Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  De wereld rond met Mini Empire

  Wilde dieren die over de Afrikaanse savanne trekken, schattige huisjes in een motief dat is geïnspireerd op Scandinavische ambachten en charmante waterdieren die bij de Galapagos-eilanden leven … Met trots presenteren we het resultaat van onze nieuwste designsamenwerking: Around the World, een fraaie, speelse collectie van Mini Empire. De collectie telt drie fantasierijke motieven die stuk voor stuk in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. Het behang is op maat te bestellen.
  Galapagos Green
  Galapagos Green
  Nordic Folk Ash
  Nordic Folk Ash
  Africa - Dark Grey
  Africa - Dark Grey
  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:

  ​De wereld rond met Mini Empire

  by Photowall NL

  Photowall en Mini Empire presenteren de behangcollectie Around the world, ontworpen door de Zweedse illustratrice Jenny von Döbeln. De collectie bevat speelse motieven, geïnspireerd door drie verschillende continenten.

  Behang in het geel

  by Photowall NL

  Het is weer voorjaar, een mooi moment om je onze favoriete gele motieven te laten zien. Een eerbetoon aan het stralende zonnetje, dat zich eindelijk weer laat zien!

  Collectie met graffitimotieven

  by Photowall NL

  Photowall heeft in samenwerking met de Stockholmse kunstgalerie Wallery een behangcollectie gelanceerd met graffitimotieven van de hand van vermaarde Zweedse straatkunstenaars.

  Sprookjesachtig behang voor de kinderkamer

  by Photowall NL

  Photowall komt met een kindercollectie ontworpen door de Duitse illustratrice Rina Donnersmarck. De motieven voor de collectie zijn onder andere fruit en dromerige bossen.

  Martin Bergströms eerste collectie voor Photowall: bloemen van weleer

  by Photowall NL

  In maart lanceren we bij Photowall onze eerste behangcollectie die we samen met Martin Bergström hebben ontworpen. De collectie draagt de naam Flora Hysterica en telt vijf dessins. Voor ieder dessin heeft Martin Bergström zich laten inspireren door zijn omvangrijke verzameling gedroogde planten.

  Photowall en Peppercookies presenteren My favourite things

  by Photowall NL

  Speelse vormen, odes aan de natuur en boeiende stijlcombinaties. Dat zijn zo een paar ingrediënten van de behangcollectie My favourite things. De exclusieve samenwerking van Photowall met de illustratoren van Peppercookies omspant een breed scala aan uiteenlopende stijlen en vormen. Innovatief design met passie.

  Ananasbehang

  by Photowall NL

  Vorig jaar was op het gebied van vormen en kleuren de ananas allesbepalend, of het nu om kandelaars, posters, kussenslopen of wat dan ook ging. Uiteraard hebben we bij Photowall deze trend niet links laten liggen en geven we waaghalzen en ananasliefhebbers de mogelijkheid om hele wanden in het teken van deze exotische vrucht te plaatsen.

  Natuurlijke vormen zijn de patronen voor Lotta's bomen

  by Photowall NL

  Elegante bomen met takken en bladeren van sierlijke grasklokjes, dikke appels en frêle vrouwenmantels. De unieke designsamenwerking van Photowall met Lotta Olsson heeft geleid tot de collectie Blossom trees. Motieven in smaakvolle Scandinavische stijl boordevol fraaie details.


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.