheiden door de aanwezigheid van een gewei. Deze vorstelijke en prachtige versieringen op hun kop zijn ook te zien in veel herten muurschilderingen. Bijna alle hertensoorten hebben een gewei, met uitzondering van het Chinese waterhert. Elk jaar valt het gewei af en groeit het weer aan. Dit kan worden gebruikt als symboliek bij het opnieuw inrichten, door gebruik te maken van herten muurschilderingen zoals "Antler", waar u dit handelsmerk in al zijn glorie kunt zien in een prachtige zwart-wit mode. Deze muurschildering van herten kan de sfeer of de atmosfeer in om het even welke woon, commerciële of recreatieve ruimte opheffen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.