Ochtend Meditatie - Behang - Slaapkamer

Jonna Jinton

Velen dromen ervan om al hun spullen te pakken en naar het rustige platteland te verhuizen, en dat is precies wat de Zweedse blogster, fotografe en kunstenares Jonna Jinton deed. Ze bLees meeregon al met fotograferen als tiener, en het waren de sfeer en de natuur in het Noorden van Zweden die haar inspireerden. Autodidact Jonna Jinton laat de natuur zien vanuit haar unieke en artistieke perspectief. Haar foto's en de behangcollectie Northern Wilderness weerspiegelen de dromerige natuur en de veranderingen gedurende alle vier jaargetijden in de noordelijke delen van het geweldige Zweden.

Hier kun je ademen, denken en voelen

De behangcollectie Northern Wilderness van Jonna Jinton toont de stilte van het ruige landschap en de harmonie van stille, uitgestrekte winterlandschappen. De romantiek van mistige, lucht-weerspiegelende meren en de mystiek en inspiratie van het noorderlicht en een prachtige sterrenhemel. Bij het behang van Jonna Jinton is het de natuur die regeert. Geen hoge gebouwen, winkelcentra, snelwegen en zelfs geen grindpaden. Met deze collectie heb je de mogelijkheid om te ademen, na te denken en te voelen. Het behang van Jonna is perfect voor degenen die harmonie en rust in hun interieur willen. Volledige harmonie ontstaat wanneer het landschap op de manier van Jonna Jinton gezien wordt - op voorwaarden van de natuur.

Laat de natuurfoto's uit de Northern Wilderness collectie een magische sfeer aan je interieur toevoegen

Veel van de foto's van de behangcollectie zijn genomen in het noorden van Zweden, onder andere in Stekenjokk, Abisko en Stora Sjöfallet. Laat de natuurfoto's in de collectie Northern Wilderness een magische sfeer aan je woning toevoegen met onder andere de motieven: ”Celestial Dream”, ”Stories of the ancient forest” en ”A magical place”. Alle foto's zijn genomen op de favoriete plek van Jonna Jinton, een mooie plek midden in het bos waar de mist van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat danst. Jonna heeft talloze ochtenden doorgebracht op deze plek, maar ze had nog nooit zo'n magische ochtend meegemaakt als die ochtend. Voor Jonna is het een magische plek waar ze heen gaat als ze inspiratie nodig heeft. Jonna noemt de plek de "Magische zevenster". Laat je ook inspireren. Voeg een magische sfeer toe aan je interieur met deze behangmotieven en voel je verbonden met een andere gepassioneerde natuurliefhebber.

Verander de chaos van het dagelijks leven tot kunst in de woonkamer

Het gebeurt al snel dat de chaos van het dagelijks leven een van de meest gebruikte kamers van een woning insluipt, de woonkamer. Maar wat wij chaos noemen, weerspiegelt ook wie we zijn en het leven dat we leven. Verander de chaos van het dagelijks leven in kunst voor de woonkamer. Laat een harmonisch fotobehang met een mooie zonsondergang achter de toppen van dennenbomen een deel uitmaken van de kamer en alles zal op zijn plek vallen. Laat de eindeloze uitzichten op de ruige, ongerepte natuur van de foto's van Jonna Jinton tonen dat ongerept ook het allermooiste is, en dat er bij gebrek aan perfecte orde ook inspiratie en passie geboren wordt. Wanneer het alledaagse leven met alle verplichtingen teveel wordt, kun je met behulp van een van Jonna Jintons fotobehangmotieven je blik hoog boven de boomtoppen richten en recht in het universum kijken.

Haal de natuur in huis

Het Scandinavische landschap is fascinerend mooi en een grote inspiratiebron voor de stijlvolle Scandinavische interieurstijl. In de behangcollectie Northern Wilderness vind je 30 behangmotieven met natuurfoto's die in elk interieur passen. Laat de ochtendmist boven kristalheldere meren, kale berglandschappen en de veranderingen van de natuur gedurende de verschillende jaargetijden je interieur een boost geven. Haal de natuur in huis! Prachtig noorderlicht op een donkere herfstavond en een stil meer dat de magische lucht weerspiegelt, luister naar de natuur en je zal zien dat er harmonie in je interieur is.

De behangmotieven van de Northern Wilderness collectie zijn perfect voor in de slaapkamer

Nog nooit heeft een behangcollectie zoveel stilte en respect geademd als Jonna Jintons verzameling van aangrijpende foto's. De behangmotieven van Northern Wilderness zijn perfect voor in de slaapkamer, waar ze zorgen voor rust voor de nacht en in de ochtend voor kracht om aan een nieuwe dag te beginnen. De mist ligt dicht boven de mosachtige grond in oude dennenbossen, de zon ontdooit langzaam bevroren berken - ongeacht welk motief je voorkeur heeft, je kunt er zeker van zijn dat het voor harmonie zorgt. Een van de ingetogen, mooie wintermotieven van de collectie kan perfect zijn voor in de slaapkamer. Niet teveel kleur, niet te druk, maar wél met veel gevoel. Of misschien raak je, net als Jonna zelf, het meest geïnspireerd door John Bauer-achtige bossen. Je bent hoe dan ook welkom in de magische wereld van Jonna Jinton, waar je je favoriete behang uit de Zweedse natuur kunt kiezen.

Laat de behangmotieven van de Northern Wilderness collectie je persoonlijkheid weerspiegelen

Als jij een dromer bent, dan kun je je laten inspireren door de vrije, zorgeloze rendieren in “Free Spirits” of je fantasie de vrije loop laten bij de zonnestralen die door de spleten van de bomen door komen in “Morning Meditation”. Laat de behangmotieven van de collectie Northern Wilderness je persoonlijkheid weerspiegelen. Als je romantisch bent dan kun je kiezen voor het mooie rustgevende meer in “The lake of Love” of laat je passie zien met de roze schemering van het motief “Reflections”. De avonturier voegt spanning toe aan het interieur met ongerepte natuur of laat zich niet begrenzen door het aardse en kiest voor de prachtige sterrenhemel in “Universe”, die roze, blauw, paars, groen en alle kleuren daar tussenin in een perfecte harmonie biedt. De behangcollectie van Jonna Jinton heeft iets voor iedereen.
  • 1-42 van 42 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.