Zebra's

Zebra's zijn een fanatiek Afrikaans dier. Ze lijken op een paard, maar een paard heeft natuurlijk geen strepen! Deze prachtige, beweeglijke dieren zwerven in kuddes over de muurschildLees meereringen hier. Zoek degene die je het mooist vindt, en geniet! Cartoon zebra's wedijveren met foto-realistische zebra's om uw aandacht en verbeelding vast te houden. Eén ding dat u misschien wilt weten is dit: zebra's zijn er in vele soorten. Een lid van de Afrikaanse Equids, kunt u drie soorten Zebra's vinden. Laat een muurschildering van een vlakke Zebra uw woonkamer verlevendigen, of misschien een muurschildering van fotografische Grévy's en Mountain Zebra's.

Een vleugje van de natuur in uw huis

We hebben allemaal van tijd tot tijd behoefte aan een vleugje natuur of wild in ons leven. Nou, er zijn verschillende manieren om de natuur in ons huis en andere leefruimtes te integreren. Dit is om een beetje avontuur en actie toe te voegen dat onze zintuigen zal prikkelen. Van het toevoegen van beeldjes tot het installeren van wandbekleding, deze zullen echt leven toevoegen aan elke saaie en saaie ruimte. Photowall biedt een breed scala aan muurschilderingen die zeker het uiterlijk van uw interieur zullen transformeren. Wij geven u de beste kwaliteit van materialen en ontwerpen en zal zeker geliefd zijn bij veel individuen. Zebra's muurschilderingen zijn prachtige ontwerpen die kunnen worden toegevoegd aan elk van uw favoriete kamers, met name de slaapkamer en de woonkamer. Met de unieke en mooie strepen van de dieren, zal de muur muurschildering patroon toevoegen aan uw kamer. Deze ontwerpen kunnen echt mooie accenten en kan de kamer stijlvol en chique, natuurlijk met de toevoeging van decoratieve items. Als u houdt van zebra's en de effecten van hun strepen in uw huis, Zebra's muurschilderingen zijn de ideale keuze en iets dat uw ogen kunnen smullen. Net zo beminnelijk als de dieren, kunnen de effecten ook een ontspannen sfeer geven die kalmerend kan zijn voor de zintuigen en natuurlijk de geest en het lichaam. Daarnaast kunnen de Zebra's een prachtig middelpunt creëren waar u zeker mee zult pronken bij uw familie en vrienden.

De wereld van Zebra's

Zebra's zijn prachtige wilde dieren. Afkomstig uit Afrika, zijn de meeste van zijn symboliek geassocieerd met het continent. In sjamanisme, Afrikaanse stamtradities, psychologische wetenschappen, en andere oude religies, heeft Zebra een diepe betekenis. Zebra's vertegenwoordigen gemeenschap, vrijheid, evenwicht, en individualisme. Als sociaal dier blijven ze bij de kudde omdat ze liever samenklitten in vertrouwde groepen individuen voor hun beschutting en bescherming. Ze voelen zich veiliger in aantallen. De dieren zijn zich ervan bewust dat hun beste kans op overleven bestaat wanneer zij samenblijven. Als zodanig staan zij symbool voor gemeenschap, bescherming, samenleving en familie. Ze vertrouwen op de gemeenschap en de menselijke behoefte aan partnerschap en veiligheid. Deze dieren leren ons de waarde van een gemeenschappelijk leven. Zebra's staan ook symbool voor vrijheid, omdat ze graag vrij rondlopen en wild zijn. Als je het nog niet gemerkt hebt, je kunt er geen temmen. De majestueuze beesten leren ons van onze vrijheid te houden en ons door niemand de wet te laten voorschrijven. Hun zwarte en witte strepen vertegenwoordigen tegengestelde betekenissen die tegenstrijdige symbolismen betekenen. Door hun evenwichtige houding vinden zebra's altijd een uitweg uit het nauw. De strepen staan voor evenwicht en een diepere spirituele betekenis, net als yin en yang. Dus, het toevoegen van de Zebra's muurschildering aan uw interieur is niet alleen over de dieren, maar ook de lessen en waarden die ze ons leren. Het zijn echt geweldige dieren. Gelukkig versieren!
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's