Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

  De magische natuur van Jonna Jinton

  Dansende mistflarden boven beekjes, ijsblauwe bomen in de avondschemering en magische bossen in alle vormen en maten. De exclusieve samenwerking tussen Photowall en Jonna Jinton heeft geresulteerd in de fotobehangcollectie The Soul of Nature. Prachtige motieven waarin de dromerige natuur in de Zweedse regio Västernorrland wordt verbeeld.
  The Secret Place

  De Zweedse blogger en fotograaf Jonna Jinton verhuisde zes jaar geleden naar een dorpje in de bossen van Västernorrland. Daar fotografeert ze overdag en 's nachts het schouwspel van de natuur en de magische momenten. Haar inspiratiebron laat zich makkelijk raden.

  “Mijn collectie is volledig geïnspireerd op de natuur in het gebied waar ik woon. Ik heb de afgelopen jaren door de bossen in Norrland gelopen om met mijn camera de meesterwerken van de natuur te kunnen vastleggen”, zegt Jonna Jinton.

  Haar eenvoudige levensstijl, op de natuur geïnspireerde kunst en persoonlijke blogs worden over de hele wereld gewaardeerd. Haar eerste fotobehangcollectie voor Photowall bestaat uit 13 speciaal geselecteerde motieven van de heerlijke wisselingen van de jaargetijden; van mistige ochtenden tot sprookjesachtige nachten.

  “De motieven voor deze collectie ontstonden toen ik probeerde iets prachtigs op foto vast te leggen. Ik wilde de natuur vanuit mijn perspectief laten zien en degene die een van mijn motieven in huis gebruikt hetzelfde fijne gevoel geven als wat ik had op het moment van fotograferen”, zegt Jonna Jinton.

  The Soul of Nature is exclusief verkrijgbaar bij Photowall en is als fotobehang op maat te bestellen voor 39 Euro per vierkante meter. De styling voor de interieurfoto's is verzorgd door Petra Bauer en de fotografie door Stellan Herner.

  Perscentrum 
  Hoge resolutie persfoto's  - Jonna Jinton - The Soul of Nature

  Perscentrum - Bekijk alle eerdere persberichten
  Hoge resolutie afbeeldingen van eerdere persberichten

  Voor interviewaanvragen, productuitlening, behangsamples en meer informatie, kun je contact opnemen met Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Wij geloven dat de muren van een kamer invloed kunnen hebben op hoe we ons voelen. En daarom is het onze missie om mensen te helpen bij het aankleden van hun muren met geweldige kunst. We hebben zorgvuldig een divers aambod aan producten geselecteerd. Met passie en aandacht voor detail, is het een genoegen voor ons om je te helpen bij het transformeren van je woning om zo je persoonlijkheid te weerspiegelen. Onze producten worden geproduceerd in Zweden en wereldwijd verstuurd.

  Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor je:


  Snelle bezorging

  Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden.

  100% tevredenheidsgarantie

  We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.