Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Witte Kat - Behang - Babykamer

87

motieven

Katten

Is er een kind dat niet van katten houdt? Deze harige, aanhankelijke, soms afstandelijke wezens die het huishouden domineren, veroveren de harten en geesten van kattenliefhebbers overLees meer de hele wereld. Het assortiment behang van Photowall toont deze behendige dieren in zoveel verschillende stijlen. Iedereen houdt van een karikatuur, dus of de katten nu levensecht zijn of niet, dit fotobehang verdient zijn plaats op elke muur. Van een retro zwart-wit fotobehang tot coole wereldkaarten bestaande uit katten, er is een ruimte in je huis waar het goed zou staan. Boze katten, donzige Perzen, komische katten, er is een katachtig behang voor iedereen.

Leuk en schattig interieur met canvas prints van katten

Op zoek naar iets dat schoonheid toevoegt aan jouw interieur of andere woonruimtes? Dan hebben wij bij Photowall de beste oplossing voor jou. In de afgelopen jaren hebben designers en huiseigenaren verschillende methoden bedacht om het uiterlijk van het interieur van een huis of ruimte te verbeteren. Met tal van ideeën en inspiraties dat beschikbaar is, kan het kiezen van de juiste inrichting een hele uitdaging zijn. Als je niet bekend bent met de basis van interieurdecoratie, kan het resultaat verwoestend zijn. We zeiden dat Photowall een oplossing heeft voor jouw designproblemen. Dat is absoluut waar en het gebruik van fotobehang heeft veel mensen verbaasd. Met een breed scala aan designs om uit te kiezen, is er altijd het juiste fotobehang dat het uiterlijk waar je van gedroomd hebt afmaakt. Met meer dan 20 designs om uit te kiezen, zal fotobehang met katten je perspectief over huisdecoratie veranderen. Door het gebruik van verf en de toevoeging van decoratieve items, kan fotobehang gemakkelijk een saaie kamer veranderen in iets uitnodigends en aantrekkelijks. Slaapkamer, woonkamer of werkplek met fotobehang met katten kan een toevluchtsoord zijn voor kattenliefhebbers en andere dierenliefhebbers. Fotobehang met katten is leuk en liefelijk en kan je interieur schattig en charmant maken. Je zult zeker tevreden zijn met de effecten die deze fascinerende designs jouw interieur geven. Felgekleurde designs kunnen jouw interieur visueel groter laten lijken en worden daarom sterk aanbevolen voor kleine appartementen en ruimtes. Wanneer ze worden toegevoegd aan de kinderkamer, zullen de designs de interesse en fascinatie van je kind opwekken voor deze knuffelige kleine wezens. Deze schattige huisdieren kunnen je dag compleet maken en geven je een licht gevoel elke keer dat je ze in je kamer ziet.

De wondere wereld van katten

Net als honden zijn katten voornamelijk gedomesticeerd en worden ze overal gevonden waar mensen zijn. Het zijn interessante dieren en mensen die geruime tijd met ze hebben doorgebracht, zijn zich ervan bewust dat ze soms zeer onafhankelijk kunnen zijn. Katten staan voor onafhankelijkheid, slimheid en nieuwsgierigheid. Door de geschiedenis heen zijn katten in veel culturen gevreesd en geliefd. Sommige Indianen vrezen katten omdat ze geloven dat ze krachtige magie hebben en de mogelijkheid om mensen te vervloeken. De Egyptenaren aanbaden katten omdat ze worden beschouwd als godinnen, waaronder Bastet, Sechmet en Mafdet. Als het gaat om symboliek, staan katten symbool voor wedergeboorte en opstanding, omdat wordt aangenomen dat deze dieren negen levens hebben. Omdat het nachtdieren zijn, worden katten vaak geassocieerd met duisternis en zijn ze ook symbolen van mysterie en magie. Zo kan het toevoegen van mooi fotobehang met katten aan je huis of ruimte je veel leren over deze slimme dieren. Kies het design voor een fotobehang van jouw keuze en je zult zeker een huis of ruimte hebben die gastvrij, comfortabel en aantrekkelijk is.
Productinformatie
  • 1-87 van 87 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.