Reptielen

Hoewel reptielen lang niet meer zo talrijk en divers zijn als 100 of 200 miljoen jaar geleden, zijn ze nog steeds een boeiend onderwerp en een eindeloze bron van interesse voor de menLees meers. Breng deze verbazingwekkende wezens in uw ruimte door het verwerven van reptielen muurschilderingen van de beste kwaliteit, meest unieke ontwerpen, prachtige kleuren en een gegarandeerde hit in elk interieur design. Hoewel sommige mensen griezelen van de scherpe tanden, gevorkte tongen of geschubde huid van de reptielen, kunnen deze bijzondere eigenschappen ook zijn wat ons tot hen aantrekt. Onze reptielen muurschilderingen weerspiegelen ook deze betovering die we hebben een echt oude soort van dier. Neem een kijkje op onze uitstekende assemblage, kies uw favoriet of favorieten, die allemaal kunnen worden aangepast aan uw smaak en esthetiek.

Grote geschiedenis in reptielen muurschilderingen

Reptielen zijn de oudste diersoorten op de planeet! Schildpadden, bijvoorbeeld, zijn al meer dan 200 miljoen jaar op de planeet, in vrijwel dezelfde vorm als we ze vandaag de dag zien, iets dat je gewoon verbaast hoe meer je erover nadenkt. Om deze reden en nog veel meer, verdienen reptielen respect van ons mensen, iets wat u kunt leveren aan uw residentiële, commerciële of recreatieve ruimte door uw handen te leggen op reptielen muurschilderingen die dit respect en bewondering voor een zeer speciaal soort dier weerspiegelen! Reptielen zoals leguanen en krokodillen zijn ook aanwezig in reptielen muurschilderingen, waardoor er ruimte is voor tal van opties en diversiteit. "Boa Constrictor" is een bijna psychedelisch motief dat er cool en funky uitziet. "In the Ocean Turtle" is meer grillig, maar net zo stijlvol en impactvol een reptielen muurschildering.

Massieve typologie

Bijna alle reptielen zijn op de een of andere manier vertegenwoordigd in de wereld van de kunst, maar de meest prominente is waarschijnlijk de slang. De slang, of serpent zoals hij soms ook wordt genoemd, speelt een krachtige symbolische rol in zo veel verschillende culturen. In de Egyptische geschiedenis bijvoorbeeld sierde de Nijlcobra de kroon van de farao en werd hij vereerd als een van de goden. Je vindt afbeeldingen van deze intrigerende wezens in een groot aantal motieven in onze categorie reptielen muurschilderingen. Drie medische symbolen waarbij slangen betrokken zijn, worden vandaag de dag nog steeds gebruikt, zoals de Kom van Hygieia die apotheek symboliseert, en de Caduceus en Staf van Asclepius, die op hun beurt symbolen van geneeskunde zijn. Breng iets van deze wijsheid in uw huis of zelfs uw kantoor, door het verkrijgen van reptielen muurschilderingen van een slang, zoals het stuk getiteld "Flora Chinoiserie VIII Textured", een prachtig kunstwerk dat ideaal contrasteert met het elegante, maar mysterieuze ontwerp. Het ziet eruit als iets rechtstreeks uit de legende, een reptielen muurschildering voor de leeftijden, om zo te zeggen.

Meer reptielen muurschilderingen voorbeelden

Je kunt de soorten reptielen die vandaag de dag leven op bijna één hand tellen. Schildpadden, die worden gekenmerkt door hun langzame stofwisseling en beschermende schild, zijn een van de meest geliefde dieren over de hele wereld. Je kunt dit prachtige en beminnelijke wezen zien in reptielen muurschilderingen zoals "Zeeschildpad in koraal". Slangen en hagedissen behoren tot de groep van de squamaten, die hun huid afwerpen en wijd openstaande kaken hebben. Dan zijn er nog de krokodilachtigen, die de naaste levende verwanten zijn van uitgestorven dinosauriërs. U kunt uw vingers leggen op deze boeiende wezens door het verkrijgen van reptielen muurschilderingen die uw ruimte dat cruciale tintje, een lucht van mysterie en de exotische schoonheid zal geven die het soms nodig heeft voor een revitalisering. "Dark Leaves II" is zo'n motief, waarbij het niet alleen een kunstwerk van schoonheid is, maar ook een puzzel of enigma biedt in die zin dat het ontwerp u aanmoedigt om na te denken en de door u gekozen reptielen muurschildering te onderzoeken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's