Huisdieren

Koester de liefde voor je huisdier, of huisdieren, door te kiezen voor een muurdecoratie met het dier dat je al hebt of dat je graag wilt hebben. Photowall heeft een hoogwaardige en dLees meeriverse selectie van huisdieren muurschilderingen die u in staat zal stellen om dit te doen. Onze uitgebreide reeks afbeeldingen in de categorie muurschilderingen voor huisdieren legt je favoriete harige vriend vast die er op zijn best en schattig uitziet. Of u nu op zoek bent naar knuffelige kittens of de altijd betrouwbare beste vriend van de mens, onze uitstekende catalogus van huisdieren muurschilderingen zal zeker uw staarten laten kwispelen. U kunt kiezen uit professionele afbeeldingen zo rijk aan detail tot kunstwerken zo bevredigend voor de zintuigen, dat u onmiddellijk het gevoel zult krijgen het perfecte maatje in huis te hebben, of zelfs op kantoor.

Kleinere niveaus van huisdieren muurschilderingen

De populairste huisdieren in de wereld zijn katten en honden, dat weten we allemaal. Photowall heeft daarom twee kleinere subcategorieën gecreëerd met de logische naam Katten aan de ene kant en Honden aan de andere kant. Onze enorme en prachtige reeks van huisdieren muurschilderingen zal de vraag of je een kat persoon of een hond persoon nog moeilijker te maken, omdat beide clusters kan je overtuigen om ofwel, of zelfs beide te zijn. In Cats, bijvoorbeeld, zijn er zulke prachtige exemplaren als de huisdieren muurschildering getiteld "White as Snow". Deze portretteert een witte katachtige die zo mooi is, dat je hem gewoon wilt aanraken. Er is ook meer artistieke kost, zoals de toepasselijke naam "Kittens in the Kitchen", waar een veelheid van katten een schattige chaos creëert. Voor de nog artistieker ingestelden hebben we muurschilderingen van huisdieren in de trant van "Prelude to the Dream, black and white", uit de subcategorie Honden, waarop een huisdiereigenaar met haar hond staat afgebeeld tegen een achtergrond van dramatische wolken in zwart-wit. Zoals u ziet is er keuze te over bij de muurschilderingen voor huisdieren, u zult het niet moeilijk hebben om te vinden wat u zoekt.

Voor de kleintjes

Vooral jonge kinderen zijn dol op huisdieren. De muurschilderingen van huisdieren kunnen de impact weerspiegelen die huisdieren op kinderen hebben en hoe het een gezonde aanvulling kan zijn op de opvoeding van elk kind. De waarheid moet gezegd worden, niet iedereen kan zich een echt huisdier veroorloven, of dit nu te wijten is aan financiële of ruimtelijke beperkingen, of starre regels in uw thuissituatie. Muurschilderingen met huisdieren zijn het beste alternatief, vooral voor heel jonge kinderen die nog niet de leeftijd hebben bereikt waarop ze voortdurend met een echt dier kunnen omgaan. "Boeketkat" is een artistieke weergave van de kat, iets dat een jong meisje misschien zal aanspreken. Als ze deze afbeelding in haar slaapkamer of studeerkamer heeft hangen, raakt ze misschien gewend aan de aanwezigheid van dit beestje, zodat ze er mentaal klaar voor is als het eindelijk zover is. "Golden Retriever Puppy" is een andere muurschildering voor huisdieren die kinderen van alle leeftijden en smaken kan behagen en verrukken. Het zal hen nieuwsgieriger maken en dus voorzichtiger in de omgang met een echt huisdier.

Effect van muurschilderingen met huisdieren

Het hebben van een metgezel in huis die niet praat kan soms een goede zaak zijn, omdat het je helpt te communiceren via een ander medium. Huisdieren muurschilderingen kunnen deel uitmaken van dat gesprek op een manier dat het informatie uitwisselt tussen u en uw ruimte. Net als met huisdieren kan het therapeutisch zijn om zo'n beeld te hebben waarmee je zonder woorden contact kunt maken. In een tijd waarin geestelijke gezondheid wordt bepleit en eindelijk de aandacht krijgt die het nodig heeft, is bewezen dat dieren een positieve invloed hebben op het geestelijk welzijn van een persoon. Dit geldt vooral voor jonge mensen, want in een tijd waarin de ontwikkeling van iemands emotionele vermogens het meest beïnvloedbaar is, zoals in de kindertijd, kan de toevoeging van een huisdier, of huisdieren muurschilderingen, heilzaam zijn. Je kunt niet naar muurschilderingen met huisdieren kijken zoals "Hond Kuste Kat" en niet een soort warmte in je voelen, een hernieuwde waardering voor het leven en dat sprankje hoop dat we allemaal dagelijks nodig hebben.
Productinformatie