Knaagdieren

Als u een geweldige en grillige aanvulling op uw huis, kantoorruimte of recreatiegebied wilt, probeer dan schattige beestjes zoals knaagdieren als uw focuspunt. Photowall's uitstekendLees meere assemblage van knaagdieren muurschilderingen is prachtig in detail, ontwerp, kleuren en natuurlijk, kwaliteit. Deze knaagdieren muurschilderingen kunnen ook zeer nuttig zijn bij het opknappen van uw kinderkamer, studieruimte of speelruimte, omdat we zeer kindvriendelijke en sympathieke motieven hebben, die allemaal natuurlijk kunnen worden aangevraagd voor uw eigen en specifieke wijzigingen en aanpassingen. Pas uw knaagdieren muurschilderingen in overeenstemming met uw interieur kleur, plan en het totale schema.

Belangrijk onderscheid in knaagdieren muurschilderingen

Laten we eerst eens kijken naar een belangrijke factor als het gaat om het onderwerp knaagdieren. Naast het feit dat ratten en muizen er verschillend uitzien, zijn er nog heel wat andere verschillen tussen deze twee. Uw pogingen om knaagdieren muurschilderingen te decoreren zullen het meest succesvol zijn wanneer u elk van deze wezens begrijpt die aanwezig zijn in deze decoratieve covers categorie. Een van de belangrijkste verschillen zit in de eerste plaats in het gedrag tussen muizen en ratten, waarbij het een feit is dat muizen een stuk nieuwsgieriger zijn en ratten erg voorzichtig zijn. Muizen zijn ook bang voor ratten omdat ratten muizen zullen doden en opeten, helaas. Fysiek gezien zijn ratten in vergelijking met muizen veel groter, hebben ze een grovere vacht, en hebben ze naar verhouding grotere koppen en voeten. Logischerwijs is het dus ook logisch dat muizen het veel schattigere knaagdier zijn om als knaagdieren muurschilderingen te hebben om uw woon- of bedrijfsruimte te sieren.

Cutest bandieten ooit

Of uw huis is omgeven door bomen of wolkenkrabbers, wasberen zijn waarschijnlijk een deel van uw lokale wilde dieren bevolking als je woont op het noordelijk halfrond. Ze behoren tot de wezens met het grootste aanpassingsvermogen ter wereld en bewonen zowel landelijke als stedelijke gebieden in verschillende klimaten. Hoewel er wereldwijd zeven wasbeer soorten zijn, is de meest herkenbare Procyon lotor of de gewone wasbeer die je veel zult zien in knaagdieren muurschilderingen. Dankzij de zwarte tekening die over hun ogen valt, zijn wasberen al eeuwenlang getypeerd als de sluwe dief of bedrieger in verhalen. Hun beroemde zwarte maskers doen meer dan ze eruit zien als schattige outlaws, hoewel knaagdieren muurschilderingen zoals "Racoon Black And White" je misschien anders doet denken. Deze gelaatstrek helpt hen ook om goed te zien, want de donkere kleur absorbeert binnenkomend licht en vermindert schitteringen die anders in hun ogen zouden weerkaatsen en hun zicht zouden belemmeren. Als je een meer artistieke weergave van deze fan favorieten wilt, probeer dan de knaagdieren muurschildering "Line Raccoon". Prachtig en stijlvol getekend, kan deze knaagdieren muurschildering elke kamer verlichten met charme en flair.

Rodents muur muurschilderingen en hun eekhoorn vrienden

Als je al aan eekhoorns denkt voor je interieurdecoratie, is de beschrijving van deze dieren vrij algemeen, ongeacht waar jij, of zij wonen. Eekhoorns hebben een lange, borstelige, staart, grote donkere ogen, kleine oren, en zijn over het algemeen bruin, zwart of grijs. Dit maakt hen een ideaal wezen om het onderwerp te zijn van knaagdieren muurschilderingen in uw kamer. Deze beestjes hebben grote tanden en klimmen snel in bomen dankzij hun kleine handjes getipt met scherpe klauwen waarmee ze graag voedsel, zoals eikels, in bomen verstoppen of in de grond begraven voor de winter als reservevoedsel. Eekhoorns zijn nauwe neven van andere knaagdiersoorten zoals ratten en muizen. Met eekhoorns als een populair dier voor kinderen, kan hun schattige aard ideaal worden gebruikt als knaagdieren muurschilderingen. Uw jongen of meisje zal zeker een stuk zoals "Red Squirrel in Leaf Litter" uit de knaagdieren muurschilderingen sectie waarderen, een helder en vrolijk kunstwerk met een schattige eekhoorn als het middelpunt van een aangenaam kleurenschema.
Productinformatie
  • 1-59 van 59 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.