Konijnen

Een van de meest bekende dieren en populaire huisdieren ter wereld is het konijn, of bok en haas zoals ze ook wel worden genoemd. Met dit in gedachten heeft Photowall een categorie koLees meernijnen muurschilderingen samengesteld die u kunt gebruiken als uw interieurdecoratie. Ondanks hun populariteit zijn er heel wat misvattingen en dingen die we over het algemeen niet weten over deze dieren. Wist u bijvoorbeeld dat een alleenstaand konijn een eenzaam konijn is? Konijnen zijn sociale wezens en zijn het gelukkigst in het gezelschap van hun soortgenoten. Gebruik konijnen muurschilderingen om die negatieve vibes in uw domein te verwijderen. Haal deze pluizige en lieve wezens in huis door je ruimte op te sieren met konijnen muurschilderingen! Wij hebben konijnen muurschilderingen te zien met jonge konijntjes, die ze kit noemen, wat kort voor kitten is. Elke peuter of kleuter zou blij zijn met deze muurschilderingen van konijnen in hun slaapkamer, studeerkamer of speelruimte.

Konijnen muurschilderingen

Bij het woord konijn denken de meeste mensen meteen aan de paashaas, maar er zijn ook andere konijnen die hun stempel hebben gedrukt op de populaire cultuur. Een van de bekendste konijnen ter wereld is het tekenfilmfiguurtje Bugs Bunny van Warner Brothers. Hij wordt vaak gezien terwijl hij op een wortel kauwt, wat ironisch is omdat wortels niet tot het natuurlijke dieet van een konijn behoren en konijnen maagklachten kunnen krijgen als ze er te veel van eten. Dit zijn het soort dingen die je leert en vervolgens kunt delen wanneer mensen vragen stellen over je konijnen muurschilderingen. Een andere favoriet onder de kinderen is Thumper, uit Bambi, die niet alleen bekend staat om zijn goede humeur maar ook om zijn kenmerkende stampvoet. Je kunt de charme van deze personages uitstralen door een aantal prachtige muurschilderingen met konijnen te laten maken. Uw kinderen, of zelfs de volwassenen, zullen u dankbaar zijn voor het brengen van warmte en stijl in uw interieur door het gebruik van deze konijnen muurschilderingen.

Symbolische waarde

Deze dieren maken deel uit van vele culturen en beschavingen als het gaat om zaken als folklores en zelfs religie. De achterliggende gedachte is dat konijnen verbonden zijn met het idee van wedergeboorte, wat waarschijnlijk te maken heeft met het feit dat ze zich enorm voortplanten. Dit maakt konijnen muurschilderingen ideaal voor familieruimten zoals de huiskamer thuis. Ook andere eigenschappen van konijnen en hazen komen in verschillende folklore voor, zoals hun ondeugende kant, waarbij ze de rol spelen van sluwe bedriegers in inheemse Amerikaanse en Centraal-Afrikaanse mythologieën. "Animal Mug" is hier een goed voorbeeld van, een prachtige konijnen muurschildering met slechts een vleugje ondeugendheid. Dit eenvoudige maar stijlvolle ontwerp ziet er zowel thuis als op kantoor fantastisch uit.

Informatie in konijnen muurschilderingen

Naast het uitrusten van je muren met stijl, charme en karakter, kunnen konijnen muurschilderingen ook educatieve hulpmiddelen zijn. Een van hun meest bekende fysieke kenmerken zijn de tanden. Maar wist je dat de tanden van een konijn nooit stoppen met groeien? In plaats daarvan worden ze geleidelijk afgesleten als het konijn kauwt op grassen, wilde bloemen en groenten. Een ander kenmerk dat je veel in muurschilderingen van konijnen zult zien, zijn hun lange oren. Konijnen kunnen tot 10 centimeter lang worden en hun oren 180 graden draaien, zodat ze goed kunnen uitkijken naar roofdieren. Aan de andere kant, wanneer konijnen hun oren vastpakken en ze naar beneden brengen over hun gezicht om ze een wasbeurt te geven, ben je officieel aan het kijken naar een van de schattigste dierlijke gedragingen die er bestaan! Bovendien, als je genoeg tijd doorbrengt in de buurt van konijnen, kun je het geluk hebben getuige te zijn van een konijn dat springt als het blij is en een draai maakt in de lucht. Deze schattige beweging heeft een al even charmante naam, namelijk een binky.
Productinformatie
  • 1-65 van 65 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.