grote Edie blush - Behang - close-up

Beata Boucht

Beata Boucht heeft de Konstfack, de kunstacademie, afgerond en werkt als freelance illustratrice in Stockholm. Tekenen is altijd Beata's meest natuurlijke manier geweest om zichzelf tLees meere uiten, haar stem. Bloemen en planten zijn een terugkerend thema in haar visuele wereld, waarin ze de complexiteit van de natuur onderzoekt tot aan het kleinste detail.

Beata Boucht beschrijft zichzelf als een maximalist. Haar artistieke proces bestaat uit een mix van verschillende technieken en materialen, waarbij ze diepe en complexe patronen creëert door in verschillende lagen te werken. Haar surrealistische en speelse illustraties zijn gebaseerd op gedetailleerde potloodtekeningen die ze inkleurt met aquarel of gouache en afmaakt met collagetechnieken en digitale nabewerking. Deze unieke aanpak maakt het werk van Beate complex en gedenkwaardig.

Beata Boucht heeft unieke illustraties gemaakt voor internationale merken en tijdschriften, zoals Dagens Nyheter, The New York, Form Magazine, Fendi, H&M, Coach en nog veel meer. Voor Photowall heeft Beata Boucht de behangcollectie GREY GARDENS ontworpen met zeven behangpatronen en negen posters.

  • Toont pagina 1 van 1 pagina's