Elefanten

Van olifanten wordt gezegd dat ze nooit vergeten. Het is ook bekend dat ze lang leven in vergelijking met veel andere dieren in de natuur of in gevangenschap. Een muurschildering van Lees meereen olifantentafereel kan net zijn wat u nodig hebt om een speciale ervaring te herinneren. Vanaf de ijstijden tot nu lopen olifanten steeds meer gevaar om uit te sterven. Toon uw steun voor deze zachte reuzen door muurschilderingen van marcherende olifanten. U vindt cartoon olifant muur muurschildering, foto's van Afrikaanse safari scènes, grillige patronen en nog veel meer. Welke weergave u het meest genieten, vindt u onder de verschillende olifant muurschilderingen hier.

Elifanten om uw muren te versieren? Waarom niet

Olifanten worden in sommige culturen als heilige dieren beschouwd en staan bekend als symbool voor geluk, wijsheid, vruchtbaarheid en bescherming. Het prachtige dier symboliseert ook wijsheid en kracht. Dit zijn de redenen waarom veel huiseigenaren de voorkeur geven aan olifanten als onderdeel van hun woninginrichting. Olifanten zijn ook belangrijk in Feng Shui, de oude Chinese kunst van het plaatsen. Als het gaat om het decoreren van de muren, Photowall heeft een aantal verschillende olifant - thema muurschilderingen om uit te kiezen. Of u nu de woonkamer, babykamer, of speelkamer decoreert, wij hebben de beste selectie die zeker aan uw wensen zal voldoen. Van echte beelden van olifanten in de Savannah, tot Disney's Dumbo, de Olifanten muurschildering collectie van Photowall is gewoon geweldig. Creëer een thema in de kamer van uw kind, en geloof ons als we zeggen dat zowel uw kleintjes als volwassenen er dol op zullen zijn.

Olifanten zijn niet zomaar gewone dieren

Olifanten worden beschouwd als de grootste landdieren op aarde. Er zijn eigenlijk twee soorten: de Aziatische en de Afrikaanse olifanten. Beide hebben hun eigen unieke kenmerken. Deze verbazingwekkende dieren staan bekend om hun sterke familiebanden en intelligentie, die de mens al jaren fascineert. Hoewel er inspanningen worden gedaan om de olifantenpopulatie te beschermen, worden er nog steeds elke dag olifanten door stropers gedood.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.