Safaridieren

Het woord Safari zelf is afkomstig van het Arabische woord voor reis. In de late 19de eeuw, na de interactie met de verschillende stammen in Afrika, gebruikten de Engelsen de term om Lees meerte verwijzen naar een reis over land, meestal door toeristen die sight-seeing in Afrika willen. Interessant is echter dat zolang je op een plaats bent waar je dieren in hun natuurlijke habitat kunt observeren, je technisch gezien op safari bent. Deze Safari dieren muurschilderingen assemblage bestaat uit vier subcategorieën, handig gerangschikt voor uw plezier, met top-kwaliteit motieven van unieke ontwerpen en zoals met alle Photowall's muurschilderingen, beschikbaar voor aanpassing volgens uw wensen en esthetiek. Breng de schoonheid van het wild in uw huis of kantoor door het selecteren van uw Safari dieren muurschilderingen!

De definitie van Safari dieren muurschilderingen

Safari dieren zijn in principe alle dieren die gedijen in graslanden of savannes. Deze dieren omvatten de olifant, de giraffe, de zebra, de leeuw, het nijlpaard, de neushoorn, de impala en het luipaard, maar bij uitbreiding kan ook andere soorten of soortgelijke beestjes omvatten. De bijzondere dieren die in Safari dieren muurschilderingen worden gepresenteerd zijn de olifant, de giraffe, de zebra, de leeuw en andere grote katten. Elk van deze dieren in ons assortiment van Safari dieren muurschilderingen zal voldoen aan uw decoratie wensen en deze overtreffen, met hun zeldzame composities, kleuren die onmiddellijk opvallen en interessante aanwezigheid die zeker uw woon-of commerciële ruimte zal opfleuren.

Hoor mij brullen

De leeuw, die ook wel eens de koning der dieren wordt genoemd, is een zeer belangrijk dier in de safari. Alleen de tijger is groter en de leeuwen leven gemiddeld tien tot veertien jaar. Het zijn belangrijke roofzuchtige carnivoren, die zorgen voor het evenwicht in het ecosysteem. Geef uw huis of kantoor een majestueus tintje door een koninklijke muurschildering van een leeuw met Safari-dieren op te hangen. Ons assortiment van kat-gerelateerde Safari dieren muurschilderingen is een van de meest kindvriendelijke rijen in de dieren categorieën. De kinderen zullen genieten van deze spannende en schattige ontwerpen, perfect voor een kinderkamer of speelkamer, met hun warme kleuren en tinten die zeker een glimlach zullen krijgen van de kleine jongens en meisjes. Met deze Safari dieren muurschilderingen sectie, kan de diversiteit die het brengt ook worden toegepast op kinderen die ouder zijn, de pubertijd naderen. De fascinatie voor deze verbazingwekkende grote katten eindigt nooit, omdat ze zoveel emoties symboliseren en hun mysterie bijna nooit vervaagt.

Elfanten in Safari dieren muurschilderingen

De olifant is het grootste landzoogdier. Er zijn nog maar drie soorten in leven, namelijk de Afrikaanse struikolifant, de Afrikaanse bosolifant en de Indische of ook wel Aziatische olifant genoemd. Ondanks hun enorme omvang zijn olifanten meestal vreedzame herbivoren en kunnen ze tot wel 16 uur per dag alleen maar eten. Een Safari dieren muurschildering van deze aanzienlijke reuzen passen perfect in zo vele kamers, of het nu voor een kind, een tiener of een volwassene. "Henna Elephant" is een uitgesproken prachtig motief, dat er buitengewoon cool en chique uitziet, met genoeg klasse en stijl om aan alle decoratieve en ontwerpende behoeften en wensen te voldoen.

Meer fijne katachtigen

Het luipaard is ook een grote kat, net als de leeuw. Wanneer u op safari bent, kunt u een luipaard onderscheiden van twee andere gevlekte katten, de cheetah en de jaguar, op basis van de verdeling van hun vlekken. In tegenstelling tot de leeuwen kunnen luipaarden op alles jagen en eten, waardoor ze het etiket van opportunistische jagers krijgen opgeplakt. Luipaarden staan bekend om hun uitstekende klim- en zwemcapaciteiten, die ze te danken hebben aan hun zeer sterke schouderbeenderen en spieren. Voeg deze fascinerende katachtigen aan uw interieur met onze verbazingwekkende line-up van Safari dieren muurschilderingen, zoals het stuk genaamd "Hidden Leopard", een grillige schilderij-achtige Safari dieren muurschildering dat heeft zo'n groot karakter.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.