Engelse volbloedpaarden

Een volbloed wordt technisch geclassificeerd als een raszuiver paard, een paard dat wordt gebruikt voor races. Hun afstamming begon in de 17e eeuw, toen Engelse merries werden gefokt Lees meermet geïmporteerde hengsten van Arabische, Turkomaanse en Barbarijnse rassen. De daaruit voortgekomen nakomelingen noemen we de volbloeden van vandaag. Photowall zet zijn hoed af voor deze geweldige stamboom in zijn eigen collectie van volbloed muurschilderingen. Deze verbazingwekkende afbeeldingen tonen enkele van de meest populaire volbloeden in de wereld van vandaag. Er is praktisch geen plaats in uw huis waar deze muurschilderingen van volbloedpaarden niet prachtig zullen staan. Plaats ze in uw woonkamer om een mooi middelpunt voor uw gasten om te bewonderen te maken. U kunt ook hangen een paar van deze volbloed muurschilderingen in uw recreatie holen. Plaats ze boven uw televisietoestel als u naar een van hun races kijkt en breng de stemming erin voor een middag van spanning en sensatie. Hang een paar van deze raspaarden muurschilderingen in de slaap- en speelruimtes van uw kinderen en kijk hoe gefascineerd en blij ze zijn met deze unieke afbeeldingen. U kunt zelfs gebruik maken van deze thoroughbreeds muurschilderingen als een primer om uw kinderen te leren over de oorsprong en de moderne rol van deze fijne paarden.

Mooi in volbloed muurschilderingen

Volbloeden worden niet alleen gebruikt voor paardenrennen, maar ook voor springen, dressuur, polo en vossenjacht. Ze zijn zelfs gekruist om nieuwe rassen te creëren. Er is niets inspirerender op een renbaan dan de aanblik van een glanzende, goed verzorgde en pittige volbloed, klaar om te knallen en de race te winnen. Photowall geeft je iets om te bewonderen met "Twee Volbloeden", "IJslands Paard", en "Volbloed Paarden Knuffelen" in zijn ruime collectie van volbloed muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de prachtige houding en houding van deze paardachtigen. Nodig een paar van je vrienden die liefhebbers zijn van de paarden in uw huis, en kijk hoe ze staren in ontzag en waardering voor deze volbloed muurschilderingen. Het geanimeerde geklets en de opgewonden gezwets over de schoonheid van deze dieren zal niet snel vergeten worden in uw huis. Doe een wedstrijd in het achterhalen van de voorouders van enkele van de populairdere renpaarden van vandaag, terwijl u omringd wordt door deze muurschilderingen van volbloedpaarden. U zult worden gemarkeerd als een individu van fijne smaak wanneer mensen zien deze prachtige en boeiende voorbeelden van volbloed muurschilderingen binnen de grenzen van uw huis.

Geëvenaard in thoroughbreeds muurschilderingen

Vanwege de hoge mate van inspanning die deze dieren tijdens races vertonen, zijn ze vatbaar voor bepaalde gezondheidsproblemen, zoals longbloedingen, onregelmatig kleine harten, lage vruchtbaarheid en kleine hoeven. Deze slopende aandoeningen leiden vaak tot ongelukken op de renbaan. Het is een triest feit dat een van de meest vorstelijke en statueske wezens die ooit op deze aarde rondliepen, ook de meest fragiele kan zijn. Photowall geeft je meer om van te houden met "Horse", "Horses on Black", en "Race-Infographics" in zijn fijne lijn van volbloed muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de vredige en liefdevolle aard van deze dieren. Hang een paar van deze raspaarden muurschilderingen in uw prive-studie of mini-bibliotheek, en voel je alsof je een miljardair die eigenaar is van een stal van deze mooie dieren. Je kunt zelfs een aantal van deze raspaarden muurschilderingen boven op je bed plaatsen, om je slaapkamer een sfeer van ouderwetse elegantie en stijl te geven. De zadels en livreien die voor deze renpaarden worden gebruikt zijn gemaakt van het fijnste leer ter wereld. Ze behoren tot de duurste accessoires in een sport waarbij dieren betrokken zijn. Er wordt veel zorg besteed aan het handhaven van de strenge normen van deze rassen.

Snel en sierlijk

Tijdens de Ascott-races in Engeland worden enkele van de meest geduchte volbloeden tegen elkaar laten racen, hetzelfde geldt voor de Kentucky Derby in de Verenigde Staten. Deze races worden beschouwd als evenementen met veel pracht en praal. Zij worden bijgewoond door beroemdheden uit de entertainmentwereld, staatshoofden, captains of industry, gevierde artiesten en andere personen van naam. Dit getuigt van ons grote respect voor deze geweldige dieren. Deze mooie voorbeelden van het paardenras brengen de hoogste prijzen op de markt. Ze worden als veulen aangekocht en kunnen dan worden ingezet voor de fokkerij of als dekhengst. Hun nakomelingen zijn zeer gewaardeerd en begeerd door alle liefhebbers van de sport. Het bezitten van je eigen lijn van volbloeden wordt beschouwd als een statussymbool in vele delen van de wereld. Het hebben van deze volbloed muurschilderingen in uw huis zal verklaren aan een en al dat je een persoon van verfijnde smaak die geniet van de meer luxe dingen in het leven. Laat uw familie delen in de opwinding door hen uit te nodigen om bij u te zitten in uw salon en gewoon bewonderen deze volbloed muurschilderingen die u hebt aangeschaft voor uw huis.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's