Papegaaien

Papegaaien zijn vogels die behoren tot de orde Psittaciformes, waarvan er 398 soorten zijn. Zij leven voornamelijk in de tropische en equatoriale gebieden van deze planeet. Zij staan Lees meermomenteel op de lijst van bedreigde diersoorten omdat zij op grote schaal gevangen en op de zwarte markt verkocht worden als exotische huisdieren. Ze hebben een prachtig verenkleed met levendige kleuren en worden om die eigenschap zeer geapprecieerd. Hun hoofddieet bestaat uit zaden, noten, vruchten, knoppen en planten. Photowall brengt hulde aan deze verbazingwekkende vogel in zijn eigen lijn van papegaaien muurschilderingen. Deze prachtige afbeeldingen tonen de papegaai in zijn natuurlijke habitat, omringd door soortgenoten. Voeg een splash van kleur en helderheid aan de binnenkant van uw huis met deze papegaaien muur muurschilderingen. Er is nauwelijks een ruimte binnen uw stedelijke verblijfplaats waar deze papegaaien muurschilderingen zal niet geweldig uitzien. Hang ze in uw woonkamer als het hoofdthema voor uw huis en zie de humor en speelsheid factor escaleren binnen uw muren. Plaats een paar van deze papegaaien muurschilderingen in de slaap- en speelruimtes van uw kinderen en zie hoe ze glimlachen en lachen bij de waardering van deze prachtige vogels. Laat deze papegaaien muurschilderingen een vaste waarde zijn in uw huis.

Levendig in papegaaien muurschilderingen

Papegaaien bouwen hun nesten in de holtes van bomen en broeden daar hun eieren uit. Ze worden geroemd omdat ze tot de intelligentste vogels op aarde behoren en zelfs in staat zijn menselijke spraak te imiteren. Photowall laat je je hart ophalen met "Parrots Paradise-Polychrome", "Playing Parrots", en "Another Perfect Day" in zijn opmerkelijke collectie van papegaaien muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen deze prachtige vogel in enkele van de meer exotische klimaten in de wereld waar ze zich ophouden. Plaats een paar van deze papegaaien muurschilderingen op de muren van uw recreatie ruimten en verhogen het plezier en de opwinding in deze gebieden. Plaats ze in uw loungeruimtes om u het gevoel te geven te relaxen in een tropisch paradijs. Er is geen limiet aan de rustgevende kwaliteit en exotische vibe die deze papegaaien muurschilderingen uitstralen. Stel jezelf voor op een ver strand, je tenen gravend in het zand, een glas margarita in de ene hand en een fles zonnebrandcrème in de andere, luisterend naar het getjilp van deze prachtige vogels. Deze papegaaien muurschilderingen kunnen u daar brengen zonder ooit het comfort van uw huis te hoeven verlaten.

Lief in papegaaien muurschilderingen

Het eigenaardige vermogen van papegaaien om menselijke spraak na te bootsen heeft ervoor gezorgd dat ze in de loop van de geschiedenis in veel films als komische noot zijn gebruikt. Het beeld van een zoute piraat, met een papegaai op zijn schouder, is zo iconisch geworden dat het zelfs het logo van sommige alledaagse producten is geworden. Photowall geeft je meer om van te houden met "Parrot Tropical Salmon Falls", "Parrot in Blossom", en "Parrots Paradise-Blue" in haar fijne lijn van papegaaien muurschilderingen. Deze prachtige afbeeldingen tonen deze prachtige vogels die dartelen en ravotten met hun soortgenoten. Laat deze papegaaien muurschilderingen sieren de muren van uw eetkamer te geven het gevoel van een zee luau. Kijk met verbazing toe hoe de stemming tijdens het eten wordt verlicht en iedereen verkwikt lijkt door de aanwezigheid van deze papegaaien muurschilderingen. De gesprekken zullen nog nooit zo levendig zijn en de maaltijden zullen nog lekkerder smaken. Er zal nooit een moment van verveling zijn met deze papegaaien muurschilderingen langs de muren van uw huis. Zelfs uw gangen zullen profiteren van het hebben van deze verbazingwekkende beelden op hen. Ga van kamer naar kamer in stijl.

Kleurrijk en levendig

De toename van de jacht op en de verkoop van papegaaien op de zwarte markt heeft geleid tot het slinken van hun aantal. Met deze dreiging in het verschiet hebben de natuurbeschermingsorganisaties van de wereld strenge sancties afgekondigd tegen diegenen die deze dieren uit hun natuurlijke habitat zouden stelen en ze illegaal zouden verhandelen. Het is met grote hoop dat deze sancties hun aantallen weer zullen doen toenemen. Photowall toont u wat beschermd moet worden met "Big Parrot III", "Indigo Parrot I", en "Parrots Home" in zijn brede waaier van papegaaien muurschilderingen. Deze beelden zijn voorzien van een paar artist's renderings van deze prachtige vogel. Deze papegaaien muurschilderingen zou mengen perfect met elke kleur van de muur of behang u wenst om ze te backdrop met. Ze zijn vervaardigd uit materialen die zijn gegarandeerd veilig om te bestaan in uw huis, en veilig om rond uw kinderen. Ze komen in een grote verscheidenheid van kleuren en ontwerpen voor de aspirant ornitholoog om uit te kiezen. Laat deze papegaaien muurschilderingen brengen broodnodige kleur en levendigheid in de binnenkant van uw huis. Laat uw vrienden of kantoorgenoten komen voor een kopje thee terwijl u deze papegaaien muurschilderingen bewondert.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's